Hienostunut kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontit voivat olla kalliita, minkä vuoksi suunnittelulta on perusteltua odottaa loppuun asti harkittuja ratkaisuja ja tuotteilta kestävyyttä. Tuloksena on kylpyhuone, joka tuottaa iloa pitkään.

Sekava kylpyhuone ennen remonttia, lattia-WC ja pintahuuhtelusäiliö
Seinä-WC tuo kylpyhuoneeseen harmoniaa

Tässä esimerkissä vanha, sekava kylpyhuone muutetaan siistiksi, tyylikkääksi tilaksi.

Ylellisesti tilaa

Seinä-wc ja pesuallas yhteensopivine kaappeineen antaa heti vaikutelman paljon siistimmästä ja puhtaammasta kylpyhuoneesta. Yksi syy tähän on, että vapaa tila wc-istuimen ja pesuallasalueen alla tekee tilasta suuremman.

Puhtaus merkitsee mukavuutta

Hyvin suunniteltu kylpyhuone ei tarkoita vain muotoilua ja värimaailmaa – myös hygienialla ja puhtaudella on tärkeä rooli. Kulmien ja reunojen välttäminen – kuten esimerkissämme, jossa on seinä-wc – eliminoi nurkat, jotka muuten vaatisivat huolellisen puhdistuksen. Mitä vähemmän siivottavaa, sitä enemmän jää aikaa nauttia kylpyhuoneesta.

Harmonista suunnittelua

Kun ostat uuden sohvan, varmistat, että se sopii asunnon muuhun sisustukseen. Sama koskee kylpyhuonetta: wc-istuimen, pesualtaan ja kylpyhuonekalusteiden on oltava tyylillisesti yhteensopivat. Muotoilu viimeistelee täydellisen kylpyhuonetunnelman, kun ensin on pohdittu puhtauteen, mukavuuteen ja käyttäjäystävällisyyteen liittyviä kysymyksiä.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet toimivalla muotoilulla

Pysy ajan tasalla

Tilaa uutiskirje jo tänään!

Rekisteröidy nyt uutiskirjeemme tilaajaksi, niin pysyt ajan tasalla uutuustuotteista, tapahtumista ja kylpyhuonesuunnitteluvinkeistä. Saat ajankohtaista tietoa tärkeistä aiheista, kuten henkilökohtainen hygienia, tilansäästö, kylpyhuoneen puhtaus, muotoilu, sisustus, remontointi, mukavuus, käyttöystävällisyys ja esteettömyys. Mitä enää odotat?

Tilaa uutiskirjeemme täältä

Minkälainen kylpyhuone on sopiva juuri sinulle?

Mutta, mitkä ovat oikeastaan tarpeesi? Onko tilankäyttö, puhtaus vai design tärkeitä sinulle? Haluatko mieluummin käyttäjäystävällisiä tuotteita vai otatko mieluummin vähän enemmän käyttömukavuutta, mitä esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc- tarjoaa? Tai pidätkö universaalista muotoilusta? Ei ole väliä mitä haluat, fiksujen kylpyhuoneratkaisuidemme avulla voimme tarjota sen kaiken sinulle ja yksinkertaistaa päivittäisiä rutiinejasi.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi ja hygienisempi kylpyhuone
Toiminnallisempaa muotoilua kylpyhuoneeseen
Enemmän käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone