Enemmän mukavuuttakylpyhuoneeseen

Tuotteet, jotka tuovat kylpyhuoneeseen mukavuutta ja hygieniaa – kaikille, jotka haluavat lisää raikkautta, hyvää oloa ja puhtautta.

Voit tuntea itsesi aina raikkaaksi, puhtaaksi ja hyvinvoivaksi. Se on jokaisen ihmisen perustarve. Hyvä henkilökohtainen hygienia vahvistaa itseluottamusta ja vaikuttaa positiivisesti ympäristöömme. Mukavuuden tarve on kuitenkin vieläkin laajempi käsite ja liittyy kylpyhuoneessa kaikkiin aistihavaintoihin – haistamiseen, näkemiseen, koskettamiseen ja kuulemiseen. Juuri auditiivinen tai akustinen havainnointi on keskeistä kylpyhuoneessa ja ilmenee rauhan tarpeena sekä haluna ottaa etäisyyttä kiireiseen arkeen. Tämän vuoksi olemme kehittäneet ratkaisuja, jotka tarjoavat korkean mukavuustason.

Better bathrooms, better lives

Hae inspiraatiotaOle hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Tietämisen arvoista: Älykkäitä toimintoja mukavuuden lisäämiseen

Kylpyhuonetuotteet lisäämään käyttömukavuutta kylpyhuoneessa

MINKÄLAINEN KYLPYHUONE ON OIKEANLAINEN SINULLE?

Mutta, mitkä oikeastaan ovat tarpeesi? Arvostatko enemmänkin lisää tilaa, hygienisyyttä vai onko tuotteiden muotoilu sinulle tärkeämpää? Haluaisitko käyttäjäystävällisempiä tuotteita vai haluaisitko lisämukavuutta, jota esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc-istuin tuo wc-käynteihin. Vai etsinkö enemmänkin universaalia muotoilua? Tarvitsetpa mitä vain, voimme tarjota jokapäiväisiin tarpeisiisi fiksuja ratkaisuja.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Helpommin puhdistettava kylpyhuone
Toiminnallista muotoilua kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone