AquaClean Mera ClassicPuhdistus ja huolto

Näin se tapahtuu

AquaClean Mera Classic -pesu-wc-istuin

Hyödylliset lyhyet toimintovideot opastavat sinua AquaClean Mera Classic -pesu-wc-istuimen puhdistamisessa ja huollossa. Lähes huokosettoman, äärimmäisen sileän pinnan puhtaana pitäminen on helppoa ja tehokasta. Kalkin muodostumisen estämiseksi laitteeseen on myös integroitu kalkinpoisto-ohjelma, joka takaa pesu-wc-istuinten pitkäkestoisen suorituskyvyn.

Miten puhdistan pesu-wc-istuimen?

Katso videolta, kuinka nopeasti ja vaivattomasti voit puhdistaa pesu-wc-istuimesi.

Erityisesti AquaClean-pesu-wc-istuimeen kehitetty puhdistusaine on erityisen ympäristöystävällinen ja poistaa lian sekä vesi- ja kalkkitahrat tehokkaasti. Se soveltuu kaikkien Geberit AquaClean -mallien ulkoiseen puhdistukseen.

WC-ISTUINRENKAAN JA -KANNEN IRROTTAMINEN

QuickRelease-toiminnon ansiosta WC-istuinrengas ja -kansi voidaan irrottaa kätevästi ja helposti, joka tekee puhdistamisesta helpompaa. Näin myöskään kiinnityksiin ei voi muodostua likakerrostumia.

Puhdasta QuickRelease-toiminnon ansiosta

WC-istuinrengas

Irrota ja puhdista WC-istuinrengas.

WC-kansi

Irrota ja puhdista WC-kansi.

Suihku- ja kuivaussuuttimen puhdistaminen

Geberit suosittelee suihku- ja kuivaussuuttimen perusteellista puhdistamista säännöllisin väliajoin. Suuttimet voidaan tätä varten irrottaa posliinista helposti ja puhdistaa erikseen.

Suutinten puhdistus

Kuivaussuuttimen puhdistus

Jos haluat erityisen perusteellisen puhdistuksen, irrota kuivaussuutin posliinista säännöllisin väliajoin ja puhdista se.

Suihkusuuttimen puhdistus

Jos haluat erityisen perusteellisen puhdistuksen, irrota suihkusuutin posliinista säännöllisin väliajoin ja puhdista se.

Kalkinpoiston suorittaminen, kauko-ohjaimen pariston vaihto ja suodattimen vaihto

AquaClean näyttää sinulle sivuohjauspaneelin sinipunaisena vilkkuvan LED-tilanilmaisimen avulla, milloin kalkinpoisto on ajankohtainen.

Geberit Home -sovellus opastaa sinua kalkinpoistossa askel askeleelta. Sinun tarvitsee vain lisätä Geberit-kalkinpoistoainetta sille tarkoitettuun laitteeseen ja käynnistää kalkinpoisto-ohjelma.

Kalkinpoiston aikana pesu-wc-istuinta ei saa käyttää noin 60 minuuttiin.

Geberit suosittelee pesu-wc-istuimen suodattimen säännöllistä vaihtamista. Suodatin sijaitsee WC-posliinin alapuolella.

Katso videolta kalkinpoiston suorittaminen, kauko-ohjaimen pariston vaihto sekä hajunpoistotoiminnon suodattimen vaihto.

HUOLTOTARVIKKEIDEN TILAUS

AquaClean pesu-wc:n huoltaminen

AquaClean-tuotteiden säännöllinen puhdistus ja huolto on tuotteiden moitteettoman toiminnan kannalta ensiarvoisen tärkeää. Voit hankkia kalkinpoistoaineet ym. tarvikkeet lähimmältä AquaClean-jälleenmyyjältä.

  • Tutustu AquaClean-huoltotarvikevalikoimaan täältä
  • Katso huoltotarvikkeita myyvät AquaClean jälleenmyyjät täältä

HUOLTOPYYNTÖ

Geberit IT-tuki

Menikö jokin vikaan tai tuliko eteen ongelmia? Tekninen tukemme auttaa erilaisissa asennukseen, käyttöön ja huoltoon liittyvissä kysymyksissä.

Tekninen tuki voi hoitaa osan vianmäärityksistä, asetuksista ja korjaustoimenpiteistä etäyhteydellä AquaClean-laitteeseen. Etähuolto toimii Geberit Home -sovelluksen kautta. Huollon sujuvoittamiseksi lataathan puhelimeesi Geberit Home -sovelluksen valmiiksi. Sovellus on saatavilla maksutta Android- ja iOS-älypuhelimille asianomaisesta sovelluskaupasta.

Ota yhteyttä tekniseen tukeemme täyttämällä huoltolomake täällä tai soittamalla tukeemme.

TEKNINEN TUKI
Puh. 010 662 304
Sähköposti: tekninentuki@geberit.com
Avoinna: Ma-pe klo 8.00-16.00