Perusteellinen huuhtelu - varmasti Geberit TurboFlush -huuhtelutekniikka

Aktivoi Geberitin videosisältö

Tämänhetkiset tietosuoja-asetuksesi eivät salli tämän sisällön käyttöä. Haluatko aktivoida evästeet luokasta ”Mukavuus/analysyysi”? Lisätietoja saat tietosuojalausekkeesta.

Kaulukseton sisägeometria

Kannen avaaminen saa aikaan ahaa-elämyksen: sisäpuolen epäsymmetrisen, täysin huuhtelukauluksettoman rakenteen ansiosta wc-posliinin huuhtelu käy perusteellisesti ja hiljaisesti. Tämä onnistuu yhdessä TurboFlush-huuhtelutekniikan kanssa. Kun wc huuhdellaan, vesi virtaa sivusuunnassa posliiniseen kulhoon ja kiertää sen sisäpuolen läpi. Optimoidun vesivirran ohjauksen ansiosta, TurboFlush minimoi tarvittavaa puhdistusta.

Geberit ONE

Geberit ONE WC with TurboFlush

Geberit ONE -wc-istuimen TurboFlush

Geberit ONE -wc-istuimella Geberit asettaa uudet standardit tämän päivän ja huomisen kylpyhuoneissa uraauurtavalla suunnittelun ja toiminnan vuorovaikutuksella. Seinä-wc on sekä tyylikäs että täydellinen mittasuhteiltaan. WC-istuin on harmonian ruumiillistuma – kaikki mittasuhteet ja muodot sopivat täydellisesti yhteen. Tulos puhuu puolestaan.

TurboFlush-huuhtelutekniikka on käytössä myös Geberit AquaClean Sela ja Mera -pesu-wc-malleissa.

Geberit ONE
Geberit AquaClean

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatioita ja toimintoja, jotka kuuluvat nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen. Työkalussa voit valita sinua miellyttäviä ja sinulle tärkeitä asioita ja toimintoja. Työkalun avulla pääset lähemmäs unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelua.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet