Helppo ja nopea asennus

Keskitymme asentamiseen

Saniteettitekniikka ja kylpyhuoneet ovat olleet Geberitin asiantuntemuksen ytimessä 150 vuoden ajan. Oli kyse sitten modernin piilohuuhtelusäiliön kehittämisestä tai asennusseinäjärjestelmien ja muiden uraauurtavien innovaatioiden käyttöönotosta olemme aina keskittyneet siihen, että saniteettitilojen käyttäjät saavat maksimaalisen hyödyn ja asentajat - ensisijainen asiakasryhmämme - saavat mahdollisimman nopean ja suoraviivaisen asennusprosessin. Tehtävämme ja motivaatiomme on tehdä asentajien ja loppukäyttäjien elämästä hieman parempaa joka päivä, sekä lisätä mukavuutta, luotettavuutta ja mahdollistaa parempi työympäristö jatkuvan kehitystyön avulla.

Asiakaskeskeinen innovointi

Asennus kiinnitysliitoksella

Geberitin korkea innovaatiotaso on linjassa asentajien ja suunnittelijoiden kolmen päätarpeen kanssa: luotettavuus, hygienia ja helppokäyttöisyys.

Geberitin vahvan asiakaslähtöisyydenn sekä yrityksen ja sen asentajien välisen läheisen yhteistyön ansiosta, jokaisen uuden kehitysprojektin keskiössä on asiakas. Tämä tarkoittaa pohjimmiltaan sitä, että Geberit näkee ammattilaisten haasteet ja odotukset innovaatioidensa liikkeellepanevana voimana.

Älykäs tekniikka mahdollistaa nopean ja helpon asennuksen

Nopea ja aikaa säästävä asennus on yhä tärkeämpää rakennusprojekteissa. Sen ei silti koskaan saa antaa vaikuttaa työm laatuun.

Siksi Geberit luottaa älykkääseen tekniikkaan ja käteviin kiinnitysmenetelmiin varmistaakseen nopean ja puhtaan asennuksen joka kerta. Esimerkiksi Geberit Acanto -wc-istuimen innovatiivinen kiinnitystekniikka mahdollistaa sen asentamisen luotettavasti ja vaivattomasti jopa 40 % tavanomaista lyhyemmässä ajassa yhdessä Geberit-piilohuuhtelusäiliön kanssa. Geberit Acanto seinä-wc:ssä on EFF3-kiinnitystekniikka, joka kiinnittää wc-istuimen tukevasti seinään kierukkapyörän avulla. Wc-istuinkansi voidaan myös asentaa helposti ja tarkasti ilman sapluunaa.

Asennus ilman työkaluja

FlowFit – syöttöjärjestelmä

Työkalut ovat välttämättömiä päivittäisessä asennustyössä, mutta niiden tarve lisää myös asentajien mukanaan kantamien työkalujen painoa ja määrää. Asentajien hyvinvointi on Geberitille ensisijaisen tärkeää, ja siksi yritys pyrkii jatkuvasti kehittämään sellaisia tuoteratkaisuja, joiden asennukseen tarvitaan mahdollisimman vähän tai ei lainkaan työkaluja. Juuri tästä syystä esimerkiksi korkealaatuiset Sigma-huuhtelupainikkeet voidaan asentaa ja vaihtaa ilman työkaluja. Myös Geberit MasterFix -muunnoskappale varmistaa nopean, ilman työkaluja tehtävän ja luotettavan kierreliitoksen Geberitin saniteettielementteihin

Jos työkalujen käyttö kuitenkin on välttämätöntä, kuten puristettaessa syöttöputkistoja, Geberit varmistaa, että työkalua on tarpeen vaihtaa mahdollisimman harvoin. Tämä koskee esimerkiksi FlowFit-järjestelmää, joka vaatii vain kaksi puristusleukaa putkikoosta riippumatta. Koska työkaluja tarvitaan vähemmän, mukana tarvitsee kantaa jopa 20 kg vähemmän painoa, mikä on hyvä uutinen asentajien ja heidän hyvinvointinsa kannalta.

Turvallinen asennus, jossa virheiden mahdollisuus on minimoitu

Geberit FlowFit: ei enää työkalujen vaihtoa

Kun töitä pyritään tekemään nopeasti, voi virheitä sattua helposti. Saniteettiasennuksissa virheillä voi tunnetusti olla vakavia seurauksia. Tämän vuoksi on entistäkin tärkeämpää varmistaa, että nopeasti ja helposti tehtävä asennus on myös turvallinen ja että asennusvirheiden mahdollisuus on minimoitu.

FlowFit-komposiittiputkijärjestelmämme on vain yksi esimerkki innovaatioistamme: puristusidikaattori osoittaa selkeästi missä puristus on jo tehty, jotta mahdolliset epäonnistuneet puristukset voidaan havaita nopeasti.

Esiasennus takaa täydellisen istuvuuden

Esiasennettu Acanto seinä-wc-istuimen asennustanko

Aika on rahaa ja asentaja tarvitsee molempia menestyäkseen. Geberit tarjoaakin asentajille laajan tuotevalikoiman esiasennuksia varten. Geberit voi perustellusti väittää, että se on mullistanut perinteistä kylpyhuonesuunnittelua GIS-asennusseinäjärjestelmän ja itsekantavien Duofix-asennusseinäelementtien myötä. Tämä johtuu siitä, että asennusseinään ankkuroidut asennuselementit tekevät wc-istuimen ja altaan asennuksesta paljon nopeampaa, helpompaa ja turvallisempaa kuin koskaan ennen.

Geberit-tuotteetnopea ja helppo asentaa

Tutustu ratkaisuihimme