Geberit uutuudet ja innovaatiot 2023

Uusia näkökulmia koko kylpyhuoneeseen

Esittelyssä alla vuoden 2023 tulevat innovaatiot. Lue lisää houkuttelevista uusista ominaisuuksista ja lisäyksistä Geberitin tuotevalikoimaan seinän edessä ja takana.

Geberit ONE KAHDEN MAAILMAN PARHAAT OMINAISUUDET YHDESSÄ

Geberit ONE -kylpyhuonekalustesarja

Geberit ONE -sarjassa yhdistyvät saniteettitekniikan tietotaito ja taitava suunnittelu. Ne tekevät tästä edelläkävijästä täysin integroidun sekä kattavan ratkaisun koko kylpyhuonetta varten.

Hienostuneet yksityiskohdat, tilansäästö-ominaisuudet, kestävät ja helpostipuhdistettavat tuotteet ovat ONE -sarjan ominaisuuksia.

Sarjaan on tulossa paljon erilaisia vaihtoehtoja niin kylpyhuonekalusteisiin, peileihin kuin pesualaisiin, jotka sopivat täydellisesti yhteen toistensa kanssa, ja joista voidaan koota yksilöllisten tarpeiden mukaisia kokonaisuuksia kaiken kokoisiin kylpyhuoneisiin.

Tutustu Geberit ONE-sarjaan

Uudet Geberit Option -peilit Laaja mallivalikoima

Geberit Option -peilisarjan uutuuksia 2023

Geberitin valaistut peilit ja peilikaapit tuovat valoa kylpyhuoneisiin ja luovat samalla samalla kodikkaan tunnelman miellyttävän valaistuksen ansiosta. Geberit Option -peilivalikoima sisältää nyt viisi versiota: Premium-tason Geberit Option Plus Square peilit parhailla lisätoiminnoilla, uudet Geberit Option Round ja Oval peilit pyöreää designia arvostaville, Geberit Option Square pyöristetyillä reunoilla sekä suorakulmaiset Geberit Option Basic peilit.

Kaikissa peileissä on integroitu LED-valaistus pehmeän, häikäisemättömän valaistuksen takaamiseksi. Geberit Option peilejä on saatavana useissa eri koossa ja ne sopivat yhteen kaikkien kylpyhuonekalusteiden kanssa.

Tutustu peileihin täällä

GEBERIT ICON MATTAVALKOISTA ELEGANSSIA

Pieni kylpyhuone kalustettu Geberit iCon-sarjalla

Trendikkäät mattapinnat tekevät suuren vaikutuksen kylpyhuoneessa. Geberit iCon -sarjaan on lanseerattu uusia mattavalkoista pesualtaita ja kompakti mattavalkoinen seinä-wc-istuin. Valikoimassa myös hyvin pieniin kylpyhuoneisiin ja vieras-wc-tiloihin sopivia pieniä ratkaisuja.

  • Geberit iCon Light käsienpesualtaita saatavana trendikkään mattavalkoisena
  • Yhdisteltävissä iCon allas- ja sivukaappeihin sekä hyllyelementteihin
  • Valitse pariksi mattavalkoinen iCon Compact seinä-wc-istuin tavallista pienemmällä syvyydellä

Geberit iCon

GEBERIT AQUACLEAN SELA DESIGN-ISTUIN MATTAVALKOISENA

Geberit AquaClean Sela wc-istuin mattavalkoinen

Tyylikkäästi muotoillun pesu-wc:n AquaClean Selan istuin, kansi ja keramiikka ovat nyt saatavilla myös trendikkäänä mattavalkoisena. Pesevä wc-istuin sopii täydellisesti moderniin, mattapintaiseen kylpyhuoneen sisustukseen.

  • Christoph Behlingin viehättävä design
  • Kaikki tärkeät pesu-wc-istuimen perustoiminnot
  • Tekniikka lähes näkymätön, kun kansi on suljettu
  • Voidaan käyttää myös Geberit Home -sovelluksen kautta

Geberit AquaClean