Ota yhteyttä Olemme apunasi

Kysymyksiä liittyen AquaClean -tuotteisiin? Ota meihin yhteyttä lomakkeen avulla

Geberit AquaClean Sela -pesu-wc-istuin

Onko sinulla kysymyksiä Geberit AquaClean -tuotteisiin liittyen? Haluat tuotetietoja, hintatietoja, teknistä tukea, yhteydenoton meiltä tai kenties tietää jälleenmyyjän yhteystiedot? Olemme apunasi! Ota meihin yhteyttä alla olevan lomakkeen avulla.

Asiakaspalvelumme aukioloajat

Ma-pe: 08:00-16:00

Voit myös ladata AquaClean -tuotekuvaston täältä

Lisätietoja löydät myös täältä

Voit lähettää meille kysymyksesi yhteystietolomakkeemme kautta.

Voidaksemme vastata kysymykseesi, joudumme välittämään tietosi Geberit-konsernin sisällä ja mahdollisesti myös kolmansille osapuolille (kuten esimerkiksi postille tai IT-palvelujentarjoajille) vaadittavilta osilta. Noudatamme tietosuojalausuntoamme.

Puhuttelu*
Etunimi*

Sukunimi*

Sähköpostiosoite*

Puhelinnumero

Viestisi/kysymyksesi

Lisäksi tarvitsen:

Suostun siihen, että Geberit Oy voi käsitellä aiemman yhteydenottoni yhteydessä luovuttamiani tietojani markkinointi-, mainonta- ja analysointitarkoituksiin ja lähettää minulle luovuttamiani yhteystietoja käyttäen tietoja saniteettituotteita koskevista tarjouksista, palveluista, uutuuksista, kampanjoista ja vinkeistä:

Voin milloin tahansa kieltää Geberit Oy tä käyttämästä sähköpostiosoitettani tähän tarkoitukseen julkaisutiedoissa annetuilla yhteystiedoilla ilman, että minulle aiheutuu muita kuin perushinnastossa mainittuja kustannuksia.