Pesu-wc-istuimien innovatiivinen design

Mitä yhteistä on pesu-wc-istuimilla ja muotoilulla? Luulet varmaan, ettei mitään. Todistamme sinulle toisin. Jos ajattelet, että pesu-wc-istuimet ovat kömpelön ja ison näköisiä, et varmaankaan ole nähnyt nykyaikaisia, kauniita pesu-wc-istuimia.

WC-istuin muutoksessa

Ensimmäisen pesu-wc:n keksi 1950-luvun lopulla sveitsiläinen Hans Maurer. Hänen “Closomat”-pesu-wc-istuin mullisti hygienian sveitsiläisissä kylpyhuoneissa ja teki hellävaraisesta vedellä puhdistamisesta tavan. Painopiste oli tekniikassa ja toiminnassa. Mutta alkuperäiset mallit olivat tilaa vieviä ja eivätkä niin kauniita katsoa.

Nykyään isot muodot ja näkyvä tekniikka ovat historiaa. Pesu-wc:stä on tullut moderni hyvinvoinnin lähde ja se on löytänyt tiensä design-kylpyhuoneisiin kaikkialla maailmassa. Jokaiseen tarpeeseen ja asuintilanteeseen löytyy sopiva wc-malli: joko kokonaisratkaisuna, seinälle tai lattialle asennettavaksi tai pelkkä kansiratkaisu, jonka voi vaihtaa nykyiseen wc-istuimeen.

Tekniikka ja design yhdessä

Geberit AquaClean Sela -pesu-wc-istuin on puristinen ja elegantti

Yhdistävä tekijä on kestävä tuotekonsepti ja ajaton muotoilu. Nykypäivän pesu-wc-mallit ovat elegantteja. Voit edelleen nauttia tekniikasta, mutta se ei ole enää näkyvissä. Vesi- ja sähköliitännät on integroitu, joten pesu-wc ei menetä mitään houkuttelevuudestaan.

Saatavilla on edelleen useita innovatiivisia toimintoja: TurboFlush-huuhtelu, wc-istuinrenkaan lämmitys, yövalo, lämminilmakuivain ja hajunpoistoyksikkö. Pesutoiminnon käyttäminen on helppoa ja täysin automaattista kaukosäätimellä tai kaukosäädinsovelluksella.

Pesu-wc lupaa paitsi puhtaamman olon, myös ainutlaatuista mukavuutta. Se on helppo puhdistaa integroidusta tekniikasta huolimatta. Ja se ei todellakaan anna vaikutelmaa kömpelöstä laitteesta. Ei siis ole yllättävää, että pesu-wc-istuimet ovat nyt myös saaneet kasvavaa suosiota Euroopassa yksinkertaisen ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta.

Kolme houkuttelevaa Geberit-pesu-wc-mallia

Geberit AquaClean Mera soveltuu harmonisesti kylpyhuoneeseen muotoilunsa ansiosta.

Mera Comfort: AquaClean Mera Comfort -istuimen ulkonäkö on sulava ja viehättävä. Kuten kaikissa Geberit AquaClean -malleissa, tekniikka on näkymättömissä, mutta havaittavissa. Siinä on mukavuusvalo, joka syttyy, kun astut kylpyhuoneeseen, ja hiljainen TurboFlush-huuhtelutekniikka. Pesu-wc on saatavilla kirkkaasti kromattuna takaa ja pohjasta. Tämä kuvastaa kylpyhuonemaailmaa, johon Mera on asennettu, jolloin pesu-wc sulautuu harmonisesti ympäristöönsä.

Sela: AquaClean Sela pistää silmään puristisella eleganssillaan ja huippulaadukkailla materiaaleilla. Aivan kuten Mera Comfort ja Classic, se on saatavilla valkoisena (alppi-valkoinen) ja kirkaana kromattuna. Tämä AquaClean-malli tarjoaa äärimmäisen yksinkertaisia toimintoja, joita on helppo käyttää, ja se sopii täydellisesti lähes mihin tahansa kylpyhuoneeseen ilman, että se erottuisi erilaisena pesu-wc-mallina.

Tuma Comfort: Selkeiden linjojensa ansiosta AquaClean Tuma Comfort sopii lähes kaikkiin kylpyhuonekonsepteihin. WC-mallia on neljässä eri värissä. Yhdessä AquaClean-designpaneelin tai Geberit Monolithin kanssa se on ihanteellinen ratkaisu.

UutiskirjeTilaa nyt

Pysy ajan tasalla


Uutiskirjeemme tarjoaa kiehtovia oivalluksia ja käteviä vinkkejä siitä, miten kylpyhuoneesi voi helpottaa elämääsi.

Hae inspiraatiotaOle hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet toimivalla muotoilulla