Geberit-hygieniajärjestelmä Säilytämme käyttöveden laadun

Kun tarvitaan tehokasta konseptia rakennusten käyttövesihygieniaa varten, Geberitin tarjoama kattava ratkaisu täyttää kaikki toiveet.
Tavoite:Tarjota räätälöityjä ratkaisuja käyttöveden laadun ylläpitoon kaikissa saniteettiasennuksissa ja jokaista käyttötapaa ja -tiheyttä varten.

Geberit-hygieniajärjestelmä suojelee käyttöveden laatua merkittävästi suunnittelu- ja asennusvaiheesta aina saniteettitilojen käyttöön asti. Järjestelmä sisältää sopivia hydraulisesti optimoituja putkistojärjestelmiä, hygieniahuuhtelulaitteita, antureita ja älykkäitä työkaluja saniteettituotteiden käytönaikaiseen ohjaukseen ja verkkoratkaisuihin.

Geberit ja käyttövesihygienia

Vältä seisova vesi systemaattisesti

Hygieniahuuhteluohjelma jokaiseen käyttötilanteeseen

Geberit Control -sovellus: Käyttövedenhygienia hallinnassa

Valitse kuvasta infopiste

Geberit-järjestelmäkomponentit

Geberit-syöttöputkistot (© Geberit)

Geberit-syöttöjärjestelmät varmistavat käyttöveden turvallisuuden ja hygieenisen käsittelyn poikkeuksellisen korkean tason

  • Geberitin putket ja liitososat ovat suojattu suojatulpilla.
  • Poista suojatulpat vasta asennusvaiheessa.
  • Asennuksen keskeytyessä vaihda suojatulppa.


Geberit-syöttöputkistot

Lataa Geberit Control -sovellus

Geberit Control -sovellus

Määritä tuotteet helposti omalla älypuhelimellasi tai tabletillasi sovelluksen avulla. Uusi Geberit Control -sovellus on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille. Tulevaisuudessa se mahdollistaa kaikkien Geberit-hygieniahuuhteluyksiköiden (lukuun ottamatta Geberit HS01 -hygieniahuuhteluyksikköä) kommunikoinnin ja konfiguroinnin.

Geberit Control -sovellus Apple App Storesta
Geberit Control -sovellus Google Play -kaupasta