RAIKKAAT PINNAT KYLPYHUONEESEEN

70- ja 80-luvulla muotia olleiden villien värien jälkeen valkoinen on ollut pitkään vallitseva väri kylpyhuoneessa. Valkoinen merkitsee puhtautta ja sen kanssa on helppo yhdistää muita värejä, mitkä ovat muun muuassa olleet syynä valkoisen pitkään jatkuneeseen perinteeseen laattojen, seinien ja posliinien värinä. Hohtavan valkoiselle kylpyhuoneelle on kuitenkin tullut jo vaihtoehtojakin. Ihmiset hakevat nyt kodikkaampaa tunnelmaa muun muassa eri värisävyjä käyttämällä.

Talon tai asunnon omistajat arvostavat kestävien kalusteiden ja estetiikan yhdistelmää. Kylpyhuonetta käytetään yleensä 15–30 vuotta, eikä sitä välttämättä remontoida tuona aika ollenkaan. Tämä myös selittää, miksi valkoisen sävyt eivät ole kokonaan poistuneet muodista. Useimmat posliiniset kalusteet ovat edelleen valkoisia, jolloin ne on helppo yhdistää värimaailmaan ja käyttäjät eivät kyllästy niihin niin nopeasti.

Raikas ja valoisa ympäristö

Pastellinsävyt viuhkana

Nykysin kylpyhuoneen seinien väriksi valitaan usein myös beigeä, vaalean harmaata tai puuteria. Neutraalit värit antavat modernin ja ajattoman elegantin vaikutelman. Lisäksi valkoiset pesualtaat ja wc-istuimet näyttävät erityisen hienostuneilta näihin väreihin yhdistettyinä.

Suosittelemme perinteisten muotojen ja värien käyttämistä kylpyhuonekalusteissa ja posliinituotteissa sekä pehmeitä, lämpimiä värejä seinille. Muista: vähemmän on enemmän. Älä yritä yhdistää liian monia sävyjä. Tulos ei ole houkutteleva, ja lisäksi se antaa ylitsepursuavan ja epäsiistin vaikutelman.

Voit kuitenkin lisätä värejä koristeilla ja tarvikkeilla, joiden vaihtaminen on helppoa ja edullista.

Iloa tuovia värejä

Pastellin sävyt yhdellä silmäyksellä
  • Hiekan ja nuden sävyt luovat lämpimän tunnelman. Tuloksena on rauhallinen ja harmoninen vaikutelma niin silmille kuin mielelle.
  • Harmaan sävyt: Harmaan sävyjä on lukuisia – ruskeaan taittaessaan se antaa lämpimän vaikutelman, kun taas siniseen taittava harmaa antaa viileän vaikutelman. Harmaaseen kylpyhuoneeseen sopivat erityisesti punaiset, keltaiset tai turkoosit tarvikkeet.
  • Pastellin sävyt: Vaaleansinisen ja mintun kaltaiset sävyt tuovat tilaan valoisuutta ja hyvinvointia. Pastellin sävyt luovat hienon ja ystävällisen tunnelman valkoisiin kalusteisiin yhdistettyinä.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatioita ja toimintoja, jotka kuuluvat nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen. Työkalussa voit valita sinua miellyttäviä ja sinulle tärkeitä asioita ja toimintoja. Työkalun avulla pääset lähemmäs unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelua.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet

Aina ajan tasalla

Geberit Stories: neljä kuvaa

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat uutisia, tietoa tapahtumista ja vinkkejä kylpyhuoneeseen. Pysy ajan tasalla uusimmista tuotteista ja tärkeistä tapahtumista päivämäärineen ja saa lisätietoja puhtaudesta, tilan optimoinnista, mukavuudesta, muotoilusta, helppokäyttöisyydestä sekä kylpyhuoneen esteettömyydestä.

Tilaa uutiskirjeemme

Minkälainen kylpyhuone on sopiva juuri sinulle?

Mutta, mitkä ovat oikeastaan tarpeesi? Onko tilankäyttö, puhtaus vai design tärkeitä sinulle? Haluatko mieluummin käyttäjäystävällisiä tuotteita vai otatko mieluummin vähän enemmän käyttömukavuutta, mitä esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc- tarjoaa? Tai pidätkö universaalista muotoilusta? Ei ole väliä mitä haluat, fiksujen kylpyhuoneratkaisuidemme avulla voimme tarjota sen kaiken sinulle ja yksinkertaistaa päivittäisiä rutiinejasi.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi ja hygienisempi kylpyhuone
Toiminnallisempaa muotoilua kylpyhuoneeseen
Enemmän käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone