Geberit-uutuudet

Uusia perspektiivejä Koko kylpyhuoneeseen

Saniteettitekniikkaan, muotoiluun ja innovatiivisiin toimintoihin liittyvän osaamisen yhdistäminen avaa uusia mahdollisuuksia kylpyhuoneiden suunnittelulle, muotoilulle ja asennuksille. Hyödynnä Geberit-valikoiman lisätoiminnot ja varusteet sekä seinän edessä että sen takana.

Muoto ja toiminta saavuttavat täydellisyyden Geberit VariForm -kylpyhuonekalusteet

Geberit VariForm -pesupaikka

Uusi kalustesarja Geberit VariForm, jossa pesualtaan voi asentaa tason päälle, tekee mahdolliseksi suunnitella hyvin yksilöllisiä ratkaisuja. Ohut 4 mm paksu kompaktilaminaatti mustalla reunalla sopii hyvin yhteen minimalistisen muotoilun kanssa.

Huomaamaton ulkoinen design jatkuu myös kalusteen sisäpuolella. Laatikoihin ei ole tehty valmiiksi vesilukon paikkaa, jolloin käyttäjä voi sen itse tehdä tarvitsemaansa kohtaan ja näin ottaa paras hyöty laatikon sisätilasta.

Geberit Option -sarjan valaistut tasopeilit tai peilikaapit täydentävät VariForm-sarjaa täydellisesti.

Lisätietoja Geberit VariForm -sarjasta

Valoa jokaiseen kylpyhuoneeseen Geberit Option Plus -peili

Geberit Option Plus -peili

Geberit Option Plus -tasopeileissä on juuri oikeanlainen valaistus pesupaikalle Peilin valokonsepti muodostuu kahdesta keskeisestä valoelementistä. Toinen valojuova valaisee kattoa ja seinää peilin yläpuolella ja toinen valojuova valaisee itse pesupaikkaa. Epäsuora valo valaisee täydellisesti kasvot peilin edessä. Jos valo on liian kirkas, sitä voi himmentää sensorin avulla. Peilissä on huurtumisenestotoiminto, jonka voi käynnistää manuaalisesti estämään peilin huurtumisen esimerkiksi kuuman suihkun jälkeen. Geberit Option Plus -tasopeiliä on saatavilla eri ko'oissa: 40 / 60 / 75 / 90 / 120 cm. Geberit -tasopeilejä, joissa on valo, on saatavilla kolmena eri mallina:

  • Option Basic: monipuolinen tasopeili, jossa on molemmilla puolilla LED-valojuovat.
  • Option: leveä valaisin integroituna peilin yläreunaan.
  • Option Plus: peilissä on suora ja epäsuora valaistus ylä- ja alapuolella, joka luo kylpyhuoneeseen oman tunnelmansa. Valaistus on himmennettävissä ja peilissä on huurtumisenestotoiminto.

Lisätietoja Geberit Option Plus -mallista

Kompaktia eleganssia Geberit Smyle Square

Geberit Smyle Square -WC-istuin

Moderni Geberit Smyle -wc-istuin on nyt saatavilla myös lyhyempänä versiona. Tämän seinäasenteisen, huuhtelukauluksettoman Rimfree®-wc-posliinin syvyys on 490 mm, joten se sopii täydellisesti pieniin wc-tiloihin ja kylpyhuoneisiin sekä pohjapiirustukseltaan haasteellisiin kylpyhuoneisiin. WC-istuimessa on suljettu ulkomuoto, piiloon jäävä kiinnitys ja osittain peitetty vesilukko. Valittavissa on erilaisia, kapeita wc-istuinkansia, lisävarusteena Soft Close -mekanismi ja Quick Release -saranat.

Lisätietoja Geberit Smyle -mallista

Valitse oman makusi mukaan Geberit Sigma21- ja Sigma50-huuhtelupainikkeet

Sigma50- ja Sigma21-huuhtelulevyt

Yksilöllisyyttä korostavan suuntauksen myötä myös vaatimukset kasvavat. Usein muotoiluvaihtoehtojen valikoimisessa on kysymys pienistä yksityiskohdista, joiden tulee sointua täydellisesti yhteen. Huuhtelupainikkeet, joita on saatavilla uusissa, muodikkaissa metalliväreissä ja pintavaihtoehdoissa, ovat oivallinen lisävaruste jokaiseen sisustustyyliin. Uusia metallivärejä ovat musta kromi, punakulta ja messinki, kun taas uudet pintavaihtoehdot ovat mm. betoni ja mustajalopähkinä.

