Saniteettituotteiden helppo huolto ja ylläpito | geberit.fi

Saniteettituotteiden helppo huolto ja ylläpito

Saniteettituotteidemme testattu laatu

Kestävyystestit takaavat erinomaisen laadun

Huolellisuutemme, tuotteiden poikkeuksellinen laatu ja komponenttien varma saatavuus takaavat varman toiminnan, johon voit aina luottaa.

Teemme myös laajamittaista testaustyötä, jotta voimme varmasti tarjota pitkäaikaiset takuut saniteettituotteillemme. Tähän sisältyy tiukat kestävyys- ja rasituskokeet omassa laboratoriossamme, jotta voimme varmistaa kansainvälisten määräysten ja omien tinkimättömien standardiemme ehdottoman toteutumisen.

Kehitämme omassa rakennusteknologia- ja akustiikkalaboratoriossamme käytännön testejä ja teemme mittauksia, jotka koskevat staattista kuormaa ja rakennusakustiikkaa. Koko rakennus on akustisesti eristetty muusta ympäristöstä, ja sen koko ja muunneltavuus tekevät siitä ainutlaatuisen voimavaran saniteettiteollisuudessa.

Huolto ja yhteistyö

Geberit asiakkaidemme luotettavana kumppanina

Tiedämme, että luotettava kumppanuus on tärkeää asiakkaidemme menestyksen kannalta. Siksi tarjoamme kattavan tuen suunnittelusta, logistiikasta ja asennuksesta aina ylläpitoon ja huoltoon asti.

Olemme luotettavana kumppanina vierelläsi tarjoamassa nopeaa ja asiantuntevaa palvelua aina, kun sitä tarvitset.

Yksinkertainen huolto piilohuuhtelusäiliöille ja urinaalien huuhtelulaitteille

Tunnista piilohuuhtelusäiliöt Geberit Pro -sovelluksella ja tilaa sopivat varaosat hetkessä.

Piilohuuhtelusäiliöihimme on saatavana varaosia jopa 50 vuoden ajan, mikä tarkoittaa, että vanhempien tuotteiden ylläpito ja päivittäminen on erittäin helppoa.

Autamme aina mielellämme löytämään sopivat varaosat piilohuuhtelusäiliöille ja urinaalien huuhtelulaitteille. Geberit Pro -sovelluksen tuotetunnisteen avulla voi hetkessä määrittää tarkalleen, mikä piilohuuhtelusäiliö seinään on asennettu. Tämä kätevä työkalu tunnistaa kaikki piilohuuhtelusäiliöt vuodesta 1964 ja urinaalihuuhtelulaitteet vuodesta 1983 alkaen. Kun tuote on tunnistettu, kaikki piilohuuhtelusäiliön varaosat tai muunnossarjat voidaan katsoa suoraan Geberit Pro -sovelluksesta. Skannaamalla QR-koodin tai viivakoodin saa suoran linkin muihin tuotetietoihin, kuten asennusohjeisiin, varaosatietoihin ja tuotekuvauksiin.

Huolto Geberit Control -sovelluksen avulla

Geberit Controls -sovellus
Asentaja tarkistaa huuhtelulaitteen tilan

Käyttöönoton lisäksi Geberit Control -sovellus mahdollistaa myös wc-huuhtelujärjestelmien, urinaalihuuhtelulaitteiden, pesuallashanojen ja hygieniahuuhtelulaitteiden toiminnan ja huollon hallinnan.

Geberit Control -sovellus tarjoaa seuraavat edut :

  • Huuhtelu- ja tapahtumalokien yksinkertainen lukeminen tuotteista: Huuhtelu- ja tapahtumalokit voi lukea helposti jokaisesta tuotteesta älypuhelimella. Ne voidaan lähettää helposti analysoitaviksi tai dokumentointitarkoituksiin.
  • Nopea vianmääritys: Kunkin liitetyn tuotteen tila näkyy Geberit Control -sovelluksessa. Vian sattuessa näytetään tiedot sekä mahdollisen ongelman kuvaus.

On jopa mahdollista määrittää kaikkien saniteettitilaan asennettujen laitteiden ryhmittely, kuten urinaalihuuhtelulaitteet, wc-huuhtelujärjestelmät ja pesuallashanat, tarpeidesi mukaan. Näin säästyy sekä aikaa että vaivaa.

Geberit Pluvia -kattoveden poistojärjestelmän yksinkertainen huolto

Jopa kiinteästi asennettujen järjestelmien, kuten rakennusten ja kattojen vedenpoistojärjestelmien, osalta Geberit huomioi huolto- ja kunnossapitonäkökohdat jo tuotesuunnitteluvaiheessa. Lähestymistapamme perustuu aina periaatteeseen, että yksinkertaisuus on avainasemassa.

Erinomainen esimerkki tästä on erittäin tehokas kattovedenpoistojärjestelmämme Geberit Pluvia. Täynnä olevan putkiston veden suuri nopeus, yli 0,5 m/s, aiheuttaa imun, mikä itsepuhdistaa koko järjestelmän. Tämä tarkoittaa lopulta myös sitä, että huoltotoimiin ei tarvitse käyttää paljon aikaa.

Tutustu ratkaisuihimme