Geberit-uutuudet vuonna 2022

Uusia näkökulmia koko kylpyhuoneeseen

Esittelyssä alla vuoden 2022 tulevat innovaatiot. Lue lisää houkuttelevista uusista ominaisuuksista ja lisäyksistä Geberitin tuotevalikoimaan seinän edessä ja takana.

Geberit iCon uusia muotoja

Rajoittamattomat mahdollisuudet tilankäyttöön ja design-vaihtoehtoihin.

Vuonna 2022 Geberit iCon -kylpyhuonesarjaan lisätään uusia tuotteita, jotka lisäävät säilytystilaa kylpyhuoneessa ja joustavuutta kylpyhuonesuunnitteluun. 17 uuden pesualtaan ja kylpyhuonekalusteen myötä sarjan modulaarisuus kasvaa ja asiakkaat voivat suunnitella kylpyhuoneita vielä vapaammin ja luoda omia, yksilöllisiä konsepteja, jotka sopivat kaiken kokoisiin kylpyhuoneisiin ja vastaavat jokaisen persoonallisia toiveita.

Alkuperäisen Geberit iCon -sarjan tuntu ja ulkonäkö pysyvät ennallaan. Standardipesuallas, jossa on korkea reuna, saa nyt seurakseen kaksi pesuallasmallia, joissa on ohut reuna ja jotka luovat nykyaikaisen, linjakkaan ulkonäön. Muita sarjan kohokohtia on laajennettu kylpyhuonekalustevalikoima, jossa on uusia värejä ja uusi laatikkokonsepti, joka tarjoaa vielä enemmän säilytystilaa ja mahdollisuuksia järjestyksenpitoon. Uudessa seinä-wc-mallissa on optimoitu Rimfree-tekniikka kulhon tehokkaaseen huuhteluun.

Lue lisää

Bambini-hanat Hienovaraiset värit

Bambini-pesuallashana – yksiotehana
Bambini-pesuallashana – elektroninen

Nykyiset Bambini-pesuallashanat ovat vahvan värisiä. Hanojen pitäisi kuitenkin sopia moniin eri sisustusväreihin, niin siitä syystä myös Bambini-sarjaan on tulossa vuonna 2022 neutraalit värivaihtoehdot. Uusissa hanoissa on krominvärinen kuori ja harmaa hattu, joka sopii moniin nykyaikaisiin sisustusväreihin sekä lapsiystävällisiin leikkisiin pesupaikkoihin. Uudet mallit on saatavilla yksiotteisina sekä elektronisina malleina, jotka toimivat joko verkkovirralla tai paristoilla.

Tutustu Geberit Bambini-sarjaan