Sinä olet ammattilainen Me tarjoamme työkalut

Asiantuntemuksemme ja tuotteidemme laatu kulkevat käsikädessä. Geberitin digitaaliset työkalut ovat käytettävissäsi kaikissa vaiheissa suunnittelusta asennukseen ja huoltoon.

Olemme päättäneet helpottaa asiantuntijoiden työtä. Olitpa asentaja tai suunnittelija, digitaaliset työkalumme on suunniteltu säästämään aikaasi. Tutustu tarjoamiimme digitaalisiin työkaluihin ja niiden tuomiin mahdollisuuksiin.

Geberit Control App Helpompaan huoltoon ja ylläpitoon

Ongelman korjaaminen on paljon nopeampaa, kun se on jo löytynyt.

Control app -sovelluksemme seuraa huoltotarvetta puolestasi – joten voit keskittyä olennaiseen eli huollon tekemiseen.

Geberit Teollisuussovellukset työkalu Yhteistyökumppanisi

Suunnittelijana on helppo hukkua lukuihin ja parametreihin..

Geberit Teollisuussovellukset työkalu auttaa sinua löytämään oikean syöttöjärjestelmän kohteeseesi. Työkalu on suunniteltu tehostamaan suunnitteluprosessia.

Geberit Pro Innovaatio, joka sopii sinulle

Kaikki Geberit-tuotteiden tiedot kulkevat nyt mukana älypuhelimessa.

Geberit Pro -sovelluksessa on kaikki tuotteiden tekniset tiedot, asennusohjeet ja -videot sekä linkit käytössä oleviin digitaalisiin työkaluihin.

Työkalut ja sovellukset Digitaalinen apu Geberit-tuotteisiin

Tällä sivulla löydät kaikki tarjoamamme digitaaliset työkalut ja sovellukset käytettäväksi niin älypuhelimessa kuin tietokoneella tai tabletilla. Sovelluksista saat apua niin jokapäiväiseen työhösi tai kun olet hakemassa inspiraatiota suunnitelmiin. Nämä työkalut ovat käytössäsi aina ja niitä päivitetään säännöllisesti.