Perusteellinen huuhtelu - varmasti Geberit TurboFlush -huuhtelutekniikka

Kaulukseton sisägeometria

Kannen avaaminen saa aikaan ahaa-elämyksen: sisäpuolen epäsymmetrisen, täysin huuhtelukauluksettoman rakenteen ansiosta wc-posliinin huuhtelu käy perusteellisesti ja hiljaisesti. Tämä onnistuu yhdessä TurboFlush-huuhtelutekniikan kanssa. Kun wc huuhdellaan, vesi virtaa sivusuunnassa posliiniseen kulhoon ja kiertää sen sisäpuolen läpi. Optimoidun vesivirran ohjauksen ansiosta, TurboFlush minimoi tarvittavaa puhdistusta.

Geberit ONE

Geberit ONE WC -TurboFlush toiminnolla

Geberit ONE -wc-istuimen TurboFlush

Geberit ONE -wc-istuimella Geberit asettaa uudet standardit tämän päivän ja huomisen kylpyhuoneissa uraauurtavalla suunnittelun ja toiminnan vuorovaikutuksella. Seinä-wc on sekä tyylikäs että täydellinen mittasuhteiltaan. WC-istuin on harmonian ruumiillistuma – kaikki mittasuhteet ja muodot sopivat täydellisesti yhteen. Tulos puhuu puolestaan.

TurboFlush-huuhtelutekniikka on käytössä myös Geberit AquaClean Sela ja Mera -pesu-wc-malleissa.

Geberit ONE
Geberit AquaClean

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet puhtaampaan kylpyhuoneeseen