Jatkuvan kehittämisen tulos

Geberit ONE -sarjassa yhdistyvät saniteettitekniikan ja suunnittelun osaamisemme, ja näin voimme tarjota täysin integroitavissa olevia, kattavia ratkaisuja koko kylpyhuoneeseen. Geberit ONE -sarja loistaa yhdistämällä useita näkyviä ja huomaamattomia ominaisuuksia yhdeksi järjestelmäksi.

Tunnettua laatua seinän takana

Geberit ONE -kylpyhuone, jossa Duofix seinän takana

Geberit-asennusjärjestelmät ovat vakiintuneet vuosien varrella ammattilaisten käyttöön, koska he arvostavat järjestelmien saumatonta toimivuutta, yksinkertaisuutta ja korkeaa laatua. Geberit ONE -sarjassa asennusseinän käyttömahdollisuudet on viety entistä pidemmälle lisäasennuselementeillä ja liittämällä se kokonaisuudessaan järjestelmään.

Toimivaa designia seinän edessä

Geberit ONE -pesuallas ja valaistuksella varustettu peili

Puhdaslinjaisuus luo uudenlaisen tunnelman. Geberit ONE vakuuttaa kaikilla tuotteillaan niiden pelkistetyn muodon ansiosta ja helpottaa siivoamista koko kylpyhuoneessa.

Maksimaalista tilan hyödyntämistä

Geberit ONE -kylpyhuone, jossa tilaa hyödynnetään maksimaalisesti

Seinän taakse jäävä laadukas rakenne ja seinän eteen tuleva esteettinen osa yhdistyvät fiksusti Geberit ONE -tuotesarjassa. Asennusseinää käytetään nyt entistä johdonmukaisemmin saniteettitekniikan peittämiseen ja ylimääräisen säilytystilan luomiseen. Näin saamme aikaan tehokkaasti lisää tilaa ja uutta tunnelmaa kylpyhuoneeseen.

Pysyvää iloa puhtaudesta

Geberit ONE -kylpyhuone, jossa helposti puhdistettavat pesuallas, WC-istuin ja lattiantasainen suihku

Geberit ONE -ratkaisujen ansiosta kylpyhuone pysyy puhtaampana ja siivoaminen on helpompaa koko kylpyhuoneessa. Innovatiivinen TurboFlush-wc-huuhtelutekniikka, seinähanan täydellinen soveltuminen pesualtaan sisäpuolen geometriaan sekä helposti irrotettava kampamainen hiussihti ovat muutama esimerkki siitä, miten Geberit ONE -sarja tuo kylpyhuoneen käyttäjille parempaa elämänlaatua.

Innovatiivisuutta yksityiskohtia myöten

Geberit ONE -kylpyhuone
Valitse kuvasta infopiste

Tarkkaan harkittu muotoilu Geberit ONE -WC-istuin

Geberit ONE -WC-istuin

Geberit-konsernin suunnittelijat ja saniteettitekniikan asiantuntijat ovat kehittäneet ja optimoineet WC-istuimen kaikilta osin. Tulos: Geberit ONE -malli, joka vakuuttaa pienintä yksityiskohtaa myöten. Kaikki mittasuhteet, mitat ja muodot on suunniteltu täydellisen yhteensopiviksi.

Toiminnalliset elementit Geberit ONE -pesupaikka

Geberit ONE -pesupaikka, jossa pesuallas, pesuallashana, alakaappi, vesilukko ja peilikaappi

Pesupaikan yksittäiset elementit – pesuallas, vesilukko, pesuallashana, peilikaappi ja alakaappi – eivät vie Geberit ONE -kylpyhuoneessa juurikaan tilaa. Tämän on tehnyt mahdolliseksi asennusseinäjärjestelmän ja seinän eteen tulevien uusien ratkaisujen täydellinen yhteensovitus.

Enemmän mahdollisuuksia Geberit-suihkuratkaisut

Suihkutilojen suunnittelussa asiakkailla on monenlaisia toiveita. Innovatiivisten Geberit-ratkaisujen avulla ne voidaan täyttää ongelmitta ja turvallisesti.