Geberitin palvelulupaus | geberit.fi

Geberitin palvelulupaus

Tukenasi koko matkan

Geberitin myyntiedustaja neuvoo LV-asentajia työmaalla

Geberit tarjoaa arvokasta tukea asiakkailleen heidän päivittäisessä toiminnassaan joko rakennustyömaalla, puhelimitse tai verkossa.

Me Geberitillä painotamme voimakkaasti koko tuotteidemme elinkaarta. Tuotteiden oikea-aikainen saatavuus, tehokkaat asennusprosessit ja tekninen tuki ovat kaikki elintärkeitä osa-alueita minkä tahansa rakennushankkeen menestyksen varmistamiseksi.

Kattava tuki

Asiakaslähtöinen lähestymistapamme on aina ollut syvälle juurtunut yrityksemme kulttuuriin. Itse asiassa Geberitin menestys perustuu asiakkaidemme vankkumattomaan luottamukseen. Meille asiakkaidemme menestys on tärkeää, minkä vuoksi Geberit tarjoaa asiakkailleen kattavaa palvelua avustamaan päivittäisessä työssä niin suunnittelu-, rakennus- kuin käyttövaiheessa.

Ensiluokkaista asiakaspalvelua puhelinsoiton päässä

Asiakaspalvelutiimimme neuvoo LV-asentajia ja asiakkaita

Jos huomaat, että paikan päällä tapahtuva asennus ei etene suunnitellusti, asiakaspalvelumme ja tekninen tukemme ovat aina valmiina auttamaan puhelinsoiton päässä. Ammattitaitoinen henkilöstö tuntee Geberit-tuotteet läpikotaisin, joten he ovat aina valmiina tarjoamaan sinulle ratkaisun lähes mihin tahansa ongelmaan – riippumatta siitä kuinka vanhoja tuotteesi ovat.

Lisäksi, meidän varaosat piilohuuhtelusäiliöille ovat taattu 50 vuodeksi ja muille tuotteille takaamme varaosat vähintään 25 vuodeksi. Tämä erinomainen varaosien saatavuus on jälleen yksi monista tarjoamistamme palveluista, jotka takaavat täydellisen mielenrauhan.

Tekninen apu työmaalla

Geberitin myyntiedustaja tarkistaa, että asennus on oikea.

Jos sinulla on kysyttävää niin meiltä löytyy vastaukset.

Jopa saniteettialan ammattilaisena saatat joskus huomata tarvitsevasi apuamme projektissa tai vastauksia tuotteitamme koskeviin teknisiin kysymyksiin. Tekninen tukemme ja myyntiedistajamme ovat hyvin perillä teknisistä ja rakenteellisista näkökulmista LVI-maailmassa sekä ovat hyvin perehtyneitä erilaisiin paikallisiin määräyksiin. Tiimimme jäsenet ovat usein itsekin erittäin päteviä putkityöasiantuntijoita ja tuntevat hyvin rakennustyömaiden haasteet ja vaatimukset.

Tarvittaessa tulemme auttamaan ja konsultoimaan myös suoraan työmaalle ja näin varmistamme, että jokapäiväisiin ongelmiin puututaan asianmukaisesti ja pitkäjänteisesti.

Digitaaliset työkalut ja sovellukset ammattilaisille

Geberitin asiantuntemus on aina vain napautuksen päässä Geberit Pro -sovelluksella.

Jos emme heti pääse työmaalle, tarjoamme myös useita muita ratkaisuja avuksi mm. digitaaliset työkalut ja sovellukset, asiakaspalvelun puhelimitse.

Nämä tarjoavat tukea saniteettijärjestelmien ja -asennusten asennukseen, ylläpitoon ja huoltoon.

Tutustu digitaalisiin työkaluihimme

Tutustu ratkaisuihimme