Puhtaampi kylpyhuone

Fiksuja tuotteita, jotka on helppo puhdistaa – kaikille, jotka haluavat minimoida kylpyhuoneen siivoustarpeen.

Ihanteellisessa tapauksessa kylpyhuone näyttää aina kuin juuri siivotulta. Kuka edes siivoaa mielellään? Useimmat ihmiset eivät haluaisi kuluttaa arvokasta vapaa-aikaansa puhdistamalla wc:itä, pesualtaita tai suihkuja ja vielä lisäksi taistella vaikeapääsyisten nurkkien, hankalien pintojen ja vaivalloisten kahvojen kanssa. Tuskin meistä kenestäkään on miellyttävää huuhdella hiuksia pois viemäristä tai puhdistaa vessaharjalla wc-kulhoa, jossa on vielä jäämiä. Myös sormenjäljet hohtavilla pinnoilla ovat ärsyttäviä ja vaivalloisia poistaa. Sen vuoksi olemme kehittäneet ratkaisuja, jotka estävät lian kerääntymistä ja vähentävät siivoustarpeen minimiin.

Better bathrooms, better lives

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatioita ja toimintoja, jotka kuuluvat nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen. Työkalussa voit valita sinua miellyttäviä ja sinulle tärkeitä asioita ja toimintoja. Työkalun avulla pääset lähemmäs unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelua.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Tietämisen arvoista: fiksuja toimintoja puhtauden puolesta

Kylpyhuonetuotteet

MINKÄLAINEN KYLPYHUONE ON OIKEANLAINEN SINULLE?

Mutta, mitkä oikeastaan ovat tarpeesi? Arvostatko enemmänkin lisää tilaa, hygienisyyttä vai onko tuotteiden muotoilu sinulle tärkeämpää? Haluaisitko käyttäjäystävällisempiä tuotteita vai haluaisitko lisämukavuutta, jota esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc-istuin tuo wc-käynteihin. Vai etsinkö enemmänkin universaalia muotoilua? Tarvitsetpa mitä vain, voimme tarjota jokapäiväisiin tarpeisiisi fiksuja ratkaisuja.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Toiminnallista muotoilua kylpyhuoneessa
Käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone