Euroopan markkinajohtaja saniteettituotteille

Maailmanlaajuisesti toimiva Geberit-konserni on saniteettiteollisuuden eurooppalainen markkinajohtaja. Geberitillä on vahva paikallinen edustus useimmissa Euroopan maissa. Yritys valmistaa erittäin korkealaatuista saniteettitekniikkaa ja -keramiikkaa.

Geberitillä on 26 tuotantolaitosta, joista 4 on Euroopan ulkopuolella. Konsernin pääkonttori on Rapperswil-Jonassa Sveitsissä. Konsernin CHF 3,4 miljardin liikevaihtoa (2022) on tekemässä yli 12 000 työntekijää lähes 50 maassa. Geberit on listattuna Sveitsin pörssissä, ja vuodesta 2012 Geberitin osake on ollut mukana SMI:ssä (Swiss Market Index).

Geberitin palveluksessa Suomessa on noin 200 henkilöä. Suomen myynti, markkinointi ja hallinto toimii Vantaalla. Geberit Oy:n toimitusjohtaja on Kim Lövkvist, ja Geberit Production Oy:n Tammisaaren keramiikkatehtaan johtajana toimii Matts Lundström.

Kestävä kehitys

Vaikuttava vesiputous vihreässä maisemassa (© Geberit)

Maailmanlaajuisesti toimivana saniteettituotteisiin erikoistuneena konsernina Geberit pyrkii olemaan johtavassa asemassa muutoksessa kohti kestävää saniteettiteollisuutta. Innovatiivisilla, korkealaatuisilla ja kestävillä saniteettituotteillamme on myönteinen vaikutus teollisuuteen, yhteiskuntaan ja ympäristöön.

Lue lisää kestävän kehityksen linjauksistamme

Kestävä kehitys keskipisteenä

Katse tulevaisuuteen

Kestävä kehitys on aina ollut tärkeää Geberitille ja se kuuluu osana yrityksen identiteettiin. Asetamme paljon painoa varmistaaksemme, että ympäristöasiat, taloudelliset tekijät ja sosiaaliset vuorovaikutukset ovat tasapainossa. toiminnassamme.

Ympäristöystävälliset, luonnonvarojasäästävät sekä kestävät tuotteet ja ratkaisut vihreään rakentamiseen, tuotantoprosessit, jotka minimoivat veden ja energian kulutuksen sekä puhdas käyttövesi ovat olleet Geberitille avainasioita jo monien vuosien ajan. Myös vastuullinen koulutus, sosiaaliset projektit harjoittelijoille ja tietoisuus sosiaalisesta vastuusta tärkeissä asioissa ovat kohtia, mihin keskitymme.

Lue lisää kestävän kehityksen linjauksistamme

Geberit Suomessa, 3 yritystä

Geberit Oy, Vantaa

Geberit Oy, Vantaa

Geberit Oy toimii Geberit-konsernin myyntiyhtiönä Suomessa, joka myy ja markkinoi Geberit- sekä IDO -tuotemerkkien saniteettituotteita.
Geberit Oy:n yhteystiedot ovat:

Geberit Oy
Lumijälki 2
01740 Vantaa
puh. 010 662 300
sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@geberit.com
Yrityksen toimitusjohtaja on Kim Lövkvist, puh. 010 662 3511 tai kim.lovkvist@geberit.com.
Y-tunnus on 1485835-8

Laskut Geberit Oy:lle lähetetään pdf-ohjeistuksen mukaisesti  (823 KB).

LEHDISTÖ Tuoreimmat uutiset ja tiedotteet

Geberit Oy:n lehdistötiedotteet

Lue tuoreimmat uutiset, tuotteisiin, innovaatioihin, trendeihin ja yrityksemme toimintaan liittyen.

LEHDISTÖTIEDOTTEET

GEBERIT OY Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Yhteystietomme

Täältä löydät kaikki yhteystietomme.
Klikkaa alla olevaa linkkiä.

Kuinka voimme auttaa?