Saniteettimoduuli design-elementtinä saneerauksessa kuin myös uudiskohteissa

Geberit Monolith, laava

Geberit Monolith Plus lisää eleganssia jokaiseen kylpyhuoneeseen. Kun saniteettimoduuli lanseerattiin markkinoille vuonna 2010 ratkaisi se tilan perinteisen lattiallaseisovan wc-istuimen ja seinä-wc:n välissä. Siitä lähtien Geberit Monolith Plus -moduulia, jonka sisään on integroitu huuhtelusäiliö, on käytetty monipuolisena design-elementtinä kylpyhuoneessa. Etupaneelia on saatavilla useissa eri väreissä ja kahdessa eri koossa. Pimeällä ohut LED-valo ohjaa hienovaraisesti wc-istuimelle, kun joku lähestyy istuinta. Geberit Monolith Plus antaa jokaiselle kylpyhuoneelle siistin ja elegantin ulkonäön. Yksi saniteettimoduulin eduista on myös se, ettei sen asentamiseksi tarvitse tehdä rakenteellisia muutoksia kylpyhuoneessa.

Monolith-etupaneeli, musta lasi
Monolith-etupaneeli, valkoinen lasi
Monolith-etupaneeli, hiekanharmaa lasi
Monolith-etupaneeli, laava lasi
Monolith-etupaneeli, betoninharmaa keraaminen
Monolith-etupaneeli, liuskekivikuvioitu keraaminen

Riippumatta siitä, minkä pinnan valitset, jokainen wc-istuin vaikuttaa sen edessä tyylikkäältä. Ajattomat värit sopivat melkein mihin tahansa ympäristöön.

Geberit Monolith

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet toimivalla muotoilulla