Tilaa säästävät ratkaisut kylpyhuoneeseen

Kylpyhuoneessa ei voi koskaan olla liikaa tilaa

Usein kylpyhuoneet eivät kuitenkaan ole mielestämme tarpeeksi suuria. Geberit tarjoaa tilaa säästäviä posliineja ja kylpyhuonekalusteita varustettuina hyödyllisillä toiminnoilla, jotka mahdollistavat käytettävissä olevan tilan optimaalisen käytön ja helpottavat puhtaana pitoa.

Geberit Acanto

Tällä sivulla keskitytään pieniin kylpyhuoneisiin tarkoitettuihin tuotteisiin:

  • yksilölliset pesuallasratkaisut pieniin tai erikoisen muotoisiin tiloihin.
  • Kylpyhuonekalusteet pienellä ulkonemalla ja silti runsaasti tilaa kosmetiikkatuotteille ja kylpyhuoneen tekstiileille.
  • Kapeat peilikaapit tuovat keveyttä ja valoa ja lisää säilytystilaa.
  • Ulottumaltaan pienet WC-posliinit tuovat liikkumistilaa ahtaissa kylpyhuoneissa.

Täydellinen pesuallas jokaiseen tilaan

Kun tilaa on rajallisesti, pesuallas on suunniteltava täydellisesti pohjaratkaisun mukaan. Juuri siksi Geberit tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia kylpyhuonesarjoja lukuisilla pesualtailla. Kapeat pesualtaat pienemmällä asennussyvyydellä, erityisen pienet mallit sivuilla olevilla laskutasoilla ja kulmamallit pieniin tiloihin.

Yksilölliset pesuallasratkaisut pieniin tai erikoisen muotoisiin tiloihin

Yksilölliset kylpyhuonekalusteet, joissa on paljon säilytystilaa

Arvostatko runsaita säilytystiloja tyylistä tinkimättä? Se ei ole ongelma Geberitin monipuolisen kylpyhuonekalusteiden valikoiman kanssa, joka pitää sisällään myös kapeisiin ja eri muotoisiin pesualtaisiin täydellisesti yhteensopivat, runsailla säilytystiloilla varustetut alakaapit. Näin jopa pienet kylpyhuoneet, vieraskylpyhuoneet ja pohjaratkaisultaan haastavat tilat muuntuvat todellisiksi tilaihmeiksi.

Peilit saavat tilan vaikuttamaan suuremmalta

Peilit saavat tilan vaikuttamaan suuremmalta

Saatavissa on moniin normaalikokoisiin ja pieniin pesualtaisiin sopivia peilejä ja peilikaappeja, jotka tarjoavat ihanteellisia ratkaisuja pieniin kylpyhuoneisiin. Ne antavat erinomaisen valaistuksen pesupaikalle ja luovat miellyttävän tunnelman pieniinkin tiloihin. Lisäksi nerokkaasti sijoitetut peilipinnat saavat tilan vaikuttamaan suuremmalta. Peilikaapit tuovat myös lisää säilytystilaa.

WC-istuimet pienellä ulottumalla Tilaa voi säästää myös WC:ssä

Geberit Acanto -sarja

Tätä varten on saatavissa wc-istuimia, joiden syvyys on pienempi. Ne ovat useita senttimetrejä normaalikokoisia wc-istuimia lyhyempiä. Seinä-wc-ratkaisut saavat myös kylpyhuoneen vaikuttamaan ilmavammalta ja tilavammalta.

Lukuisissa Geberit-kylpyhuonesarjoissa on saatavissa kompakteja wc-istuinmalleja.

Lue lisääWC-ratkaisuistamme

Kaikki Geberit-kylpyhuonesarjat yhdellä silmäyksellä

Tilaa säästävät huuhtelutekniikkaratkaisut

Geberit Monolith

Geberit Monolith -wc-huuhtelusäiliömoduuli on ollut erittäin suosittu. Kaikki huuhtelutekniikka, kuten huuhtelusäiliö, kaksoishuuhtelu ja vesilukko, on sijoitettu tähän kapeaan ja hienostuneeseen moduuliin. Tilaa säästävä ratkaisu sopii ihanteellisesti uudisrakennuksiin ja remonttikohteisiin, eikä yleensä vaadi minkäänlaisia rakenteellisia muutoksia.

Geberit Monolith -wc-huuhtelusäiliö