Geberit AquaCleanPesutoiminnolla varustettu WC-istuin

Oletko koskaan harkinnut kokeilevasi pesu-wc-istuinta?Parasta hygienialle

Kuten käsien pesu, mutta takamusta varten

Käsien pesu wc-käynnin jälkeen on itsestäänselvyys, mutta entä intiimialueiden pesu? Eikö olisi puhtaampaa ja hellävaraisempaa käyttää vettä myös intiimialueiden pesuun sen sijaan, että pyyhimme itsemme kuivalla paperilla? Geberitin pesu-wc-istuimet puhdistavat hellästi lämpimällä vedellä ja takamuksesi pysyy yhtä puhtaana kuin kätesi.

Korkeampi standardi puhtaudelle

Tunne olosi täysin puhtaaksi jokaisen WC-käynnin jälkeen. Lämmin vesi puhdistaa intiimialueet hellävaraisesti ja tehokkaasti.

Raikas tunne

Koe rauhoittavan lämpimän veden, ensiluokkaisen pesutoiminnon ja ylittämättömän puhtaudentunteen hyvää tekevä hemmottelu.

Henkilökohtainen valinta

Sinun kylpyhuoneesi, sinun päätöksesi. Inspiroidu muodoista, väreistä, materiaaleista ja yksilöllisistä asetuksista, jotka parantavat WC-kokemustasi.

Lisämukavuutta

Valitse lisää mukavuustoimintoja WC-kokemuksesi parantamiseksi. Miksi et kokeilisi hemmottelevaa WC-istuinrenkaan lämmitystä tai vaikkapa kuivaustoiminnosta pesun jälkeen?

Asiakkaiden tyytyväisyysPesu-wc-istuimet kiehtovat maailmalla

92 % tyytyväisyys Geberit AquaClean -pesu-wc-istuimeen
Geberit AquaClean -tuotteiden asiakastyytyväisyyden asteikko

Geberit on sitoutunut kehittämään pesu-wc-istuinten maailmaa jo yli 45 vuoden ajan. Asiakkaidemme tyytyväisyys vahvistaa, että WC-istuimet, joissa on sisäänrakennettu pesutoiminto, vastaavat hyvin nykyaikaisia mieltymyksiä, ja ne otetaan aidolla innolla vastaan. Itse asiassa yli 80 % Geberitin asiakkaista ovat erittäin tyytyväisiä ja suosittelisivat pesu-wc-istuimia muillekin. (2019, Geberitin asiakaskysely, 700 vastaajaa. Huom. ei toteutettu Suomessa.)

Niin kaunis, niin kestävä, niin hyödyllinen.

Geberitin pesu-wc-istuimet ovat synonyymi laadukkaille materiaaleille, pehmeille linjoille ja toiminnallisuudelle. Näiden mestariteosten esteettinen ja tekninen loisto on suunnittelija Christoph Behlingin käsialaa. ”Kun Geberit pyysi minua suunnittelemaan ’maailman parhaan WC-istuimen, olin innoissani”, muistelee kuuluisa teollinen suunnittelija Lontoosta.

Behlingin filosofian mukaan design-tuotteen on oltava täydellinen.

Mera sivusta nähtynä
Mera edestä nähtynä
Meran esi- ja jälkihuuhtelu

Vuoden innovaatio

Geberit AquaClean Alba Sigma20-huuhtelupainikkeella

Viimeisin Geberitin pesu-wc-istuinperheen tulokas AquaClean Alba on yksinkertainen, tyylikäs wc-istuin, jossa on pesutoiminto. Se on ihanteellinen malli ensimmäiseksi pesu-wc-istuimeksi, sillä se sisältää vain tärkeimmät toiminnot, ja lisäkustannukset ovat perinteiseen wc-istuimeen verrattuna erittäin alhaiset.

Tutustu AquaClean Alba -pesu-wc-istuimeen

Geberit ja pesu-wc-istuinAsiantuntemus kohtaa muotoilun