SEINÄ-WC:T KESKITYTÄÄN OLENNAISEEN

Seinä-wc:n kaunis muotoilu

Seinä-wc tekee kylpyhuoneesta ja WC-tilasta houkuttelevan näköisen.

Pelkistetty design

Valitsemalla seinä-wc:n, tarkoittaa se, että huuhtelusäiliö on piilossa seinän takana ja voit keskittyä enemmän itse wc-kulhon ja huuhtelupainikkeen ulkonäköön. Geberitin tuotevalikoimassa löytyy eri muotoiluvaihtoehtoja. Jokaisessa kulhossa ja huuhtelupainikkeessa on oma muotoilunsa, niin että lopulta wc-istuin sulautuu kylpyhuoneen muuhun muotoiluun harmonisesti.

Design Meets Function

Yksi parhaita puolia ratkaisussa on, että seinä-wc:n alle jäävä avoin tila antaa koko kylpyhuoneelle avaruutta ja helpottaa puhdistamista. Asentamalla lisäksi kosketusvapaan huuhtelupainikkeen saa lisättyä WC:n hygieniaa ja helpotettua puhdistamista.

Tiesitkö?

Seinä-wc on muotoilultaan ajaton nykyaikaisessa kylpyhuoneessa. Geberit-seinä-wc-ratkaisut ovat osoittaneet erinomaisen laatunsa yli 50 vuoden käyttökokemuksella. Seinä-wc-elementti ja posliininen kulho kestävät 400 kg painoa. Geberitin säiliöt puhalletaan yhdestä muotista, jolloin mahdollisesti vuotavia liitoskohtia ei ole ja jokainen tarkistetaan perusteellisesti ennen kuin ne toimitetaan tehtaalta eteenpäin.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatioita ja toimintoja, jotka kuuluvat nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen. Työkalussa voit valita sinua miellyttäviä ja sinulle tärkeitä asioita ja toimintoja. Työkalun avulla pääset lähemmäs unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelua.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet