Investointi tulevaisuuteen

Kylpyhuone jokaiseen elämäntilanteeseen

Uuden kylpyhuoneen tulee täyttää muuttuvat tarpeet noin 25 vuoden ajan. Tulevaisuuden huomioiva suunnittelu on sen vuoksi tärkeätä. Tässä tarkistuslista:

Verkkoliitosten asennus
Sähkövirta on kylpyhuoneessa tärkeämpää kuin koskaan ennen. Kun verkkoliitos on käytettävissä oikeassa paikassa, kylpyhuoneeseen voidaan asentaa myös jälkikäteen hajunpoistotoiminto tai pesu-wc-istuin.

Kynnyksetön suihkun sisäänkäynti
Tasalattiaiset suihkut ovat siistin näköisiä ja tekevät kylpyhuoneesta optisesti suuremman – ja turvallisemman. Ne ovat ihanteellinen valinta sekä nuorille että ikääntyneille.

Seinä-wc
Kun sekä kylpyhuonekalusteet että wc-istuin on asennettu seinään, lattia on helppo puhdistaa niiden alta. Lisäksi seinä-wc voidaan asentaa yksilölliselle istumakorkeudelle. Tietyissä malleissa korkeutta voidaan mukauttaa vielä jälkeenpäinkin.

Uppoasennettava vesilukko
Pesualtaan alapuolinen vesilukko häiritsee, kun käyttäjä istuu jakkaralla tai pyörätuolissa pesualtaan edessä. Kun valitset uppoasennettavan vesilukon, tätä estettä ei ole.

Ota huomioon mitat
Ovien ja sisäänkäyntien on aina oltava riittävän leveitä, olipa sisääntulija sitten äiti lapsi käsivarsillaan tai pyörätuolissa istuva henkilö. Myös kylpyhuonekalusteiden suunnittelussa on huomioitava, että päivittäin tarvittavien tavaroiden tulee olla helposti saatavilla.

Tukikahvojen luja kiinnitys
Laattojen taakse jäävillä asennuselementeillä on valtava kantokyky. WC-istuimen ja suihkun kaltaisissa kriittisissä kohdissa on viisainta käyttää alusta alkaen vakaita asennuslevyjä. Ne eivät maksa paljon, ja niihin voidaan tarvittaessa asentaa tukikahvoja ilman rakenteellisia muutoksia. Tärkeää: suunnitteluasiakirjat tulee säilyttää hyvässä tallessa.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatioita ja toimintoja, jotka kuuluvat nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen. Työkalussa voit valita sinua miellyttäviä ja sinulle tärkeitä asioita ja toimintoja. Työkalun avulla pääset lähemmäs unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelua.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.