Lisätietoja huuhtelupainikkeista

Suosikki uudessa kuoressa Geberit Sigma20- ja Sigma30-huuhtelupainikkeet

Sigma20- ja Sigma30-huuhtelulevyt sävy sävyyn

Geberit-mallistoon kuuluvat Sigma20-huuhtelupainike, jossa on pyöreät painikkeet pientä ja suurta huuhtelumäärää varten, sekä Sigma30-huuhtelupainike, jossa on kulmikkaat painikkeet huuhtelua varten, ovat saaneet uusia värivaihtoehtoja. Design-renkaita ja -listoja on kromattujen versioiden lisäksi nyt myös levyn ja painikkeiden kanssa samassa sävyssä valkoisena, mattavalkoisena sekä mustana ja mattamustana. Mattavaihtoehdot on aina lakattu helpon puhdistuksen takaavalla pinnoitteella.

Lisätietoja huuhtelupainikkeista

Profiili näkyviin Geberit CleanLine80 -suihkukouru

Samppanjan värinen Geberit CleanLine80 -suihkukouru

Uusin tulokas Geberit CleanLine -suihkukourumallistoon on CleanLine80-malli. Uudessa mallissa on integroituna kaato ja yhtenäinen, hillitty kouruprofiili. Tekninen konsepti, joka pitää sisällään viemäröinnin ilman piilpaikkoja, viemäröinnin keskellä kourua ja helposti irroitettavan hiussihdin, pysyy samana kuin aikaisemmissakin malleissa. CleanLine80 on saatavilla kahdessa eri pituudessa ja se voidaan leikata oikeaan mittaan asennuksen yhteydessä. Uusi Geberit CleanLine80 on saatavilla kolmella eri värivaihtoehdolla nykyajan trendien mukaisesti: sampanja, musta kromi ja ruostumaton teräs.

Lisätietoja lattiantasaisista suihkuratkaisuista

Geberit Rapid -hygieniahuuhtelulaite

Rapid-hygieniahuuhtelulaite pesualtaan vieressä

Kun käyttöveden seisominen tai tilapäinen pysähtyminen aiheuttaa akuutteja hygieniaongelmia, tarvitaan nopeita toimenpiteitä. Uudella Geberit Rapid -hygieniahuuhtelulaitteella ongelma voidaan poistaa nopeasti ja vaivatta. Pieneksi muotoiltu ja helppokäyttöinen Geberit Rapid -hygieniahuuhtelulaite tarjoaa perustoiminnot säännölliseen vedenvaihtoon. Paristokäyttöisenä se voidaan asentaa välittömästi haluttuun paikkaan. Hygieniahuuhtelu on siten ihanteellinen siirtymävaiheen ratkaisu, kun esim. suuria toimenpiteitä ei voida heti toteuttaa.

Geberit-käyttövesihygienia

Geberit BIM Catalogue plugin -liitännäinen

Ajankohtaiset BIM-tiedot suoralla yhteydellä Geberit-tuotetietohallintajärjestelmään

Ajantasaiseen ja tehokkaaseen MEP-suunnitteluun: Geberit BIM plug in -valikoima Autodesk® Revit®:lle. Valikoimassa on suora pääsy ajantasaisiin ja maakohtaisiin Geberit BIM -objekteihin. Tiedot koostuvat parametrisistä 3D-malleista, jotka sisältävät tuotekohtaisia metatietoja. Yhdistelmän ansiosta Autodesk® Revit® -suunnitteluohjelmalla voidaan laatia kattava rakennuksen tietomalli Geberit-tuotteita hyödyntäen – virtuaalisesta rakennusmallista yksityiskohtaiseen materiaaliluetteloon saakka.

