AquaClean SelaPesu-wc-istuimen käyttöönotto

AquaClean SelaKäyttöönotto-ohjeet

Geberit AquaClean Sela -pesu-wc-istuin

Jotta pesu-wc-istuimesi käyttöönotto olisi mahdollisimman vaivatonta, löydät täältä käytännön tietoa sen käyttöönotosta ja toiminnasta. Näytämme, miten laite kytketään päälle, miten kaukosäädin yhdistetään laitteeseen ja miten muut toiminnot asennetaan. Saat myös tietoa eri ohjausvaihtoehdoista.

AquaClean Sela -pesu-wc-istuimen kytkeminen päälle

AquaClean pesu-wc-istuimen kytkeminen päälle

Käännä kansi ylös ja kytke painike päällä-asentoon. Kun laite on kytketty päälle, LED-tilanilmaisin vilkkuu alustuksen ajan sinisenä. Odota, kunnes LED-tilanilmaisin lakkaa vilkkumasta. Tämä prosessi kestää noin 2 minuuttia. Tämän jälkeen pesu-wc-istuimesi on valmis käytettäväksi ensimmäistä kertaa.

Pesu-wc-istuimen alkuasetuksetToimi näin:

Yhdistä kaukosäädin

Kaukosäätimen yhdistäminen laitteeseen kestää vain 10 sekuntia. Videolla näet, mitä painikkeita sinun on tätä varten painettava samanaikaisesti.

Päätoimintojen asettaminen

Miten voin aktivoida Lady-suihkun? Mistä voin säätää suihkun suunnan ja määrän?

Videolla tutustut tärkeimpiin toimintoihin ja niiden käyttöön.

Henkilökohtaisen profiilin luonti

Henkilökohtaisen käyttäjäprofiilin luominen onnistuu kätevästi kaukosäätimellä tai Geberit Home -sovelluksella, jota voit ohjata näppärästi puhelimellasi. Voit luoda yhteensä 4 käyttäjäprofiilia. Videolla näet, miten profiilit luodaan.

Geberit Home -sovellukseen

Helppo ja monipuolinen ohjaus

AquaClean Sela -pesu-wc-istuinta on helppo ohjata. Lue alta yleiskuvaus eri ohjausmuotojen tarjoamista mahdollisuuksista.

Vaihtoehdot ohjaukselle

Lisätietoja

Takaisin AquaClean aloitusivulle pääset täältä.