Geberit-yhtiö

Euroopan markkinajohtaja saniteettituotteiden alalla

Geberit-konserni on maailmanlaajuisesti toimiva Euroopan markkinajohtaja saniteettituotteiden alalla. Geberit-konsernilla on vahva paikallinen edustus suurimmassa osassa Euroopan maita, joten se pystyy tarjoamaan ainutlaatuista lisäarvoa saniteettitekniikassa ja kylpyhuonekalusteissa.

Tuotantokapasiteettiin kuuluu 29 tuotantolaitosta, joista kuusi on Euroopan ulkopuolella. Konsernin pääkonttori on Rapperswil-Jonassa Sveitsissä. Noin 12 000 työntekijää noin 50 maassa työllistävän Geberit-yhtiön liikevaihto oli vuonna 2019 3,1 miljardia Sveitsin frangia. Geberit-osakkeet on noteerattu SIX Swiss Exchange -pörssissä, ja ne ovat vuodesta 2012 olleet osa SMI-indeksiä (Swiss Market Index).

Kestävä kehitys keskipisteenä

Katse tulevaisuuteen

Kestävä kehitys on aina ollut tärkeää Geberitille ja se kuuluu osana yrityksen identiteettiin. Asetamme paljon painoa varmistaaksemme, että ympäristöasiat, taloudelliset tekijät ja sosiaaliset vuorovaikutukset ovat tasapainossa. toiminnassamme.

Ympäristöystävälliset, luonnonvarojasäästävät sekä kestävät tuotteet ja ratkaisut vihreään rakentamiseen, tuotantoprosessit, jotka minimoivat veden ja energian kulutuksen sekä puhdas käyttövesi ovat olleet Geberitille avainasioita jo monien vuosien ajan. Myös vastuullinen koulutus, sosiaaliset projektit harjoittelijoille ja tietoisuus sosiaalisesta vastuusta tärkeissä asioissa ovat kohtia, mihin keskitymme.

Lue lisää kestävän kehityksen linjauksistamme

Geberit Suomessa, 3 yritystä

Ota yhteyttä Geberit Oy:hyn