Kylpyhuonekalusteiden ohjaaminen digitaalisesti Geberit Home App -sovelluksella

Hajunpoistoyksikkö, joka on integroitu suoraan wc-istuimeen, on upea ominaisuus, koska se imee epämiellyttävät hajut suoraan alkulähteeltä: kulhosta. Geberit DuoFresh -hajunpoistomoduuli tekee juuri näin. Kun ilma on puhdistettu suodattimessa, palautuu se takaisin huoneilmaan raikkaana. Tekniikka ja suodatin on piilossa huuhtelupainikkeen takana, jossa ne eivät häiritse huoneen muuta sisustusta. Lisämukavuutena moduulista löytyy mukavuusvalo, joka ohjaa käyttäjää pimeän aikana.

Varmistaaksesi, ettet unohda suodattimen vaihtoa ja että tuuletin on haluamassasi asetuksessa, voit hallita hajunpoistoyksikköä kokonaan älypuhelimesta Geberit Home -sovelluksella. Mukavuusvalo liian himmeä? Ei hätää - avaa vain Geberit Home -sovellus ja säädä valo haluamasi mukaan.

Hajujen poisto älypuhelimella

Kuulostaako kaikki hieman liian tekniseltä? Älä huolehdi, se ei ole sitä. Katso videomme kuinka sovellus toimii.

Geberit Home -sovellus on saatavilla sekä iOS ja Android -laitteille:

Geberit Home App Applen sovelluskaupassa
Geberit Home App Google Play Storessa

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Käyttäjäystävälliset kylpyhuonetuotteet