Tuotteiden saatavuus ja varaosien luotettavuus | geberit.fi

Tuotteiden saatavuus

Kestävät tuotteet poikkeuksellista laatua

Sigma21-huuhtelupainikkeen laatutestaus

Valmistamme saniteettituotteemme vastuullisesti käyttämällä laadukkaita ja kestäviä materiaaleja. Testaamme tuotteemme perusteellisesti ennen niiden tuomista markkinoille. Tämän ansiosta voimme luottaa ratkaisujemme toimivuuteen.

Kehitämme tuotteitamme ja järjestelmiämme jatkuvasti, emmekä vain korvaa niitä tai suunnittele niitä uudelleen alusta alkaen. Tämä kestävä, pitkän aikavälin lähestymistapa näkyy ainutlaatuisessa tuotteiden ja varaosien pitkäaikaisessa saatavuudessa.

Geberit-varaosat piilohuuhtelusäiliöihin: 50 vuoden saatavuus

Geberit Sigma -piilohuuhtelusäiliöiden etu on varaosien saatavuus 50 vuoden ajan

Geberit-tuotteiden käyttöikä on vuosikymmeniä, koska ne valmistetaan käyttäen korkealaatuisia materiaaleja ja noudattaen tiukkoja laatustandardeja. Lisäksi uudet tuotteet ja komponentit ovat usein taaksepäin yhteensopivia, mikä tarkoittaa, että vanhempia tuotteita voidaan myös päivittää lisäämällä tai vaihtamalla niihin uusia komponentteja ja toimintoja.

Huomattavaan osaan tuotteista on saatavissa varaosia jopa 25 vuoden ajan. Lisäksi Geberit tarjoaa jopa 50 vuoden varaosien saatavuustakuun kaikille piiloasennussäiliöiden ja huuhtelupainikkeiden vaihdettavissa oleville mekaanisille osille pois lukien elektronisten tuotteiden erityistoiminnot (kuten hygieniahuuhtelutoiminto ja DuoFresh).

Löydä Geberit-varaosat

Esivalmistus luotettavaa suunnittelua varten

Esivalmistettu Geberit GIS -asennusjärjestelmä komponentteineen

Saniteettiasennuksissa tarkkuus on yhtä tärkeää kuin tehokkuus ja asennukseen tarvittava aika. Geberit-asennusjärjestelmät soveltuvat hyvin esivalmistukseen joko muualla tai rakennustyömaalla. Geberit GIS -järjestelmät voidaan tilata esivalmistettuna ja toimittaa rakennustyömaalle hyvissä ajoin, asennusvalmiina. Tämä vähentää asennusaikaa, mutta myös parantaa asennuksen laatua, koska kaikki tarvittava on otettu huomioon jo esivalmistusvaiheessa.

Myös Geberit PE -viemärijärjestelmä on mahdollista esivalmistaa ja saada esivalmistuksen tarjoamia hyötyjä ja etuja työmaalla.

Tutustu Geberitin tuotteisiin jälleenmyyjien näyttelytiloissa

Geberitin näyttelytila

Tutustu laadukkaisiin Geberit-tuotteisiimme jälleenmyyjiemme näyttelytiloissa tai omassa Showroomissamme. Asiantuntijamme antavat aina mielellään neuvoja ja auttavat löytämään parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeisiin.

Tutustu tuotteisiimme ja koe tuotteidemme laatu, tyylikkyys ja innovatiiviset toiminnot.

Vieraile virtuaalisessa näyttelyssä

Virtuaalinen näyttely

Löydät Geberitin virtuaalisen kylpyhuonenäyttelyn verkosta, jossa voit tutustua tuotteisiimme virtuaalisesti. Tämä hyödyllinen työkalu sisältää kaikki merkittävimmät tuotteet ja ratkaisut kolmiulotteisessa muodossa. Näyttely sisältää tuotteitamme, jotka ovat esillä myös Showroom -näyttelyssämme Vantaalla.

Tutustu ratkaisuihimme