Yleiskatsaus WC-istuimiin ja eri ominaisuuksiin

Kuusi hyvää syytä valita Geberit-WC-ratkaisu

Tutustu itse siihen, kuinka puhtaita, helppokäyttöisiä ja esteettisiä Geberit-WC-ratkaisut ovat. Ja lisäksi voit nauttia erinomaisesta mukavuudesta.

Geberit ONE -wc-istuin
Ole hyvä ja valitse infopiste.

Huuhtelukaulukseton malli - puhtaampi valinta Geberit Rimfree® -WC-istuimet

Muotoilun ohella hygienia ja helppohoitoisuus ovat ratkaisevia kriteereitä WC-istuimia valittaessa. Ongelmana on aina yksi asia: huuhtelukaulus. Sinne voi kertyä mikrobeja, likaa ja saostumia. Huuhtelukauluksettomat Geberit-WC-istuimissa ei ole lainkaan huuhtelukaulusta. Siten niissä ei ole piilossa olevia ja vaikeasti puhdistettavia kohtia, joihin voisi kertyä hajuja aiheuttavaa likaa.

Puhdistus on erittäin helppoa, joten huuhtelukauluksettomat WC-istuimet ovat ensisijainen valinta, kun on kyse WC-hygieniasta. Geberit Rimfree® -WC-istuimissa on patentoitu huuhtelutekniikka, jonka Geberit on itse kehittänyt. Huuhtelujakaja takaa WC-istuimen hygieenisesti moitteettomat poisto- ja pinnanhuuhtelut vähäisellä vedenkulutuksella.

Mikä Rimfree®-WC-istuin sopii sinun tyyliisi? Valinta tuottaa tuskaa

Pyöreä, kulmikas tai kapea. Eroja on paitsi harmonisesti olemassa oleviin posliineihin yhdistettävissä muodoissa, myös hinnoissa. Meillä on kaikille sopiva ratkaisu.

TurboFlush-huuhtelutekniikka Ei jätä mitään jälkeensä

Hygienian parantamiseksi ja siivoustarpeen vähentämiseksi olemme menneet askeleen pidemmälle ja kehittäneet TurboFlush-huuhtelutekniikan. Epäsymmetrisesti muotoillussa WC-istuimessa sivuttaisella vedentulolla on ainutlaatuinen huuhteluteho. Järjestelmä on huomattavasti tehokkaampi ja paljon hiljaisempi sekä taloudellisempi kuin perinteinen huuhtelu.

Geberit ONE WC-ISTUIN tehokkaalla pyörivällä huuhtelulla

Geberit ONE -wc-seinä-wc-istuin TurboFlush-huuhtelutekniikalla on sekä tyylikäs että täydellinen mittasuhteiltaan. Huuhtelukaulukseton keraaminen wc-kulho ja epäsymmetrinen sisägeometria kiinnittävät heti huomion. Kun wc huuhdellaan, vesi virtaa sivusuunnassa wc-kulhossa ja kiertää sen sisäosien läpi – hiljainen ja erittäin perusteellinen huuhtelu.

Ajattoman tyylikkyytensä ansiosta tämä wc-istuin voidaan integroida monenlaisiin kylpyhuoneisiin. Yksinkertaisen kannen irrotuksen ansiosta wc-istuin on erittäin helppo puhdistaa. Kehittyneen asennustekniikan ansiosta tätä istuimen korkeutta voi säätää. Korkeutta voidaan säätää sekä alkuasennuksen yhteydessä että myös myöhemmin ilman, että wc-istuinta tarvitsee irrottaa seinästä.

Uusi ONE seinä-wc-istuin tulee myyntiin syksyllä 2023

Geberit ONE -WC-istuin
WC-kannen ja istuimen helppo irrotus
Epäsymmetrinen sisägeometria takaa perusteellisen huuhtelun

Seinään asennettava Geberit ONE WC -istuin on tyylikäs, ja sen mittasuhteet ovat juuri oikeat. Ajattoman tyylikkäänä se voidaan sijoittaa mitä erilaisimpiin kylpyhuoneisiin. Kansi on yksinkertainen irrottaa, mikä helpottaa osaltaan WC-istuimen puhdistamista. Quick-Release-järjestelmä sisältyy myös muihin WC-istuimiin.

Lue lisää Geberit ONE -kylpyhuonesarjasta

Geberit AquaClean -pesu-wc-istuin Vain vesi puhdistaa kunnolla

Geberit AquaClean Mera, kromi, kauko-ohjaimella
Geberit AquaClean Sela WhirlSpray-suihkuteknologialla

Vesi on välttämätöntä päivittäisessä henkilökohtaisessa hygieniassa. Se puhdistaa pehmeästi, mutta silti perusteellisesti. Yhä useammat ihastuvatkin siksi luonnolliseen ja miellyttävään WC-hygieniaan, jossa käytetään paperin sijaan vettä WC-käynnin yhteydessä. Houkuttelevan tuotemuotoilun ja arkipäiväisen esineen täydellinen yhdistelmä, johon liittyy hyvinvointitekijä, tuo kylpyhuoneeseen ratkaisevan lisän.

Lue lisää pesu-wc-istuimista

Geberit Monolith Toimivaa kauneutta kylpyhuoneessa

Geberit Monolith -saniteettimoduuli, hiekanharmaa

Kun Geberit Monolith lanseerattiin markkinoille vuonna 2010, se kuroi umpeen perinteisen lattialla seisovan wc:n ja seinä-wc:n väliin jäävän alueen. Eleganttia wc-moduulia, joka kätkee sisäänsä huuhtelusäiliön, pidettiin monipuolisena design-elementtinä kylpyhuoneessa. Alusta asti Geberit Monolith on ollut yhteensopiva kaikkien standardien mukaisien wc-istuimien ja Geberit AquaClean -pesu-wc-istuimien kanssa. Monolith-moduulin asentaminen ei vaadi rakenteellisia muutoksia, mikä on merkittävä etu sekä saneeraus- että uudiskohteissa. Etupaneeli on valmistettu turvalasista tai kivimateriaalista ja se on saatavilla eri väreissä ja kahdessa eri korkeudessa. Geberit Monolith Plus -moduulissa on lisäksi toimintoja, jotka tuovat lisämukavuutta kylpyhuoneeseen pehmeällä LED-mukavuusvalollaan, hajunpoisto-ominaisuudellaan ja helpolla puhdistettavuudellaan.

Lue lisää Geberit Monolith -moduulin toiminnoista ja eduista