Geberit AquaClean tuki KUINKA VOIMME AUTTAA?

TEKNINEN TUKI APUNASI

IT-tuki

Tyytyväisyytesi on meille tärkeää. Siksi tekninen tukemme auttaa aina mielellään. Tarvitsetpa neuvoja tai sinulla on kysyttävää Geberit AquaCleanista, voimme tarjota kattavaa tietoa ja apua kaikissa pesu-wc-istuimiin liittyvissä asioissa.

Tekninen tuki
Puh: 010 662 304
Email: tekninentuki@geberit.com

Ehkä vastaus löytyy jo usein kysytyistä kysymyksistä ja vastauksista?

TAKUUAJAN PIDENNYS REKISTERÖIMÄLLÄ TUOTE

Takuu

Pidennä Geberit AquaClean -tuotteesi rekisteröimällä se 90 työpäivän kuluessa asennuspäivästä. Voit tehdä sen täyttämällä tuotteen mukana tulevan lomakkeen tai sähköisesti käyttämällä alla olevaa linkkiä. Näin takuuaikasi pitenee kahdesta kolmeen vuoteen, mikäli tuotteen on asentanut ja ottanut käyttöön LVI-alan asennusyritys tai ammattilainen. Takuuajan kolmantena vuonna Geberit toimittaa varaosat maksutta materiaali- tai valmistusvirheiden osalta.

HUOLTOTARVIKKEIDEN TILAUS

Huolto

AquaClean-tuotteiden säännöllinen puhdistus ja huolto on tuotteiden moitteettoman toiminnan kannalta ensiarvoisen tärkeää. Voit hankkia kalkinpoistoaineet ym. tarvikkeet lähimmältä AquaClean-jälleenmyyjältä.

Katso huoltotarvikkeita myyvät AquaClean jälleenmyyjät

HUOLTOPYYNTÖ

IT Tuki Lumijälki, Vantaa

Menikö jokin vikaan tai tuliko eteen ongelmia? Tekninen tukemme auttaa erilaisissa asennukseen, käyttöön ja huoltoon liittyvissä kysymyksissä.

Tekninen tuki voi hoitaa osan vianmäärityksistä, asetuksista ja korjaustoimenpiteistä etäyhteydellä AquaClean-laitteeseen. Etähuolto toimii Geberit Home -sovelluksen kautta. Huollon sujuvoittamiseksi lataathan puhelimeesi Geberit Home -sovelluksen jo valmiiksi. Sovellus on saatavilla maksutta Android- ja iOS-älypuhelimille asianomaisesta sovelluskaupasta. Ota yhteys tukeemme huoltoasioissa täyttämällä alla oleva lomake tai soittamalla tukeemme.

Tekninen tuki:

Avoinna:
Ma-pe klo 8.00-16.00

puh. 010 662 304
tekninentuki@geberit.com

Yhteystiedot

Titteli*
Etunimi*

Sukunimi*

Yritys

Kadunnimi*

Postinumero*

Kaupunki*

Sähköpostiosoite*

Puhelinnumero

Tuotteen tiedot

Mallin nimi*

Voit liittää kuvia huoltopyyntöösi (maksimikoko: 5MB).

Kommentit

Suostun siihen, että Geberit Oy voi käsitellä aiemman yhteydenottoni yhteydessä luovuttamiani tietojani markkinointi-, mainonta- ja analysointitarkoituksiin ja lähettää minulle luovuttamiani yhteystietoja käyttäen tietoja saniteettituotteita koskevista tarjouksista, palveluista, uutuuksista, kampanjoista ja vinkeistä:

Voin milloin tahansa kieltää Geberit Oy tä käyttämästä sähköpostiosoitettani tähän tarkoitukseen julkaisutiedoissa annetuilla yhteystiedoilla ilman, että minulle aiheutuu muita kuin perushinnastossa mainittuja kustannuksia.