Kattavat palvelut ja tuki ammattilaisille | geberit.fi

Kattavat palvelut ja tuki ammattilaisille

Jos aiot asentaa pesu-wc-istuimen, haluat tuotteen, joka toimii täydellisesti yhteen kaikkien muiden elementtien kanssa. Juuri tässä Geberit astuu kuvioihin kattavalla palvelulupauksellaan, johon sisältyvät älykkäät, asennusta yksinkertaistavat tuotteet, tekninen tuki ja kokenut kumppani rinnallasi.

Laadukkaat palvelut ja tuki helposti ja nopeasti

Vakiintuneet tuotemerkit tarjoavat sitä vakautta, jota asiakkaat etsivät tehdessään päätöstä korkealaatuisen tuotteen ostamisesta. Kokeneena kumppanina Geberit tarjoaa arvokasta tukea sinulle ja asiakkaillesi asennusprosessin kaikissa vaiheissa. Tarvittaessa konsultoimme mielellämme myös projektisi rakennustyömaalla.

Palvelukokemus on kokonaisuudessaan osoittautunut kerta toisensa jälkeen erittäin toimivaksi arvostetuille ammattilaisille - kuten suunnittelijoille ja asentajille – jälleenmyyjistä ja loppuasiakkaista puhumattakaan. Katso lisätietoja videolta.

Yhteensopivat ratkaisut

Täydellisesti yhteen sopivat asennuselementit ja toimivat prosessit mahdollistavat asennuksen ilman ongelmia.

Tekninen tuki apunasi

Jos sinulla on kysyttävää ennen asennusta tai sen jälkeen, ota yhteyttä Geberitin tekniseen tukeen, niin saat apua helposti ja nopeasti.

Aina valmiina auttamaan

Oman alueesi myyntipäällikkö auttaa myös tarvittaessa rakennusprojektien suunnitteluvaiheessa ja saapuu tarvittaessa jopa rakennustyömaallesi.

Säästä aikaa

Intuitiivisen käytön ansiosta asiakkaasi ymmärtävät nopeasti perustoiminnot, ja säästät aikaa opastuksessa asennuksen jälkeen.

Kattavaa asiakaspalvelua

Geberit tarjoaa asiakkaillesi asiantuntevia vastauksia kaikkiin kysymyksiin, joita heillä voi olla pesu-wc-istuimeensa liittyen.

Esteetön teknologia

Tekniseen yksikköön on helppo päästä käsiksi. Tämä helpottaa huoltotöiden tekemistä. Lisäksi pitkäaikainen varaosien saatavuus tarjoaa asiakkaallesi lisäturvaa.

Erikoistuneet jälleenmyyjät

Asiakkaasi löytävät kaikki pesu-wc-istuinta varten tarvitsemansa huoltotuotteet suoraan AquaClean jälleenmyyjiltä.

Perustiedot

Geberitin verkkosivuilta saat uusimmat tiedot asennuksesta, trendeistä ja teknisistä innovaatioista pesu-wc-istuinten maailmassa.

Asennusvideoita ammattilaisille

Tekninen tuki apunasi nopeasti ja helposti

LV-asentajia ja Geberit AquaClean Sela

Menikö jokin vikaan tai tuliko eteen ongelmia? Tekninen tukemme auttaa erilaisissa asennukseen, käyttöön ja huoltoon liittyvissä kysymyksissä.

Tekninen tuki voi hoitaa osan vianmäärityksistä, asetuksista ja korjaustoimenpiteistä etäyhteydellä AquaClean-laitteeseen. Etähuolto toimii Geberit Home -sovelluksen kautta. Huollon sujuvoittamiseksi lataa puhelimeesi Geberit Home -sovelluks jo valmiiksi. Sovellus on saatavilla maksutta Android- ja iOS-älypuhelimille asianomaisesta sovelluskaupasta. Ota yhteys tukeemme huoltoasioissa täyttämällä alla oleva lomake tai soittamalla tukeemme.

Tekninen tuki:
Avoinna: Ma-pe klo 8.00-16.00
Puh. 010 662 304
tekninentuki@geberit.com

Muista myös muistuttaa asiakastasi rekisteröimään tuotteelle ylimääräinen takuu, joka antaa AquaClean tuotteelle ylimääräisen vuoden takuuaikaa. Lisätietoja takuusta ja sen rekisteröimisestä löytyy täältä.

Huoltopyyntö Täytä huoltolomake alla

Ota yhteys tekniseen tukeemme huoltoasioissa täyttämällä alla oleva lomake tai soittamalla tukeemme.

Yhteystiedot

Titteli*
Etunimi*

Sukunimi*

Yritys

Kadunnimi*

Postinumero*

Kaupunki*

Sähköpostiosoite*

Puhelinnumero

Tuotteen tiedot

Mallin nimi*

Voit liittää kuvia huoltopyyntöösi (maksimikoko: 5MB).

Kommentit

Suostun siihen, että Geberit Oy voi käsitellä aiemman yhteydenottoni yhteydessä luovuttamiani tietojani markkinointi-, mainonta- ja analysointitarkoituksiin ja lähettää minulle luovuttamiani yhteystietoja käyttäen tietoja saniteettituotteita koskevista tarjouksista, palveluista, uutuuksista, kampanjoista ja vinkeistä:

Voin milloin tahansa kieltää Geberit Oy tä käyttämästä sähköpostiosoitettani tähän tarkoitukseen julkaisutiedoissa annetuilla yhteystiedoilla ilman, että minulle aiheutuu muita kuin perushinnastossa mainittuja kustannuksia.