Kylpyhuoneen pieni pinta-ala

Pieni kylpyhuone Smylen pesualtaalla ja kalusteilla

Jos sinulla on kylpyhuone, jossa on hyvin vähän tilaa, ongelma on sinulle tuttu. Kylpyhuoneen pitäisi todella olla vetäytymis- ja rentoutumispaikka, mutta pohjaratkaisu on pieni, säilytystila on huippuluokkaa ja suunnittelumahdollisuudet ovat rajalliset. Joten kuinka voit muuttaa pienen kylpyhuoneen, jossa on vain muutaman neliömetrin tilaa, aidoksi unelmakylpyhuoneeksi? Tässä tulee esiin huolella harkittu huonesuunnittelu.

Erilaiset tutkimukset osoittavat, että kylpyhuone on paikka, jossa ihmiset haluavat nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta ja vain rentoutua. Mutta jos huone on keskikokoinen, todelliselle viihtyvyydelle ei jää paljon tilaa. Jos kylpyhuoneeseen pitäisi mahtua wc-istuimen ja suihkun tai kylpyyammeen lisäksi vielä tilaa sisustukselle ja kalusteille, alkaa tila helposti loppumaan.

Ja asiat vaikeutuvat entisestään, jos katon kaltevuus on otettava huomioon. Mutta on olemassa tapoja päivittää pientä kylpyhuonetta – jopa pienellä budjetilla ja vaikka minikylpyhuoneesi ei vastaisikaan sisustuslehtien modernin kylpyhuoneen mittoja ja pohjapiirroksia.

VÄHÄN TILAA KYLPYHUONEESSA: OIKEA SUUNNITTELU JA KALUSTUS

Kylpyhuoneessa Renova Compact -pesuallas ja seinälle ripustettava wc

Suunnittelutyökalut - ja sovellukset voivat auttaa sinua löytämään kylpyhuoneellesi täydellisen suunnittelun. Hyvä idea voi tehdä pienestä huoneesta tilavamman ja viihtyisämmän.

Saadaksesi mahdollisimman paljon irti pienen kylpyhuoneen pohjaratkaisusta, yksi keino on vähentää pelkät toiminnalliset elementit minimiin. Esimerkiksi Säiliön ja vesi- ja hajulukon voi piilottaa seinän taakse. Valitsemalla sopiva, tilaa säästävä pesuallaskaappi on myös hyvä idea. Tämä voi ratkaista kaksi ongelmaa samanaikaisesti: et enää näe vesi- tai hajulukkoa ja vesiputkia, ja huonekalut tarjoavat lisää säilytystilaa pesualtaan alle.

Toinen mahdollisuus on käyttää puoli- tai huoneenkorkuisia asennusseiniä. Nämä seinät kätkevät tekniikan seinän taakse. Tämä voi lisätä mukavuustekijöitä pienessä kylpyhuoneessa.

SEITSEMÄN SUUNNITTELUVINKKIÄ PIENEEN KYLPYHUONEESEEN

Tilaa säästää Renova Compact -kalusteilla
  • Tilaa säästävien keraamisten saniteettilaitteiden käyttäminen pienikokoisina, eli Slim design -versioina on hyvä idea kylpyhuoneessa, jossa on pieni pohjaratkaisu. Mitä paremmin huonekalut sovitetaan yhteen kylphuonetuotteiden kanssa, sitä rauhallisemmalta ja harmonisemmalta huone näyttää.
  • Siisteys luo tilaa, minkä vuoksi kylpyhuonekalusteet näppärällä säilytystilalla ovat hyvä ratkaisu pieneen kylpyhuoneeseen. Laatikolliset pesuallaskaapit tai säilytystilaa sisältävät peilikaapit ovat erityisen hyödyllisiä tällaisissa tapauksissa.
  • Suuret laatat ovat täydellinen valinta pieneen kylpyhuoneeseen, koska saumoja on vähemmän. Seinärakenne näyttää rauhallisemmalta pienessä huoneessa ja kylpyhuone siten vähemmän ahtaalta.
  • Kylpyhuoneen oikeaan valaistukseen kannattaa kiinnittää huomiota. Optimaalisilla valaistusolosuhteilla jopa kylpyhuoneet ilman ikkunoita voivat näyttää suuremmilta, lämpimämmiltä ja kutsuvammilta.
  • Vaaleat ja lämpimät värit tuovat enemmän irti pienestä kylpyhuoneesta. Yhdessä oikean valaistuksen kanssa huone näyttää suuremmalta.
  • Vapaat alueet lisäävät tilaa ja saavat huoneen näyttämään suuremmalta. Siksi seinälle ripustettavat tuotteet sopivat kylpyhuoneisiin, joissa on pieni pohjaratkaisu. Seinään ripustettava wc tekee huoneesta ilmavamman ja tilavamman, mutta myös helpottaa sen puhdistamista.
  • Luonnonmateriaalit, kuten kivi ja puu, ovat erittäin suositeltavia pienessä kylpyhuoneessa. Ne auttavat tekemään huoneesta houkuttelevan ja viihtyisän.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet, jotka lisäävät tilaa kylpyhuoneessa

Pysy ajan tasalla

Tila uutiskirje jo tänään!

Rekisteröidy nyt uutiskirjeemme tilaajaksi, niin pysyt ajan tasalla uutuustuotteista, tapahtumista ja kylpyhuonesuunnitteluvinkeistä. Saat ajankohtaista tietoa tärkeistä aiheista, kuten henkilökohtainen hygienia, tilansäästö, kylpyhuoneen puhtaus, muotoilu, sisustus, remontointi, mukavuus, käyttöystävällisyys ja esteettömyys. Mitä enää odotat?

Tilaa uutiskirjeemme täältä

Minkälainen kylpyhuone on sopiva juuri sinulle?

Mutta, mitkä ovat oikeastaan tarpeesi? Onko tilankäyttö, puhtaus vai design tärkeitä sinulle? Haluatko mieluummin käyttäjäystävällisiä tuotteita vai otatko mieluummin vähän enemmän käyttömukavuutta, mitä esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc- tarjoaa? Tai pidätkö universaalista muotoilusta? Ei ole väliä mitä haluat, fiksujen kylpyhuoneratkaisuidemme avulla voimme tarjota sen kaiken sinulle ja yksinkertaistaa päivittäisiä rutiinejasi.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi ja hygienisempi kylpyhuone
Toiminnallisempaa muotoilua kylpyhuoneeseen
Enemmän käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone