Pesu-WC-istuin: WC, joka puhdistaa sinut vedellä. | geberit.fi
AquaClean Mera automaattisella, kosketusvapaan WC-kannen toiminnolla

Mikä on pesu-wc-istuin?

Täydellinen kokonaisuus pesutoiminnolla varustettu WC-istuin

Suihku on uskomattoman virkistävä kokemus, joka tarjoaa tunteen täydellisestä puhtaudesta. Sama pätee WC:ssä asioimiseen, jonka jälkeen vesi on tehokkain tapa puhdistautua. Pesu-WC-istuin yhdistää nämä tarpeet täydellisesti. WC-istuin, jossa on integroitu pesutoiminto, tarjoaa perusteellisen ja hellävaraisen puhdistautumiskokemuksen ilman WC-paperia.

Pesu-WC-istuinta kutsutaan usein japanilaiseksi WC-istuimeksi, mutta se on itseasiassa sveitsiläinen keksintö. Pesu-wc-istuin takaa täydellisen henkilökohtaisen hygienian jokaisen WC-käynnin jälkeen ja sopii kaikille – iästä, terveydentilasta tai sukupuolesta riippumatta.

Yksinkertainen ja puhdas Näin pesutoiminto toimii

Vaihe 1

Pesutoiminto käynnistyy nappia painamalla, jolloin suihkuvarsi työntyy ulos. Suihkusuutin puhdistuu automaattisesti ennen jokaista käyttöä, jotta varmistetaan, että se on aina täysin puhdas.

Vaihe 2

Hetkeä myöhemmin tunnet miellyttävän vesisuihkun, joka puhdistaa intiimialueesi hellävaraisesti ja täsmällisesti.

Vaihe 3

Kun pesutoimenpide on suoritettu, suihkuvarsi puhdistuu automaattisesti ja palautuu takaisin paikalleen. Pesun jälkeen tunnet olosi perusteellisen puhtaaksi ja raikkaaksi koko loppupäivän ajan.​

Korkeampi standardi puhtaudelle

Tunne lopuksi olosi täysin puhtaaksi jokaisen WC-käynnin jälkeen. Vesipesutoiminto puhdistaa kehosi intiimialueet hellävaraisesti ja tehokkaasti.

Raikas tunne

Koe rauhoittavan lämpimän veden, ensiluokkaisen pesutoiminnon ja täydellisen puhtaudentunteen hyvää tekevä hemmottelu.

Henkilökohtainen valinta

Sinun kylpyhuoneesi, sinun valintasi. Inspiroidu muodoista, väreistä, materiaaleista ja yksilöllisistä asetuksista, jotka parantavat WC-kokemustasi.

Lisämukavuutta

Valitse lisää mukavuustoimintoja täydellisen wc-kokemuksen saavuttamiseen. Kokeile vaikka automaattista wc-istuinrenkaan lämmitystä, joka hemmottelee wc-käyntiä kylminä päivinä.

Korkea tyytyväisyysaste Pesu-WC-istuimet kiehtovat maailmalla

92 % asiakkaistamme on tyytyväisiä Geberit AquaClean -pesu-wc-istuimeen
Geberit AquaClean -tuotteiden asiakastyytyväisyyden asteikko

Geberit on sitoutunut kehittämään pesu-wc-istuinten maailmaa jo yli 45 vuoden ajan. Asiakkaidemme tyytyväisyys vahvistaa, että WC-istuimet, joissa on sisäänrakennettu pesutoiminto, vastaavat hyvin nykyaikaisia mieltymyksiä, ja ne otetaan aidolla innolla vastaan. Itse asiassa yli 80 % Geberitin asiakkaista on erittäin tyytyväisiä ja suosittelisi pesu-wc-istuimia muillekin. (2019, Geberitin asiakaskysely, 700 vastaajaa)