esteettömän kylpyhuoneen suunnittelu Vinkit sen toteuttamiseksi

Mitä tarkoittaa, että kylpyhuone on esteetön?

Esteetön kylpyhuone, jossa on pesuallas, seinä-wc-istuin ja tasalattiainen suihku.

Esteettömässä kylpyhuoneessa on kyse esteiden välttämisestä. Esteettömät kylpyhuoneet ovat sopivia ikääntyville, sinne on helppo pääsy pyörätuolilla ja niiden käyttäminen on helppoa liikuntarajoitteille. Niiden avulla jokainen voi jatkaa oman henkilökohtaisen hygieniansa hoitamista itsenäisesti. Esteetön kylpyhuoneen muotoilu takaa siten enemmän itsenäisyyttä ja lisää elämänlaatua.

Riittävä tila ja liikkumisvapaus, hyvät valaistusolosuhteet ja liukumaton lattia ovat tärkeitä edellytyksiä esteettömille kylpyhuoneille. Tasalattiaiset suihkut, pyörätuolilla käytettävissä olevat pesualtaat ja korkeussäädettävät seinä-wc-istuimet ovat sekä käteviä että turvallisia.

Tarkistuslista esteettömän kylpyhuoneen suunnitteluun: ota huomioon alla olevat kohdat

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Pysy ajan tasalla

Tilaa uutiskirje jo tänään!

Rekisteröidy nyt uutiskirjeemme tilaajaksi, niin pysyt ajan tasalla uutuustuotteista, tapahtumista ja kylpyhuonesuunnitteluvinkeistä. Saat ajankohtaista tietoa tärkeistä aiheista, kuten henkilökohtainen hygienia, tilansäästö, kylpyhuoneen puhtaus, muotoilu, sisustus, remontointi, mukavuus, käyttöystävällisyys ja esteettömyys. Mitä enää odotat?

Tilaa uutiskirjeemme

Minkälainen kylpyhuone on sopiva juuri sinulle?

Mutta, mitkä ovat oikeastaan tarpeesi? Onko tilankäyttö, puhtaus vai design tärkeitä sinulle? Haluatko mieluummin käyttäjäystävällisiä tuotteita vai otatko mieluummin vähän enemmän käyttömukavuutta, mitä esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc- tarjoaa? Tai pidätkö universaalista muotoilusta? Ei ole väliä mitä haluat, fiksujen kylpyhuoneratkaisuidemme avulla voimme tarjota sen kaiken sinulle ja yksinkertaistaa päivittäisiä rutiinejasi.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi ja hygienisempi kylpyhuone
Toiminnallisempaa muotoilua kylpyhuoneeseen
Enemmän käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone