Geberitin Referenssikohteet

Geberitin tuotteita ja ratkaisuja käytetään kaikkialla maailmassa kaikenlaisissa rakennuksissa. Tältä sivulta löydät valikoiman mielenkiintoisimpia kohteitamme.

Geberitin uutiskirje ammattilaisille käsittelee säännöllisesti ajankohtaisia rakennusteollisuuden aiheita. Näyttävien referenssikohteiden lisäksi uutiskrje tarjoaa mm. tuoteuuttuuksia sekä arkkitehtien, rakennusalan asiantuntijoiden ja suunnittelijoiden haastatteluja.

Veden virtauksen hallintaGeberitin ydinosaaminen

Jotkut asiat eivät koskaan muutu: Geberit on kehittänyt innovatiivisia ja tehokkaita saniteettituotteita jo vuosikymmeniä, ja niitä käytetään jopa laivanrakennuksessa tai polaarimaisemissa sijaitsevissa rakennuksissa. Sukella sisään ja tutustu näihin arkkitehtonisesti jännittäviin kohteisiin.

Uudessa loistossaan

Historiallisten rakennusten kunnostaminen vaatii paljon taitotietoa, herkkyyttä ja luovuutta. Tavoitteena on säilyttää rakennusten historiallinen sisältö ja luonne laadusta ja mukavuudesta tinkimättä.

Alta löydät onnistuneita esimerkkejä tästä arkkitehtonisesta haasteesta. Deniz Alkan, historiallisten rakennusten entisöinnin asiantuntija, kertoo näkemyksiään aiheesta.

Kestävää rakentamista

Yli kolmannes maailman hiilidioksidipäästöistä aiheutuu rakennusteollisuudesta ja rakennusten ylläpidosta. Vipuvaikutus ympäristön pilaantumisen vähentämiseen on erityisen suuri tällä saralla. Ei siis ihme, että kestäviä tuotteita ja ratkaisuja vaaditaan. Mutta mitä “kestävä“ tarkoittaa? Kestävän rakentamisen sertifikaatit auttavat tässä. Alta löydät tärkeimmät standardit ja referenssejä.

RAKENNETTU TAITEITA VARTEN

Arkkitehtuuria voidaan kutsua taiteeksi. Taiteellisten kulttuurillisten rakennuksien rakentaminen täyttää kaksi tavoitetta; luoda tilaa muille taiteille sekä rakennuksen itsessään pitäisi olla vaikuttava. Upeita esimerkkejä tällaisista arkkitehtonisista taidenäytteistä löydät täältä.

Pieni on kaunista

Pieni asunto? Ei ongelmaa! Jo muutamalla neliömetrillä voit asua mukavasti laadusta ja muotoilusta tinkimättä.

Geberit-referenssivalikoima aiheesta “Pieni mutta kiva“ seuraa uutta trendiä: Mikroasuntoja. Koska pieni asuintila ja hyvä muotoilu eivät sulje toisiaan pois. Päinvastoin.

Arkkitehtuurin herkkuja Geberitin mausteilla

Geberitin tuotteita ja ratkaisuja löytyy ympäri maailmaa kaikenlaisista rakennuksista. Tältä sivulta löydät valikoiman mielenkiintoisimmista kohteista.

KattovedenpoistoHuipulla

Tähän koottu Geberitin referenssien valikoima aiheesta ”Huipulla” tarjoaa lintuperspektiivin sanan todellisimmassa merkityksessä: siinä keskitytään eri puolilla maailmaa sijaitsevien mielenkiintoisten rakennusten kattoihin. Kattorakenteet voisivat tuskin olla monimuotoisempia. Kaikilla esitellyillä kohteilla on kuitenkin jotakin yhteistä: niissä tarvitaan luotettava ja tehokas kattovedenpoistojärjestelmä, joka antaa mahdollisimman paljon vapautta arkkitehtoniseen suunnitteluun. Geberitin tilaasäästävä Pluvia-alipainejärjestelmä tarjoaa tähän ihanteellisen ratkaisun.