Geberit-yhtiö

Euroopan markkinajohtaja saniteettituotteiden alalla

Geberit-konserni on maailmanlaajuisesti toimiva Euroopan markkinajohtaja saniteettituotteiden alalla. Valmistamme erittäin korkealaatuista saniteettitekniikkaa ja -keramiikkaa.Geberit-konsernilla on vahva paikallinen edustus suurimmassa osassa Euroopan maita, joten pystymme tarjoamaan ainutlaatuista lisäarvoa saniteettitekniikassa ja kylpyhuonekalusteissa.

Geberitillä on 26 tuotantolaitosta, joista 4 on Euroopan ulkopuolella. Konsernin pääkonttori on Rapperswil-Jonassa Sveitsissä. Konsernin CHF 3,5 miljardin liikevaihtoa (2021) on tekemässä yli 12 000 työntekijää lähes 50 maassa. Geberit on listattuna Sveitsin pörssissä, ja vuodesta 2012 Geberitin osake on ollut mukana SMI:ssä (Swiss Market Index).

Geberitin palveluksessa Suomessa on noin 200 henkilöä. Suomen myynti, markkinointi ja hallinto toimii Vantaalla. Geberit Oy:n toimitusjohtaja on Kim Lövkvist, ja Geberit Production Oy:n Tammisaaren keramiikkatehtaan johtajana toimii Matts Lundström.

Kestävä kehitys keskipisteenä

Katse tulevaisuuteen

Kestävä kehitys on aina ollut tärkeää Geberitille ja se kuuluu osana yrityksen identiteettiin. Asetamme paljon painoa varmistaaksemme, että ympäristöasiat, taloudelliset tekijät ja sosiaaliset vuorovaikutukset ovat tasapainossa. toiminnassamme.

Ympäristöystävälliset, luonnonvarojasäästävät sekä kestävät tuotteet ja ratkaisut vihreään rakentamiseen, tuotantoprosessit, jotka minimoivat veden ja energian kulutuksen sekä puhdas käyttövesi ovat olleet Geberitille avainasioita jo monien vuosien ajan. Myös vastuullinen koulutus, sosiaaliset projektit harjoittelijoille ja tietoisuus sosiaalisesta vastuusta tärkeissä asioissa ovat kohtia, mihin keskitymme.

Lue lisää kestävän kehityksen linjauksistamme

Geberit Suomessa, 3 yritystä

Ota yhteyttä Geberit Oy:hyn