Viemäri tukossa – mitä nyt?

Kuva tukkeutuneesta pesualtaan vesilukosta

Hiukset voivat nopeasti tukkia suihkun ja pesualtaan viemärit. Hyvä apuväline on perinteinen imukuppi. Se irrottaa tukokset ja huuhtelee jäämät viemärijärjestelmään.

Vesilukko, tai kansankielellä hajulukko, toimii nimensä mukaisesti. Se vangitsee epämiellyttävät hajut ja estää niitä pääsemästä sisälle huoneeseen. Esittelemme kaksi tunnetuinta vesilukkoa – pullovesilukon ja tilaa säästävän putkihajulukon, joita käytetään esimerkiksi kylpyhuoneen pesualtaissa tai keittiössä.

Pidetään putket kunnossa

  • Pienellä huollolla voidaan varmistaa, että vesilukot toimivat luotettavasti. Estä hiuksien tai karkean lian pääsy viemäriin.Kampamaiset hiussihdit tai viemärisihdit sopivat tähän ihanteellisesti.
  • Käytä hanaa säännöllisesti, koska vesilukot voivat myös kuivua, jos ne ovat pidempään käyttämättä. Sen huomaa hajusta!
  • Jos vesilukko on tukossa, älä yritä avata sitä poppakonsteilla! Imukuppi ja pinsetit voivat auttaa irrottamaan tai poistamaan tukokset. Älä käytä voimakkaita kemikaaleja, koska ne voivat vaurioittaa tiivisteitä tai materiaaleja. Tärkeää: Jätä vesilukon irrotus ammattilaisille. Usein hekin jättävät vesilukon paikalleen ja käyttävät imukuppia tai muita ammattityökaluja.
  • PS: Paineilmalla toimivat viemärinavaajat, joita usein mainostetaan ostoskanavilla ihmetyökaluina, voivat vaurioittaa vesilukkoja ja putkia korkean paineen vuoksi. Maallikoiden onkin parempi pysyä kaukana tällaisista työkaluista.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Aina ajan tasalla

Geberit Stories: neljä kuvaa

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat uutisia, tietoa tapahtumista ja vinkkejä kylpyhuoneeseen. Pysy ajan tasalla uusimmista tuotteista ja tärkeistä tapahtumista päivämäärineen ja saa lisätietoja puhtaudesta, tilan optimoinnista, mukavuudesta, muotoilusta, helppokäyttöisyydestä sekä kylpyhuoneen esteettömyydestä.

Tilaa uutiskirjeemme

Minkälainen kylpyhuone on sopiva juuri sinulle?

Mutta, mitkä ovat oikeastaan tarpeesi? Onko tilankäyttö, puhtaus vai design tärkeitä sinulle? Haluatko mieluummin käyttäjäystävällisiä tuotteita vai otatko mieluummin vähän enemmän käyttömukavuutta, mitä esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc- tarjoaa? Tai pidätkö universaalista muotoilusta? Ei ole väliä mitä haluat, fiksujen kylpyhuoneratkaisuidemme avulla voimme tarjota sen kaiken sinulle ja yksinkertaistaa päivittäisiä rutiinejasi.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi ja hygienisempi kylpyhuone
Toiminnallisempaa muotoilua kylpyhuoneeseen
Enemmän käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone