Geberit-uutuudet

Uusia perspektiivejä Koko kylpyhuoneeseen

Saniteettitekniikkaan, muotoiluun ja innovatiivisiin toimintoihin liittyvän osaamisen yhdistäminen avaa uusia mahdollisuuksia kylpyhuoneiden suunnittelulle, muotoilulle ja asennuksille. Hyödynnä Geberit-valikoiman lisätoiminnot ja varusteet sekä seinän edessä että sen takana.

Uusi valikoima Geberit iCon

Rajaton määrä tilankäytön ja muotoilun vaihtoehtoja

Vuonna 2021, Geberit iCon -sarja on laajempi kuin koskaan ennen. Sarja vastaa säilytystilan optimoinnin ja muotoilun joustavuuden tarpeeseen. Tämä modulaarinen sarja auttaa Geberitiä parantamaan entisestään yksilöllisen ja koordinoidun kylpyhuonesarjan konseptia, jossa löytyy vaihtoehto kaikenkokoisiin kylpyhuoneisiin. Alkuperäisen Geberit iCon -sarjan ulkonäkö ja tunnelma on säilytetty.

Lattiallaseisovien pesualtaiden vaihtoehdot sisältävät nyt kaksi pesuallasta. Lisäksi sarjassa on saatavilla uusia värivaihtoehtoja, uusi vetolaatikkokonsepti kuin myös wc-istuimessa Rimfree-tekniikka.

Geberit iCon

Geberit Renova -kylpyhuonesarjojen laaja tuotevalikoimasta löytyy vaihtoehto jokaiselle Geberit Renova Plan

Geberit Renova Plan -kylpyhuonesarja

Geberit Renova -sarjan pyöreän muotoiset pesualtaita on uusittu. Osana sarjan päivitystä, Geberit Renova Plan -pesuallaselementit – kulmikkaat mallit – on myös päivitetty vastaamaan tämän päivän muotoilua. Lisäksi Geberit on laajentanut Renova Plan -kylpyhuonekalusteiden valikoimaa voidakseen tarjota lisää muotoilun vaihtoehtoja ja varmistaakseen, että jokaiseen nykyvalikoiman pesualtaaseen löytyy jokin kalustevaihtoehto. Uusi sivukaappi, jonka hyllyn syvyys on 40 cm on täydellinen valinta kaksoispesultaan yhteyteen. Laatikkokonsepti on myös optimoitu. Uudet värivaihtoehdot ovat pähkinä ja vaalea pähkinä.

Tutustu Geberit Renova Plan -sarjaan