Saniteettitilojen asennus Helppo ja luotettava suunnittelu

Menestyksekkäät rakennushankkeet alkavat hyvästä suunnittelusta

Suunnittelijat keskustelevat BIM-symbolilla varustetun pöydän ympärillä

Huolellinen, turvallinen ja kestävä lähestymistapa on tärkeää rakennushanketta suunniteltaessa. Suunnitteluvaiheessa määritellään, mitä järjestelmiä ja materiaaleja käytetään ja kuinka paljon asuintilaa jää jäljelle. Hyvä suunnittelu täyttää seuraavat kriteerit parhaalla mahdollisella tavalla:

 • Asukkaille mahdollisimman paljon asuintilaa
 • Tehokkaat palosuojausratkaisut
 • Hyvä äänieristys
 • Tehokas ja turvallinen vesiliitäntä ja sähkönsyöttö
 • Minimaalinen materiaalinkulutus
 • Pitkäikäisten materiaalien käyttö
 • Helppo asennus, käyttöönotto ja huolto

Mm. vesiliitännät ja viemäröinti ovat keskeisessä asemassa tehtäessä suunnitelmaa. Siksi Geberit tarjoaa kattvaa asiakaspalvelua, teknistä tukea ja digitaalisia työkaluja suunnittelijoiden työn tueksi. Näiden avulla rakennuksesta tehdään täydellinen asuintalo.

Suunnittelija näytön edessä

Tarjouspyyntöasiakirjat

Tehokas suunnittelu edellyttää, että tarvittavat tarjouspyyntöasiakirjat ja tuotetiedot ovat nopeasti ja helposti saatavilla ja oikein muotoiltuina ja kattavat tuotetietopaketit vapaasti ladattavana.

Digitaaliset tiedot suunnittelun apuna Suunnitteluohjelmistomme ja -ratkaisumme

Digitalisaation yleistyminen muuttaa rakennusalaa jatkuvasti. Oikeilla tiedoilla on mahdollista kartoittaa tulevat rakennukset toimintoineen ja mahdollisine ongelma-alueineen jo ennen rakentamisen aloittamista. Tämä on ihanteellinen tapa ehkäistä mahdollisesti peruuttamattomat rakennusvirheet.

Mikään muu alan yritys ei panosta yhtä pitkäjänteisesti ja laajasti tietojen laajuuteen ja laatuun kuin Geberit. Tämä vastaa täysin lupaustamme Know-How Installed. Geberitin digitaalisetratkaisut suunnittelijoille sisältävät mm. seuraavat työkalut :

BIM-laajennuksen symboli

Geberit BIM Plug-In Autodesk Revit® -ohjelmalle

Geberit BIM Plug-In on rakentamisen tulevaisuus ja saatavilla jo tänään. Tämä tarkoittaa, että rakennukset on mahdollista mallintaa digitaalisesti ja testata kaikilla yksityiskohdillaan ja toiminnoillaan. Kaikki Geberitin tuotteet ja järjestelmäratkaisut ovat saatavilla valittujen laskentamoduulien kanssa Autodesk Revit -laajennuksessa, jota päivitetään jatkuvasti.

Tutustu Geberit BIM Plug-In -ohjelmaan

Tietokonenäyttö ja Geberit ProPlanner

Geberit ProPlanner

Geberit ProPlanner -työkalussa on kaikki, mitä suunnittelijat tarvitsevat sisällyttääkseen Geberit-tuotteet rakennussuunnitteluprosesseihinsa yksinkertaisesti, luotettavasti ja varmuudella tietojen ajantasaisuudesta. Tämä tärkeä, ilmaiseksi ladattava ohjelmisto sisältää seuraavat moduulit:

 • Asennusjärjestelmät
 • Kaaviosuunnittelu
 • Yksityiskohtainen 3D-suunnittelu
 • Kattovedenpoisto
 • Viemäröinnin esivalmistus

Tutustu Geberit ProPlanner -ohjelmaan

Kuvakaappaus Pluvia-laskentatyökalu

Geberit Pluvia -tuotevalitsin

Kattoveden poistojärjestelmän suunnittelu vaatii usein monimutkaisia laskelmia – erityisesti suurempien tasakattoisten rakennusten tapauksessa. Geberit tarjoaa Pluvia Tuotetunnistin -työkalun, jonka avulla suunnittelija löytää oikeat Geberit Pluvia -tuotteet sekä katon rakenteen mukaiset asennusohjeet. Myös tekininen tukemme on apunasi.

Avaa Geberit Pluvia -tuotevalitsin

Lisää käytännöllisiä suunnittelutyökaluja

Tarjoamme laajan valikoiman myös muita digitaalisia työkaluja suunnittelun avuksi.

Geberit-teollisuustyökalu

Geberit Teollisuussovellukset

Geberit Teollisuussovellukset työkalu auttaa löytämään oikean syöttöjärjestelmän. Olipa kyseessä tekniset kaasut, paineilma, käsitelty vesi, öljyt tai mikä tahansa muu kuljetettava aine – sovellus opastaa oikean putkistojärjestelmän valinnassa.

Käynnistä Geberit Teollisuussovellukset

Geberitin Äänityökalu

Geberit Äänityölkalu

Geberit Äänityökalulla voit testata suunnittelemasi rakennuksen äänitasoja ja löytää oikeat ratkaisut ihanteellisiin ääniratkaisuihin.

Käynnistä Geberit Äänityökalu

Geberit GIS/Duofix -laskentatyökalu Geberitiltä

Geberit GIS/Duofix laskentatyökalu

Suunnittele Geberit GIS tai Geberit Duofix -järjestelmillä asennusseinät helposti - määrittele seinämateriaali, valitse tuotteet ja tulosta lopullinen suunnitelma materiaalitarpeineen ja kiskojen leikkausohjeineen.

Käynnistä Geberit GIS/Duofix -laskentatyökalu

Nainen tutkuu Geberit-huuhtelupainikkeiden Onlinenäyttelyä tietokoneellaan

Geberit-Huuhtelupainikkeiden Onlinenäyttely

Kaikki huuhtelupainikemallit, värit ja toiminnot samassa paikassa. Huuhtelupainikkeiden Onlinenäyttelystä löydät täydellisen huuhtelupainikkeen projektiisi.

Siirry huuhtelupainikkeiden Onlinenäyttelyyn

Henkilökohtainen palvelu digitaalisella aikakaudella

Geberitin asiantuntija keskustelee projektista asiakkaan kanssa

Geberit tietää, että monia asioita – vaikkakaan ei kaikkea – voidaan ratkaista ohjelmistojen ja digitaalisten työkalujen avulla. Siksi tekninen tukemme on aina valmiina tarjoamaan sinulle asiantuntijatukea, jotta saat vastaukset kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiisi kakissa projektin vaiheissa. Geberitin ammattilaiset auttavat aina mielellään.

Tätä on Know-How Installed.

Tutustu ratkaisuihimme