Geberit DuoFresh Innovatiivinen hajunpoisto

Geberit DuoFresh -hajunpoistomoduuli on innovatiivinen ja tehokas ratkaisu poistamaan epämiellyttävät hajut wc-tiloista. Se imee hajut suoraan wc-istuimen sisältä huuhteluputken ja -venttiilin kautta ja puhdistaa ilman keraamisessa suodattimessa ennen kuin puhaltaa raikkaan ilman takaisin huoneeseen. Hajunpoistomoduuli voidaan helposti asentaa melkein kaikkiin Geberit Sigma -asennuselementtien huuhtelusäiliöihin ja sitä voidaan käyttää melkein kaikkien mekaanisesti toimivien Geberit Sigma -huuhtelupainikkeiden kanssa. Jos sopiva Sigma-asennuselementti on jo asennettu ja verkkovirtaliitos on saatavilla, voi moduulin myös helposti jälkiasentaa.

Ominaisuudet ja edut

Raikastinpuikko - yksinkertaisesti raikas kylpyhuone

Siirrä huuhtelupainike sivuun, aseta raikastinpuikko kehykseen, sulje huuhtelupainike. Näin helpolla varmistat hygienisen raikkauden raikastinpuikoilla. Lisävarusteena saatava raikastinkehys sopii melkein kaikkiin mekaanisesti toimiviin Sigma-sarjan huuhtelupainikkeisiin ja sen voi jälkiasentaa milloin vain. Kehys ohjaa raikastinpuikon kourua pitkin alas juuri oikealle paikalle säiliöön huuhteluveteen. Vedessä puikko liukenee hitaasti ja varmistaa hygienisen ja raikkaan huuhtelun wc-kulhoon, samalla kuin antaa huoneeseen raikkaan tuoksun jokaisella huuhtelulla.

WC:n epämiellyttävät hajut kuuluvat menneisyyteen.

Geberit Sigma50, johon on asennettu DuoFresh-hajunpoisto

Mikä on pitkään ollut jo jokaisen keittiölieden päällä, voidaan nyt asentaa myös jokaiseen kylpyhuoneeseen. Tehokas keino päästä eroon epämiellyttävistä hajuista: Geberit DuoFresh -moduuli poistaa epämiellyttävät hajut suoraan wc-istuimesta, puhdistaa sen keraamisessa suodattimessa, minkä jälkeen tuuletin puhaltaa raikaan ilman takaisin huoneeseen. Tämä on erittäin tehokas keino, se estää hajujen leviämisen koko kylpyhuoneeseen. Lähestymissensorin ansiosta hajunpoisto kytkeytyy päälle automaattisesti joka kerta, kun joku istuutuu wc-istuimelle. Juuri sen takia hajunpoisto on kätevä vieras-wc:ssä. Lisäetuina moduulissa on myös LED-mukavuusvalo ja kehyksessä paikka raikastinpuikolle. Geberit DuoFresh -moduuli sopii yhteen uusimpien Geberit Sigma -säiliöiden kanssa ja voidaan yhdistää melkein mihin tahansa mekaanisesti toimivaan Sigma-sarjan huuhtelupainikkeeseen.

RAIKASTA ILMAA KAIKILLE - GEBERIT HOME -SOVELLUKSELLA HALLITSET HAJUNPOISTOMODUULIA

Geberit DuoFresh -hajunpoistomoduuli

Katso miten Geberit DuoFresh -hajunpoistomoduuli toimii sovelluksen avulla.

Geberit Home -sovelluksen voi ladata Apple Store tai Google Play -kaupoista.

Yhteensopivat huuhtelupainikkeet

Geberit DuoFresh Katso Geberit DuoFresh -tuotteiden tekniset tiedot tuotetietojen takaa