Geberit uudet tuotteet jainnovaatiot vuodelle 2024

Tässä osiossa pääset tutustumaan katsaukseen Geberitin vuoden 2024 uutuus tuotteista ja innovaatioista. Lue lisää houkuttelevista uusista ominaisuuksista ja lisäyksistä Geberit-tuotevalikoimiin seinän edessä ja takana.

Kylpyhuonetuotteet

Geberit AquaClean AlbaVuoden innovaatio

Geberit AquaClean Alba

Geberit-pesu-wc-istuinperheen uusin lisäys AquaClean Alba on yksinkertainen, tyylikäs WC-istuin, jossa on pesutoiminto.

Se sopii ihanteellisesti ensimmäiseksi pesu-wc-istuimeksi, koska se sisältää vain tärkeimmät toiminnot, ja lisäkustannukset ovat perinteiseen seinä-WC-istuimeen verrattuna erittäin alhaiset.

Lue lisää Geberit AquaClean Alba -pesu-wc-istuimesta

Geberit AquaClean Sela SquareSuoria linjoja kylpyhuoneeseen

Geberit AquaClean Sela Square

Suorat linjat ovat suosittu valinta monissa kylpyhuoneissa. Jos tämä sopii sinun tyyliisi, muotoilultaan kulmikas AquaClean Sela -malli sopii wc-tilaasi täydellisesi.

Geberit AquaClean Sela Square -pesu-wc-istuimesta on saatavana kaksi eri mallivaihtoehtoa :

  • Selan valkoinen wc-kulho sulautuu saumattomasti valkoisen peitelevyn kanssa
  • Yhdistä AquaClean Sela kiiltävän kromisen peitelevyn kanssa luodaksesi tilaan harkitun mutta neutraalin katseenvangitsijan.

Lue lisää Geberit AquaClean Sela -pesu-wc-istuimesta

Geberit Mix & Match -kylpyhuonetuotteetLuo ihanteellinen yhdistelmä

Mix & Match: Tason päälle asennettava Geberit ONE -pesuallas ja iCon-alakaappi

Geberit tarjoaa nyt laajan valikoiman erilaisia vaihtoehtoja pesuallaskalusteiden räätälöintiin asiakkaiden henkilökohtaisten mieltymysten mukaisesti. Geberit Mix & Match -tuotevalikoiman avulla voit yhdistellä eri tuotesarjojen kylpyhuonekalusteita, pesualtaita ja tarvikkeita modulaarisesti.

Mix & Match -tuotevalikoima on suunniteltu modulaariseksi. Ulkoasua ja toiminnallisuutta koskevista mieltymyksistä riippuen kylpyhuonesarjojen Geberit ONE, Acanto ja iCon kylpyhuonekalusteita ja pesualtaita on mahdollista yhdistää ja käyttää yhdessä yhteensopivien peilien tai peilikaappien kanssa.

Lue lisää Mix & Match -tuotteista

Geberit AcantoPuhtaat linjat, räätälöidyt yksityiskohdat

Geberit Acanto -sarjan kylpyhuonetuotteita

Geberit Acanto -kylpyhuonesarjan koko kalustevalikoima on suunniteltu kokonaan uudelleen. Kaikki laatikot tarjoavat nyt säilytystilaa laatikon perälle asti, koska vesilukolle ei tarvitse enää varata tilaa. Lisäksi Acanto-kalusteissa on nyt myös toimiviksi todistettu laatikkojärjestelmä, jota käytetään Geberit ONE- ja iCon-sarjoissa. Kuten kaikissa Mix & Match -kalusteissa, kalusteiden runko on sama, ja samoin myös asennuskohdat kiinnityksille ja tarvikkeille, kuten pyyhetangot.

Kahden lasipinnan (valkoinen ja laava) lisäksi, valikoima sisältää nyt myös kiiltävän valkoisen, mattavalkoisen ja mattalaavan värisiä kalusteita sekä tammi- ja pähkinäpuumelamiinivaihtoehdot.

Lue lisää Geberit Acantosta

Geberit BambiniModernia muotoilua uusilla väreillä

Lapsia leikkimässä Geberit Bambini -kylpyhuoneessa

Modernisoidut uudet WC-istuimet, leikki- ja pesuympäristöt, huuhtelupainikkeet, Geberit Duofix -asennuselementit WC-istuimia varten, Geberit GIS -sarjat pesutiloja ja uusia pesuallashanoja varten ovat saatavana vuoden 2024 huhtikuusta alkaen Geberit Bambini -kylpyhuonesarjassa.

Kylpyhuonesarjan tuotteita on saatavana eri väreissä ja yhdistelminä ja ne sopivat hyvin lasten käyttämiin wc-tiloihin päiväkodeissa, esikouluissa ja kouluissa. Värimaailmaa löytyy seuraavissa väreissä: valtameren sininen ja vaaleansininen, metsänvihreä ja vaalean vihreä, karmiininpunainen ja oranssi sekä neutraali valkoinen.

Lue lisää Geberit Bambini -kylpyhuonesarjasta