Helppokäyttöinen ja hygieeninen kosketusvapaa huuhtelu

Geberit Sigma -huuhtelusäiliöt ja -huuhtelupainikkeet

Geberit-huuhtelupainikkeet tuovat kylpyhuoneeseen huippuluokan mukavuutta. Yksinkertaiset ja intuitiiviset ratkaisut ovat kysyttyjä nykypäivän kylpyhuoneissa. Tämä näkyy esimerkiksi Sigma80-huuhtelupainikkeessa, jota käytetään wc-huuhtelun kosketusvapaaseen ohjaukseen. Tämä ei ole vain käytännöllistä, vaan myös hygieenistä.

Jokainen, joka haluaa mennä askeleen pidemmälle, voi valita Geberit AquaClean Mera -pesu-wc-istuimen, jonka kansi avautuu ja sulkeutuu automaattisesti. WC-istuimen kannen automaattitoiminto käynnistyy läheisyysanturilla. Tämä on erittäin helppokäyttöistä ja hygieenistä, koska wc-istuimeen ei tarvitse koskea.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatioita ja toimintoja, jotka kuuluvat nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen. Työkalussa voit valita sinua miellyttäviä ja sinulle tärkeitä asioita ja toimintoja. Työkalun avulla pääset lähemmäs unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelua.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.