Lisätietoja Geberit BIM Catalogue plugin -liitännäisestä

Geberit Pluvia -tukijärjestelmä

Lisää turvallisuutta Geberit Pluvia -tuentasarjalla

Uusi tukikiskojärjestelmä lisää Geberit Pluvia -kattovedenpoistojärjestelmän turvallisuutta, koska tukipisteitä kattoon on enemmän. Se on helppo asentaa kiristyskiiloilla ja se voidaan asentaa myös jo olemassa oleviin Pluvia-järjestelmiin.

Lisätietoja Geberit Pluvia -järjestelmästä

Geberit Pluvia -kattokaivo kiinnityslaipalla, 25 l

Kourulaipallinen Geberit Pluvia -kattokaivo on nyt saatavilla versioina, joiden kapasiteetit ovat 12 l/s ja 25 l/s.

Geberit Pluvia -kattokaivo laipalla kattokourua varten on nyt saatavilla myös 25 l/s vedenpoisto-ominaisuudella ja jonka liitosyhteen halkaisija on d90. Uusi Geberit Pluvia -kattokaivoa voidaan käyttää minimissään 30 cm leveissä kattokouruissa..

Lisätietoja Geberit Pluvia -järjestelmästä

Geberit-putkiraspi eri koo'oissa

Helposti käsiteltävän Geberit-putkiraspin avulla säästetään aikaa

Geberit-putkiraspi on suunniteltu käytettäväksi Geberit PE ja Geberit Silent-db20 -viemäriputkien asennuksen yhteydessä. Putki tai yhde on vain kymmenessä sekunnissa valmis liitettäväksi Geberit-sähköhitsausmuhveillä. Geberit-putkiraspea voidaan käyttää perinteisillä akkukäyttöisillä ruuvaimilla ja se soveltuu erikoisesti käytettäväksi kapeissa pakoissa, jonne on vaikea päästä.

  • Saatavilla olevat koot: d56, d63, d76, d90 ja d110
  • Geberit-putkiraspi on saatavilla settinäja yksittäisenä tuotteena.

Lisätietoja viemärijärjestelmiin tarkoitetuista Geberit-työkaluista

Taloautomaatiojärjestelmään sopivat Geberit-hygieniahuuhtelulaitteet

Geberit-hygieniahuuhtelu

Geberit-hygieniahuuhtelu varmistaa säännöllisen vedenkierrätyksen käyttövesijärjestelmässä ja estää kylmän tai lämpimän käyttöveden seisomisen liian kauan. Kiinteän RS485-liitännän kautta voidaan pyytää anturitietoja tai antaa eri ohjauskomentoja rakennuksen taloautomaatiojärjestelmän kautta.

Geberit Silent-db20 kulmayhde 45°, pitkä malli

Helppo asennus pitkähaaraisen 45 asteen Geberit Silent-db20 -kulmayhteen avulla

Uusi kulmayhde tekee liittymän asentamisen kokoojaputkeen nopeammaksi ja helpommaksi: mieluummin kuin leikkaamalla putki juuri oikeanpituiseksi ja yhdistämällä se 45° kulmayhteeseen, pitkä malli on helppo lyhentää juuri tarpeen mukaan kattoläpiviennin paksuuden mukaisesti. Kulmayhdettä voi käyttää kattopaksuuksille 150 - 250 mm.

Kokoojaputki voidaan asentaa lähelle kattoläpivientiä, koska palokatkomansetti RS90 Plus asentaa upottamalla kattoon ilman riskiä, että se osuu yhteen panta- tai muhviliitoksen kanssa.

Lisätietoja Geberit Silent-db20 -viemärijärjestelmästä

Geberit Silent-db20 -viemärimuhvi, supistettu, huulitiivisteellä

Geberit Silent-db20 -liitäntämuhvi supistettuna huulitiivisteellä

Huulitiiviste tekee mahdolliseksi putken yhdistämisen helpommin. Geberit Silent-db20 -viemärimuhvi voidaan liittää sähköhitsausmuhvilla. Viemärimuhvi on saatavilla ko'oissa DN 56/50.

Lisätietoja Geberit Silent-db20 -viemärijärjestelmästä