Kylpyhuoneen remontointi kannattaa | geberit.fi

Kylpyhuoneen remontointi kannattaa

Pölyisestä ja tylsästä 80-luvun kylpyhuoneesta tyylikkään nykyaikaiseksi ja huippumukavaksi kylpyhuoneeksi. Kolmen hengen perheen päätoiveena oli korvata vuosia käyttämättömänä ollut kylpyamme tilavalla, tasalattiaisella ja esteettömällä, lattiakaivolla varustetulla suihkulla ja vaihtaa hyvin palvellut wc-istuin nykyaikaisempaan malliin.

Kylpyhuone ennen remonttia
Kylpyhuone remontin jälkeen

Unelmien ajaton ja nykyaikainen kylpyhuone

Tavoitteena oli saada aikaan täysin uusi ilme nykyaikaisilla kylpyhuonekalusteilla. Vanhat beiget, osin kuvioidut laatat poistettiin suurten greigen sävyisten kivilaattojen tieltä. Uudet laatat luovat luonnollisen ja tilavan tunnelman kylpyhuoneeseen. Lisäksi ajaton, beigeen, ruskeaan ja harmaaseen taittava väriteema antaa hienostuneen vaikutelman. Hempeän punaiset pyyhkeet tuovat hillittyä väriä huoneeseen ja sopivat yhteen korallinpunaisen seinän sävyn kanssa. Kaunis koristekuvio heijastuu myös alakaapin harmaanruskeasta etupaneelista. Tämä antaa alakaapille jännittävän ilmeen valaistuksesta riippuen.

Älykkäillä toiminnoilla varustetut kylpyhuonevarusteet

Pesualtaan asemaan kylpyhuoneen keskipisteenä kiinnitettiin erityistä huomiota. Koko pesupaikan kalustus vaihdettiin ja uusittiin. Kauniisti muotoiltu epäsymmetrinen, tason päälle asennettava pesuallas kätevällä laskutasolla toimii todellisena katseenvangitsijana. Lisäksi yhteensopivat kylpyhuonekalusteet ja kätevät säilytysjärjestelmät tarjoavat mukavasti säilytystilaa. Toinen tyylikäs yksityiskohta on valolistalla varustettu peili, joka sopii täydellisesti yhteen kylpyhuonekalusteiden kanssa. Lisäsilauksen ylellisyyttä ja raikkautta tuo uusi pesu-wc-istuin.

Ammattimaisesti toteutettu kylpyhuoneen muutos on ehdottomasti vaikuttava näky. Perheen kylpyhuone on herännyt henkiin täydellisen muodonmuutoksen myötä ja henkii nyt tyylikästä mutta silti ajatonta tunnelmaa.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet lisäämään käyttömukavuutta kylpyhuoneessa