Enemmän tilaa kylpyhuoneeseen

Älykkäät toiminnot ja tuotteet, jotka luovat tilaa – kaikille, jotka eivät halua luopua toimivuudesta ja säilytystilasta.

Kenellä on oikeasti tarpeeksi tilaa kodissaan ja ennen kaikkea kylpyhuoneessaan? Tuskin kenelläkään on tanssisalin kokoista kylpyhuonetta. Uudesta kylpyhuoneesta kyllä saa ja pitääkin unelmoida, mutta todellisuus on usein aivan toinen. Useimmat meistä tarvitsevat tilaa säästäviä ratkaisuja, ennen kaikkea esimerkiksi vieras-WC:ssä, jonka tulee olla miellyttävän näköinen ja toimiva. Tästä syystä olemme kehittäneet tuotteita, joiden avulla voit optimoida käytettävissä olevan tilan ja saat siten enemmän säilytystilaa.

Better bathrooms, better lives

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Tietämisen arvoista: fiksuja toimintoja lisätilan luomiseen

Minkälainen kylpyhuone on oikeanlainen sinulle?

Mutta, mitkä oikeastaan ovat tarpeesi? Arvostatko enemmänkin lisää tilaa, hygienisyyttä vai onko tuotteiden muotoilu sinulle tärkeämpää? Haluaisitko käyttäjäystävällisempiä tuotteita vai haluaisitko lisämukavuutta, jota esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc-istuin tuo wc-käynteihin. Vai etsinkö enemmänkin universaalia muotoilua? Tarvitsetpa mitä vain, voimme tarjota jokapäiväisiin tarpeisiisi fiksuja ratkaisuja.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi kylpyhuone
Toiminnallista muotoilua kylpyhuoneessa
Käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone