Aisteja hivelevä kylpyhuone

Kylpyhuone on jo kauan ollut muutakin kuin vain henkilökohtaista hygieniaa varten tarkoitettu märkätila. Nykyään jopa pienimpiinkin kylpyhuoneisiin halutaan luoda omaa persoonaa heijastava tunnelma.

Kylpyhuoneen luonnollisemmalla tunnelmalla pyritään vetoamaan aisteihin. Tämä saavutetaan perinteisillä kylpyhuonekalusteilla, kuten wc-istuimella, pesualtaalla ja suihkulla, yhdistettyinä laajaan valikoimaan katto-, seinä- ja lattiamateriaaleja ja lisätarvikkeita.

Tunnelmaa materiaaleilla

Posliini, puu, luonnonkivi, laatat, lasi, tapetti ja metallit ovat esimerkkejä nykypäivän kylpyhuoneesta löytyvistä materiaaleista. Kylpyhuonesuunnittelijat ovat yhtä mieltä siitä, että se ei ole lainkaan huono asia. Materiaaleja yhdistelemällä on helppo luoda kodikas tunnelma ja persoonallinen rentoutumispaikka.

Kalustamisen vapaus kylpyhuoneessa

Ei ole olemassa patenttiratkaisua kylpyhuoneeseen, selittää suunnittelija Tilla Goldberg. Hän toteuttaa kylpyhuoneunelmia niin yksityiskodeissa kuin julkisissa tiloissa. ”Jokaisella asiakkaalla on oma makunsa ja omat mieltymyksensä muotojen,värien ja materiaalien suhteen. Minulle on tärkeää luoda kylpyhuoneeseen harmoninen, kodikas tunnelma. Toteutukseen tarvitaan niin värejä kuin materiaaleja.“

Ihanteellinen ratkaisu kaikkiin vaatimuksiin

Christoph Behling, Geberitin pääsuunnittelija, on samaa mieltä: ”Me emme aseta mitään sääntöjä asiakkaillemme. Pidämme huolen siitä, että saatavilla on aina ratkaisu jokaiseen makuun, tilaan ja budjettiin. Siksi monipuolinen suunnittelu on niin tärkeässä asemassa kylpyhuonesarjojen tuotevalikoimassamme.”

Varsinaisten kalusteiden suunnittelulla onkin vähäisempi merkitys. Ei ole väliä, pitääkö asiakas selvälinjaisista, suorista posliineista vai pehmeämmistä ja pyöreämmistä muodoista. Suurin vaikutus on materiaaleilla, kuvioilla ja väreillä, ja tarvikkeet antavat viimeisen silauksen.

Nyt yhdistellään materiaaleja

”Olen pannut merkille, että mattapintaiset materiaalit ovat juuri nyt suosittuja. Ne ovat vähemmän heijastavia eivätkä siten niin kylmiä. Tämä pitää sisällään myös hanojen ja huuhtelupainikkeiden harjatun metallin. Lämpimät, hillityt sävyt ovat myös suosittuja tällä hetkellä. Kahdenkymmenen vuoden takaiset kiiltävän valkoiset kylpyhuoneet ovat historiaa”, sanoo Christoph Behling.

”Läpikuultavat ja läpinäkyvät materiaalit – eli materiaalit, jotka päästävät valon läpi, sekä luonnolliset materiaalit, kuten aito puu ja kivi – ovat myös erittäin suosittuja. Toinen kylpyhuonetrendi ovat kasvit. Jos tilaa on riittävästi, suunnittele se niin, että sinne tulee oikeita kasveja. Pieniin kylpyhuoneisiin luonnon voi tuoda myös kasviaiheisella tapetilla”, suunnittelija Tilla Goldberg huomauttaa.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatioita ja toimintoja, jotka kuuluvat nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen. Työkalussa voit valita sinua miellyttäviä ja sinulle tärkeitä asioita ja toimintoja. Työkalun avulla pääset lähemmäs unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelua.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet

Aina ajan tasalla

Geberit Stories: neljä kuvaa

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat uutisia, tietoa tapahtumista ja vinkkejä kylpyhuoneeseen. Pysy ajan tasalla uusimmista tuotteista ja tärkeistä tapahtumista päivämäärineen ja saa lisätietoja puhtaudesta, tilan optimoinnista, mukavuudesta, muotoilusta, helppokäyttöisyydestä sekä kylpyhuoneen esteettömyydestä.

Tilaa uutiskirjeemme

Minkälainen kylpyhuone on sopiva juuri sinulle?

Mutta, mitkä ovat oikeastaan tarpeesi? Onko tilankäyttö, puhtaus vai design tärkeitä sinulle? Haluatko mieluummin käyttäjäystävällisiä tuotteita vai otatko mieluummin vähän enemmän käyttömukavuutta, mitä esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc- tarjoaa? Tai pidätkö universaalista muotoilusta? Ei ole väliä mitä haluat, fiksujen kylpyhuoneratkaisuidemme avulla voimme tarjota sen kaiken sinulle ja yksinkertaistaa päivittäisiä rutiinejasi.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi ja hygienisempi kylpyhuone
Toiminnallisempaa muotoilua kylpyhuoneeseen
Enemmän käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone