Käyttäjäystävällisempikylpyhuone

Intuitiivisesti ja helposti käytettävät tuotteet – kaikille, jotka haluavat olla varmoja siitä, että he voivat nauttia optimaalisista toiminnoista uudessa kylpyhuoneessa.

Kylpyhuoneen saniteettituotteiden on oltava helppokäyttöisiä. Päivittäisistä rutiineista kylpyhuoneessa tulee pystyä selviytymään mahdollisimman stressittömästi ja intuitiivisesti. Tuotteet, joiden käyttöä varten on ensin tutustuttava laajoihin oppaisiin tai joiden monimutkainen tekniikka pettää usein ja vaatii usein huoltoa, aiheuttavat harmia, turhautuneisuutta sekä stressiä ja vievät tarpeettomasti aikaa ja rahaa. Tämän vuoksi kehitämme ratkaisuja, jotka ovat helppoja käyttää, luotettavia ja vain vähän huoltoa vaativia.

Better bathrooms, better lives

Hae inspiraatiotaOle hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Tietämisen arvoista: Älykkäitä toimintoja käyttäjäystävällisyyden takaamiseen

Käyttäjäystävälliset kylpyhuonetuotteet

Minkälainen kylpyhuone on sinulle oikea?

Mutta, mitkä ovat oikeastaan tarpeesi? Onko tila, puhtaus vai design tärkeitä sinulle? Toivoisitko enemmän käyttäjäystävällisiä tuotteita vai huolisitko mieluummin hieman extra mukavuutta, jota esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc- tarjoaa? Vai onko universaali muotoilku enemmän sinua varten? Ei väliä mitä tarpeesi ovat, me yksinkertaistamme päivittäisiä rutiinejasi fiksuilla kylpyhuoneratkaisuilla.

Lisää tilaa kylpyhuoneeseen
Puhtaampi kylpyhuone
Toiminnallisuutta kylpyhuoneeseen
Enemmän mukavuutta kylpyhuoneessa
Esteettömyys kylpyhuoneessa