Neljä vinkkiä, joilla saat enemmän luksusta kylpyhuoneeseen

Kiire ja stressi ohjaavat työarkeamme ja yksityiselämäämme. Kokouksen aikana järjestämme jo seuraavaa tapaamista, ja kun illalla katselemme elokuvaa, selaamme samalla sosiaalista mediaa. Korkea aika irrottautua, ja missä se kävisi paremmin kuin kylpyhuoneen rentouttavassa ilmapiirissä?

Geberitin hyvänolon kylpyhuone

Vinkki nro 1: Laadukkaat kylpyhuonekalusteet

Laadukas ja optisesti viehättävä kylpyhuoneen sisustus muodostaa perustan viihtyisälle ilmapiirille. Kun kaikki yksityiskohdat sopivat, päivä käynnistyy täydellisellä tavalla ja illalla kotiinpaluu on miellyttävä. Tyylikkäät säilytystilaratkaisut tarjoavat mukavuutta ja tekevät pienistäkin kylpyhuoneista hyvinvoinnin keitaita.

Tutustu Geberit-kylpyhuonesarjoihin

Vinkki nro 2: Pesu-wc-istuin

WC-istuin on arkipäivän esine, jota käytämme päivittäin ajattelematta sitä pesu-wc-istuin on kuitenkin paljon enemmän kuin vain normaali käyttöesine, sillä se antaa aivan uudenlaisen tunteen raikkaudesta ja puhtaudesta. Se mahdollistaa WC-käynnistä hyvänolonhetken.

Tutustu Geberit AquaClean -pesu-wc-istuimeen

Vinkki nro 3: Lämmitettävä peili

Kuvittele, että menet aamulla miellyttävän kuuman suihkun jälkeen pesupaikalle ja aiot ajaa partasi tai meikata kasvosi, mutta peili on höyrystynyt. Sen voi pyyhkiä, mutta se on rasittavaa. Jos haluat, että peilisi ei enää höyrysty suihkun aikana, auttaa siihen peili, jossa on ominaisuutena huurtumisen esto.

Vinkki nro 4: Tarvikkeet

Kylpyhuoneeseen voi loihtia tunnelmallisen ilmapiirin käden käänteessä: kynttilänvalolla, miellyttävillä tuoksuilla, pehmeällä musiikilla tai kukilla ja kasveilla.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatioita ja toimintoja, jotka kuuluvat nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen. Työkalussa voit valita sinua miellyttäviä ja sinulle tärkeitä asioita ja toimintoja. Työkalun avulla pääset lähemmäs unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelua.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Aina ajan tasalla

Uutiskirjeiden aiheita

Tilaa uutiskirjeemme ja saat uutisia, tietoa tapahtumista ja vinkkejä kylpyhuoneeseen. Pysy ajan tasalla uusimmista tuotteista ja tärkeistä tapahtumista päivämäärineen ja saa lisätietoja puhtaudesta, tilan optimoinnista, mukavuudesta, muotoilusta, helppokäyttöisyydestä sekä kylpyhuoneen esteettömyydestä.

Tilaa uutiskirjeemme

Minkälainen kylpyhuone on sopiva juuri sinulle?

Mutta, mitkä ovat oikeastaan tarpeesi? Onko tilankäyttö, puhtaus vai design tärkeitä sinulle? Haluatko mieluummin käyttäjäystävällisiä tuotteita vai otatko mieluummin vähän enemmän käyttömukavuutta, mitä esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc- tarjoaa? Tai pidätkö universaalista muotoilusta? Ei ole väliä mitä haluat, fiksujen kylpyhuoneratkaisuidemme avulla voimme tarjota sen kaiken sinulle ja yksinkertaistaa päivittäisiä rutiinejasi.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi ja hygienisempi kylpyhuone
Toiminnallisempaa muotoilua kylpyhuoneeseen
Enemmän käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone