Hienostunut kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontit voivat olla kalliita, minkä vuoksi suunnittelulta on perusteltua odottaa loppuun asti harkittuja ratkaisuja ja tuotteilta kestävyyttä. Tuloksena on kylpyhuone, joka tuottaa iloa pitkään.

Sekava kylpyhuone ennen remonttia, lattia-WC ja pintahuuhtelusäiliö
Seinä-WC tuo kylpyhuoneeseen harmoniaa

Tässä esimerkissä vanha, sekava kylpyhuone muutetaan siistiksi, tyylikkääksi tilaksi.

Ylellisesti tilaa

Seinä-wc ja pesuallas yhteensopivine kaappeineen antaa heti vaikutelman paljon siistimmästä ja puhtaammasta kylpyhuoneesta. Yksi syy tähän on, että vapaa tila wc-istuimen ja pesuallasalueen alla tekee tilasta suuremman.

Puhtaus merkitsee mukavuutta

Hyvin suunniteltu kylpyhuone ei tarkoita vain muotoilua ja värimaailmaa – myös hygienialla ja puhtaudella on tärkeä rooli. Kulmien ja reunojen välttäminen – kuten esimerkissämme, jossa on seinä-wc – eliminoi nurkat, jotka muuten vaatisivat huolellisen puhdistuksen. Mitä vähemmän siivottavaa, sitä enemmän jää aikaa nauttia kylpyhuoneesta.

Harmonista suunnittelua

Kun ostat uuden sohvan, varmistat, että se sopii asunnon muuhun sisustukseen. Sama koskee kylpyhuonetta: wc-istuimen, pesualtaan ja kylpyhuonekalusteiden on oltava tyylillisesti yhteensopivat. Muotoilu viimeistelee täydellisen kylpyhuonetunnelman, kun ensin on pohdittu puhtauteen, mukavuuteen ja käyttäjäystävällisyyteen liittyviä kysymyksiä.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatioita ja toimintoja, jotka kuuluvat nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen. Työkalussa voit valita sinua miellyttäviä ja sinulle tärkeitä asioita ja toimintoja. Työkalun avulla pääset lähemmäs unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelua.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet

Aina ajan tasalla

Geberit Stories: neljä kuvaa

Tilaa uutiskirjeemme ja saat uutisia, tietoa tapahtumista ja vinkkejä kylpyhuoneeseen. Pysy ajan tasalla uusimmista tuotteista ja tärkeistä tapahtumista päivämäärineen ja saa lisätietoja puhtaudesta, tilan optimoinnista, mukavuudesta, muotoilusta, helppokäyttöisyydestä sekä kylpyhuoneen esteettömyydestä.

Tilaa uutiskirjeemme

Mikä kylpyhuoneista sopii parhaiten juuri sinulle?

Mutta mitä todella tarvitset? Onko sinulle tärkeää tila, puhtaus vai muotoilu? Haluatko helppokäyttöisiä tuotteita vaiko mieluummin lisämukavuutta, jonka esim. Geberit AquaClean -pesu-wc-istuin tarjoaa? Vai haluaisitko universaalia muotoilua? Olivatpa tarpeesi millaiset tahansa, älykkäät kylpyhuoneratkaisumme yksinkertaistavat päivittäiset rutiinisi.

Lisää tilaa kylpyhuoneeseen
Lisää puhtautta kylpyhuoneeseen
Lisää toimivaa suunnittelua kylpyhuoneeseen
Entistä mukavampi kylpyhuone
Esteetön kylpyhuone
Kylpyhuoneen parannettu käytettävyys