Better bathrooms, better livesMikä on sinulle tärkeää kylpyhuoneessa?

Geberit on asettanut itselleen tavoitteeksi käyttää innovatiivisia saniteettituotteita voidakseen parantaa ihmisten elämänlaatua pitkällä juoksulla. Ymmärtääksemme asiakkaidemme erityistarpeita, teimme kyselyn käyttäjien keskuudessa Euroopassa. Tutkimuksen perusteella löysimme kuusi perustarvetta – puhtaus, käyttäjäystävällisyys käyttömukavuus, tilankäyttö, muotoilu ja esteettömyys. Geberit kehittää ja valmistaa tuotteita ja ratkaisuja, jotka täyttävät nämä tarpeet kirjaimellisesti. Mitä itse toivot kylpyhuoneeltasi?

Löydä lähin jälleenmyyjäja saa apua valinnoissa

Asiakkaita näyttelyssä

Etsitkö ideoita uudelle kylpyhuonellesi? Vai oletko kenties remontoimassa vanhaa? Kylpyhuonenäyttelytiloissamme löydät modernit kylpyhuonekalusteet, pesualtaat, wc-istuimet ja paljon muuta. Valikoimassa on paljon eri muotoja, linjoja, värejä ja kokoja jokaiseen makuun. Vieraile joko jälleenmyyjän näyttelyssä tai tule käymään Vantaan toimipisteessämme ja inspiroidu!

Näyttelyihin liittyvien mahdollisten muutosten vuoksi Geberit ei voi taata, että ilmoitetut kylpyhuonesarjat ovat tällä hetkellä nähtävillä kulloisessakin jälleenmyyjän näyttelyssä.
Ota varmuuden vuoksi yhteyttä valitsemaasi jälleenmyyjän etukäteen ennen vierailuasi. Kiitos ymmärryksestäsi.

Etsi lähin jälleenmyyjä ja näyttely alla olevan linkin kautta.

Etsi jälleenmyyjä ja näyttely

Hae inspiraatiotaOle hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

VIRTUAALINEN NÄYTTELYTILAMMEHae inspiraatiota näyttelystämme

Tustustu tuotteisiimme virtuaalisesti ja saa inspiraatioita omaan uuteen kylpyhuoneeseesi.

Virtuaalinäyttelyyn