Tasainen ja esteetönvalikoima tasalattiaisia suihkuratkaisuja

Tasalattiaiset suihkut ovat muodissa, koska ne ovat hillittyjä, ne eivät häiritse tilan yhtenäistä ilmettä eikä suihkualuetta ei ole reunustettu kynnyksellä. Ne luovat tilaan avaruutta ja takaavat esteettömän kulun suihkutilaan. Koska linjakaivomallinen Geberit CleanLine -suihkukouru voidaan asentaa suoraan seinän viereen, ei mikään ole suihkunautinnon tiellä – ei lattiakaivo eikä siihen kerääntyvä vesi.

Suihku, jossa Geberit CleanLine -suihkukouru

Esteetön ja vieläkin hygienisempi

Geberit CleanLine- suihkukourumallisto ei ainoastaan miellytä silmää, vaan ne on myös helppo puhdistaa. Toisin kuin useissa perinteisissä linjalattiakaivoissa avoin viemäripinta estää lian ja bakteerien kertymisen.

Suihkukouruun integroidun kampamaisen hiussihdin ansiosta lika ja irronneet hiukset eivät aiheuta tukoksia viemärissä, ja hiussihti on helppo irrottaa puhdistuksen ajaksi.

Geberit CleanLine -suihkukouruissa yhdistyy ensiluokkainen tyylikkyys, toiminta ja hygienia. Geberit CleanLine -suihkukouruja on saatavana monissa eri väreissä ja malleissa, joten valitsitpa ruostumattoman teräksen, mustan kromin tai laattaan upotetun muotoilun, Geberitin suihkukourut voidaan sovittaa täydellisesti kylpyhuoneeseesi.

Katso tuotteet

Geberit seinäviemäröintiratkaisu suihkutilassa

Geberit-seinäviemäröinti

Geberit-seinäkaivo suihkuun on osa yhtenäistä ja esteetöntä kylpyhuonetta. Kun kaivo siirretään lattialta seinälle, tasalattiaiset suihkun laattapinta säilyy yhtenäisenä, eikä kaivon päälle astumisen vaaraa enää ole.

Seinäkaivojen osalta Geberit tarjoaa laajan valikoiman malleja. Viemäröinnin kansi on saatavissa erilaisilla pinnoitteilla ja valmistettuna ruostumattomasta teräksestä ja muovista. Voit myös mukauttaa seinäkaivoa ja sovittaa sen oman kylpyhuoneesi seinään sopivaksi.

Geberitin seinäkaivot eivät ole vain esteettisesti miellyttäviä, vaan myös käytännöllisiä. Viemäriin sisäänrakennettu kampamainen hiussihti kerää irronneet hiukset ja estää viemärin tukkeutumisen. Se voidaan helposti irrottaa puhdistusta varten ja kiinnittää sitten takaisin kanteen.

Katso tuotteet

Geberit CleanLine80 samppanja

Uudet värit ja pinnat

Erilaisilla materiaaleilla saadaan aikaiseksi katseenvangitsijoita, ja jotka luovat kylpyhuoneeseen taianomaista tunnelmaa. CleanLine20 ja CleanLine60 on valmistettu harjatusta ruostumattomasta teräksestä, jossa on joko kirkas tai musta reunus, kun taas CleanLine80 on saatavilla täysin samppanjan tai mustan kromin värisenä. CleanLine80-suihkukourussa on myös jo valmiiksi integroitu kaato ja pinta on käsitelty anti-fingerprint-pinnoitteella.

Hae inspiraatiotaOle hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.