Esteetön kylpyhuone | geberit.fi

Esteetön kylpyhuone

Geberit seinäkaivo

Helposti saavutettavissa, kylpyhuone ilman kynnyksiä - kaikille, jotka haluavat universaalia muotoilua, iästä ja tarpeista riippumatta.

Esteettömyys on tärkeää koko asunnossa ja erityisesti kylpyhuoneessa ja se on otettava huomioon jo suunnitteluvaiheessa. Ikääntymisen huomioivassa rakentamisesta voivat kaikki hyötyä iästä tai elämäntilanteesta huolimatta. Tulevaisuuteen ennakoivat kylpyhuoneasennukset ja -sisustukset voivat vaikuttaa pitkäaikaisesti hyvinvointiin. Huolimatta tämän hetkisestä iästä, on hyvä ottaa huomioon kylpyhuoneen muunneltavuus suunnitelmissa. Kylpyhuone on kuitenkin investointina pitkäaikainen. Tämän kaiken takia kehitämme ratkaisuja, jotka ennen kaikkea helpottavat jokapäiväistä elämää – rajoittamattomalle liikkuvuudelle.

Better bathrooms, better lives

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Tietämisen arvoista: Älykkäitä toimintoja esteettömyyden lisäämiseksi

MINKÄLAINEN KYLPYHUONE ON OIKEANLAINEN SINULLE?

Mutta, mitkä oikeastaan ovat tarpeesi? Arvostatko enemmänkin lisää tilaa, hygienisyyttä vai onko tuotteiden muotoilu sinulle tärkeämpää? Haluaisitko käyttäjäystävällisempiä tuotteita vai haluaisitko lisämukavuutta, jota esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc-istuin tuo wc-käynteihin. Vai etsinkö enemmänkin universaalia muotoilua? Tarvitsetpa mitä vain, voimme tarjota jokapäiväisiin tarpeisiisi fiksuja ratkaisuja.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi kylpyhuone
Toiminnallista muotoilua kylpyhuoneessa
Käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone