Mukavuusvalo

Himmeät pikkuvalot auttavat orientoitumaan pimeässä

Kukapa ei tuntisi tätä tilannetta: Rakko tulee täyteen keskellä yötä ja herättää nukkujan välittömästi syvästä unesta. Vessassakäynti on välttämätön. Himmeät pikkuvalot auttavat löytämään vessaan helposti myös pimeässä – keho on yöllisestä häiriöstä huolimatta edelleen puoliksi unessa. Se johtuu pääasiassa melatoniinin erityksestä. Unta edesauttava hormoni siirtää kehomme öisin melkein automaattisesti unitilaan.

Terve uni on arvokas asia. Se, joka saa liian vähän unta, ei todennäköisesti ole päiväsaikaan täysin suorituskykyinen. Jotta sisäinen kello ei joutuisi pois oikeasta rytmistä vessassakäynnin takia ja jotta hyvin ansaittu uni jatkuisi mahdollisimman nopeasti, on otettava huomioon seuraavat seikat:

  • Kirkas valo voi sekoittaa biologisen kellon ja vähentää melatoniinin tuotantoa. Siksi valoja ei kannata sytyttää vessaan mennessä, vaan käyttää himmennettävää yövalaistusta.
  • Kannattaa välttää valoa, jonka sinisen valon osuus on suuri. Se häiritsee melatoniinin tuotantoa, joka on välttämätön unen jatkumiseksi, sillä se signalisoi keholle, että yö ei ole vielä ohi.
  • Asenna kylpyhuoneeseen mukavuusvaloja ja liikeantureita, jotka ohjaavat kylpyhuoneeseen tultaessa wc-istuimelle saakka. Tällaiset valonlähteet ovat useimmiten himmeitä ja heikkoja. Näin tämä minimaalinen valaistus valaisee ainoastaan WC:n.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Aina ajan tasalla

Uutiskirjeiden aiheita

Tilaa uutiskirjeemme ja saat uutisia, tietoa tapahtumista ja vinkkejä kylpyhuoneeseen. Pysy ajan tasalla uusimmista tuotteista ja tärkeistä tapahtumista päivämäärineen ja saa lisätietoja puhtaudesta, tilan optimoinnista, mukavuudesta, muotoilusta, helppokäyttöisyydestä sekä kylpyhuoneen esteettömyydestä.

Tilaa uutiskirjeemme

Minkälainen kylpyhuone on sopiva juuri sinulle?

Mutta, mitkä ovat oikeastaan tarpeesi? Onko tilankäyttö, puhtaus vai design tärkeitä sinulle? Haluatko mieluummin käyttäjäystävällisiä tuotteita vai otatko mieluummin vähän enemmän käyttömukavuutta, mitä esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc- tarjoaa? Tai pidätkö universaalista muotoilusta? Ei ole väliä mitä haluat, fiksujen kylpyhuoneratkaisuidemme avulla voimme tarjota sen kaiken sinulle ja yksinkertaistaa päivittäisiä rutiinejasi.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi ja hygienisempi kylpyhuone
Toiminnallisempaa muotoilua kylpyhuoneeseen
Enemmän käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone