Geberit AquaClean pesu-wc-istuin

Puhdasta napin painalluksella

Geberit AquaClean Mera, kromin värinen alaosa, kylpyhuoneessa

Käsien pesu vain kosteuspyyhkeillä tai suihkun korvaaminen kuivapesulla – suomalaiset päätyvät tähän ratkaisuun korkeintaan vaellusretkellä erämaassa. Vedellä puhdistautuminen on yksinkertaisesti itsestäänselvyys. Ja rehellisesti sanottuna: Tunnetko olosi oikeasti puhtaaksi puhdistauduttuasi wc-käynnin jälkeen pelkästään paperilla pyyhkimällä?

Henkilökohtainen hyvinvointisi alkaa virkistävällä pesulla wc-käynnin jälkeen – wc-istuimeen integroidulla pesutoiminnolla. Hemmottele itseäsi ja tuo ripaus ylellisyyttä arkeen Geberit AquaClean pesu-wc-istuimella. AquaCleanin lempeä ja lämmin Whirlspray-suihku huolehtii helpolla ja tyylikkäällä tavalla optimaalisesta henkilökohtaisesta hygieniasta.

EDUT:

  • Ensiluokkainen design, innovatiivinen teknologia ja luotettava laatu
  • Hyvinvointia edistävä intiimialueiden puhdistus
  • Uskomattomat lisämukavuustoiminnot
  • Sopii lähes joka wc-tilaan
  • Helppo käyttää ja asentaa

Henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtiminen on meille tärkeää

Tutkimuksemme mukaan suomalaiset arvostavat puhtautta ja raikasta tunnetta intiimialueilla. Tulokset kertovat, että 98 % mielestä henkilökohtainen hygienia on tärkeää tai todella tärkeää. Mitä se oikeastaan tarkoittaa ja mitä me arvostamme?

Kuinka pesu-wc-istuin toimii

Näin helppoa on pesevän wc-istuimen käyttö: napin painalluksella aloitat automaattisen pesuohjelman. Keramiikan sisällä suojassa oleva suutin tulee esiin ja pesee intiimialueen hellävaraisesti kehonlämpöisellä vedellä. Pesun aikana voit säätää veden lämpötilaa, suihkun voimakkuutta ja kohdistusta kaukosäätimen avulla. Ohjelman loppuessa suutin vetäytyy automaattisesti takaisin lepoasentoon.

Geberit AquaClean suihkutoiminto

AquaClean-pesu-wc-istuimen pesutoiminto

Täydellistä puhtautta
Jo 40 vuoden ajan Geberit on kehittänyt pesutoimintoa tehden suihkusta entistä miellyttävämpää.

WhirlSpray-suihkuteknologia
Patentoitu suihkuteknologia lisää veteen dynaamisesti ilmaa, mikä tekee suihkusta pehmeän ja tehokkaan.

Pesutoiminnon kolme vaihetta

Suutin huuhdellaan aina puhtaalla vedellä ennen pesua

Napin painalluksella suojassa oleva suutinvarsi tulee esiin ja huuhdellaan vedellä.

Suihkutoiminto

Pesun aikana voit säätää veden lämpötilaa ja voimakkuutta sekä suuttimen asentoa omien mieltymysten mukaisesti.

Suutin huuhdellaan vedellä käytön jälkeen

Aina pesuohjelman loputtua suihkusuutin huuhdellaan puhtaalla vedellä. Lopuksi wc huuhdellaan normaalisti.

Sopiva malli jokaiseen tarpeeseen

AquaClean Mera – Poikkeuksellisen loistava

Euroopan myydyin pesu-wc AquaClean Mera asettaa uudet standardit kaikilta osin. Se sopii kaikille, jotka haluavat hemmotella itseään ylimääräisellä hyvinvointiannoksella ja parhailla teknisillä ominaisuuksilla.

AquaClean Sela – Tyylikkäästi älykäs

AquaClean Sela on tyylitietoisen esteetikon valinta. Se valloittaa vähäeleisellä eleganssillaan ja lukuisilla mukavuustoiminnoilla.

AquaClean Tuma – Yllättävän monipuolinen

Kompakti AquaClean Tuma tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Tuma Classic on ihanteellinen perusmalli. Se tarjoaa suihku-wc:n perustoiminnot edulliseen hintaan. Niille, jotka haluavat hemmotella itseään lisämukavuustoiminnoilla, Tuma Comfort -versio tarjoaa enemmän lisävarusteita.

Vaihtoehdot pesu-wc:n käyttämiseen

Heräsikö kysymyksiä?

Haluaisitko lisätietoa Geberit AquaClean-tuotteista tai yleisesti pesevistä wc-istuimista? Tarvitsetko neuvoja suunnitteluun, asentamiseen tai käyttöön? Olipa kysymyksesi mikä tahansa, me autamme mielellämme.

Ota yhteyttä tekniseen tukeemme joko sähköpostilla tai puhelimitse, puh. 010 662 304.

Kuinka ottaa pesu-wc-istuin käyttöön ensimmäistä kertaa?

AquaClean Mera käyttöönotto

Nosta kansi ylös ja kytke painike päälle. Kun laite on kytketty päälle, tilan merkkivalo vilkkuu sinisenä alustuksen aikana. Odota, kunnes tilan merkkivalo lakkaa vilkkumasta. Tämä toimenpide kestää noin 2 minuuttia. Kun tämä on valmis, pesu-wc:si on valmis käytettäväksi ensimmäistä kertaa. Katso videolta kooste AquaClean Mera -toiminnoista.

AquaClean Sela käyttöönotto

Nosta kansi ylös ja kytke painike päälle. Kun laite on kytketty päälle, tilan merkkivalo vilkkuu sinisenä alustuksen aikana. Odota, kunnes tilan merkkivalo lakkaa vilkkumasta. Tämä toimenpide kestää noin 2 minuuttia. Kun tämä on valmis, pesu-wc:si on valmis käytettäväksi ensimmäistä kertaa. Katso videolta kooste AquaClean Sela -toiminnoista.

AquaClean Tuma käyttöönotto

Nosta kansi ylös ja kytke painike päälle. Kun laite on kytketty päälle, tilan merkkivalo vilkkuu sinisenä alustuksen aikana. Odota, kunnes tilan merkkivalo lakkaa vilkkumasta. Tämä toimenpide kestää noin 2 minuuttia. Kun tämä on valmis, pesu-wc:si on valmis käytettäväksi ensimmäistä kertaa. Katso videolta kooste AquaClean Tuma -toiminnoista.

Geberit AquaClean -pesu-wc-istuimet Katso tekniset tiedot online-tuotekatalogista