Laadukkaat kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuoneen kosteudella voi olla suuri vaikutus kylpyhuonekalusteisiin, koska se voi saada puun turpoamaan ja minkä seurauksena kalusteet eivät näytä kauniilta ja vetolaatikot ja ovet eivät enää aukea ja sulkeudu yhtä kevyesti kuin ennen. Muutama laatuominaisuus varmistaa, että kylpyhuonekalusteet tuovat iloa vielä pitkään. Ratkaisevinta ovat kosteutta kestävä levymateriaali ja luja pinta.

Kylpyhuonekalusteet altistuvat kosteudelle joka päivä. “Älä säästä laadussa“ on hyvä motto, jota on syytä noudattaa, kun valitsee kylpyhuonekalusteiden materiaalia. Joissain kylpyhuonekalusteissa käytettävä kolmikerroksinen lastulevy on usein viimeistelemätöntä tai sitä ei ole riittävästi suojattu kosteudelta. Se voi imeä kosteutta ja turvota, minkä seurauksena pinnat halkeilevat eivätkä näytä kauniilta ja laatikot ja ovet eivät enää sulkeudu kunnolla.

Ratkaisu: kosteutta kestävästä levymateriaalista valmistetut kylpyhuonekalusteet. Geberitin testilaboratoriossa tehdyt kokeet osoittavat selkeän laatueron. Siksi Geberit käyttää kosteutta kestäviä puupohjaisia materiaaleja, joihin vesiroiskeet ja kosteus eivät vaikuta.

Sileät ja naarmuuntumattomat pinnat

Pinnan kestävyys on myös ratkaisevaa – jotkut kylpyhuonekalusteet on pinnoitettu ohuemmalla kalvolla, joka on herkkä kylpyhuoneen päivittäiselle käytölle. Geberit käyttää melamiinipinnoille sopivia paksuja, korkealaatuisia kalvoja. Kylpyhuonekalusteet, joissa on kestävä melamiinipinta, ovat kuitenkin aina hyvä valinta. Melamiini on paperia, johon on puristettu synteettistä hartsia, ja se on erittäin naarmuuntumatonta ja vedenpitävää. Korkealaatuisten lakkojen hyvä puoli puolestaan on se, että ne pinnoittavat kalusteet kokonaan ja tunkeutuvat pysyvästi materiaaliin, ja erityisesti kiiltävät lakat antavat heijastusten kautta syvyyden vaikutelman. Jos nämä näkökohdat otetaan huomioon, kylpyhuonekalusteet voivat parantaa sekä kylpyhuonetta että sen käyttäjien elämänlaatua.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatioita ja toimintoja, jotka kuuluvat nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen. Työkalussa voit valita sinua miellyttäviä ja sinulle tärkeitä asioita ja toimintoja. Työkalun avulla pääset lähemmäs unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelua.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Aina ajan tasalla

Geberit Stories: neljä kuvaa

Tilaa uutiskirjeemme ja saat uutisia, tietoa tapahtumista ja vinkkejä kylpyhuoneeseen. Pysy ajan tasalla uusimmista tuotteista ja tärkeistä tapahtumista päivämäärineen ja saa lisätietoja puhtaudesta, tilan optimoinnista, mukavuudesta, muotoilusta, helppokäyttöisyydestä sekä kylpyhuoneen esteettömyydestä.

Tilaa uutiskirjeemme

Minkälainen kylpyhuone on sopiva juuri sinulle?

Mutta, mitkä ovat oikeastaan tarpeesi? Onko tilankäyttö, puhtaus vai design tärkeitä sinulle? Haluatko mieluummin käyttäjäystävällisiä tuotteita vai otatko mieluummin vähän enemmän käyttömukavuutta, mitä esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc- tarjoaa? Tai pidätkö universaalista muotoilusta? Ei ole väliä mitä haluat, fiksujen kylpyhuoneratkaisuidemme avulla voimme tarjota sen kaiken sinulle ja yksinkertaistaa päivittäisiä rutiinejasi.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi ja hygienisempi kylpyhuone
Toiminnallisempaa muotoilua kylpyhuoneeseen
Enemmän käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone