Geberit AquaCleanpesu-wc-istuintekniikka

Mullistava, patentoitu Geberit-pesu-wc-istuintekniikka

Kuluneiden 40 vuoden aikana olemme käyttäneet paljon tietotaitoa pesu-wc-istuintekniikkaan ja satsanneet sen kehittelytyöhön Geberit-konsernin päätoimipaikassa Sveitsin Rapperswil-Jonassa sekä pyrkineet jatkuvasti parantamaan tuotteitamme. Tulos: Geberit AquaClean -pesu-wc-istuimet sisältävät patentoitua tekniikkaa, ja siten ne tarjoavat edistykselliseen teknologiaan perustuvaa mukavuutta.

Haluatko tietää lisää uraauurtavasta, mullistavasta tekniikastamme ja eri mukavuustoiminnoista, joita löytyy Geberit AquaClean -pesu-wc-istuimista? Tästä löydät kaiken tietämisen arvoisen pioneerityöstämme:

“Kehitellessämme Geberit AquaClean -pesu-wc-istuimia emme ole tehneet kompromisseja mukavuuden ja hyvinvoinnin suhteen. Rauhallinen ja kaunis muotoilu perustuu uraauurtavaan tuotekonseptiin ja sisältää mullistavaa, innovatiivista tekniikkaa. Tuotteen toimivuus, puhtaus ja ympäristöystävällisyys asettavat alalle uudet standardit.“ (Armin Gierer, Geberit AquaClean -tuotesarjapäällikkö)

Paras mahdollinen mukavuustaso virtaustekniikan, akustiikan ja ergonomisuuden ansiosta

Geberit AquaClean TurboFlush -huuhtelutekniikka
Geberit AquaClean WhirlSpray
 • Patentoitu WhirlSpray-suihkuteknologiamme tuottaa sykäyksittäisellä suihkutuksella erityisen perusteellisen, hellävaraisen ja vettä säästävän puhdistuksen.
 • Innovatiivinen ja patentoitu TurboFlush-huuhtelutekniikka mahdollistaa Geberitin kehittämän sisältä epäsymmetrisen wc-posliinin kanssa perusteellisen ja erityisen hiljaisen huuhtelun.
 • Huuhtelukanavaan integroitu hajunpoistotoiminto on erittäin tehokas.
 • Ergonomisesti muotoillut wc-istuinkantemme on valmistettu korkealaatuisista muoveista ja kehitetty kattavien testien ja muototutkimusten pohjalta.

Tekniikan ja muotoilun yhdistelmä

Geberit AquaClean Mera -WC-pesuistuin
 • Pienempien teknisten osien ansiosta on ollut mahdollista toteuttaa kapealinjaiset, elegantit ja pelkistetyt Geberit AquaClean -pesu-wc-istuimet.
 • Kaikki sähkö- ja vesiliitännät on asennettu näkymättömiin Geberit AquaClean -pesu-wc-pesuistuinten koteloon.
 • Modulaarisesti rakentuva, helppopääsyinen tekniikka mahdollistaa yksinkertaisen asennuksen ja huollon.

Helposti puhdistettava

Geberit AquaClean Sela -suihkuvarren vesihuuhtelu
 • Perusteellinen puhtaus on mahdollista wc-posliinin korkealaatuisen, likaa torjuvan pinnan ansiosta.
 • Järjestelmä puhdistaa automaattisesti etu- ja jälkikäteen suihkuvarren ulko-osat ja suihkusuutinten sisäosat erillisiä vesikanavia pitkin.
 • Erityinen kalkinpoisto-ohjelma kattaa kaikki veden kanssa kosketuksiin joutuvat osat.

Käyttöveden turvallisuus taattu

Geberit AquaClean -pesu-wc-istuimet täyttävät kaikki asiaa koskevien eurooppalaisten määräysten, kuten käyttövettä koskevan standardinEN 1717, vaatimukset. Integroidulla, takaisinvirtauksen estävällä vesiliitännällä Geberit täyttää tämän standardin vaatimukset ja varmistaa, etteivät Geberit AquaClean -pesu-wc-istuimet voi milloinkaan aiheuttaa käyttövesiverkoston likaantumista.

Täydellinen yhteensopivuus Geberit-asennusjärjestelmien kanssa

Geberit Duofix -seinä-wc-elementti ja Geberit AquaClean Mera
 • Pesu-wc-istuimillamme on helppo lisätä tuntuvasti kylpyhuoneen mukavuutta. Ne ovat yhdisteltävissä sekä uusissa kylpyhuoneissa että remontointikohteissa kaikkien Geberit-asennus- ja huuhtelujärjestelmien kanssa, ja niiden asennus on nopeaa ja helppoa.
 • Asennusta varten Geberit on mukauttanut kaikkia wc-elementtejä siten, että vesi- ja sähköliitännät sopivat tarkalleen yhteen ja jäävät piiloon.

Parhaat arvosanat kestävän kehityksen suhteen

Kestävän kehityksen mukaiset Geberit-ratkaisut
 • Geberit AquaClean -laitekokonaisuuksia arvostetaan erityisesti niiden ekologisuuden vuoksi. Älykkään ohjaustekniikan ansiosta mukavuudesta ei silti tarvitse tinkiä.
 • Valmiustilassa (energiansäästötila) Geberit AquaClean -laitekokonaisuuden energiankulutus on enintään 0,5 wattia.
 • Veden lisäkulutus Geberit AquaClean -pesu-wc-istuimen käytössä on vähäpätöinen seikka verrattuna paperin kulutukseen.

Video

GEBERIT AQUACLEAN MERAN TOIMINNOT

Tutustu Geberit AquaClean Mera-pesu-wc-istuimen toimintoihin.

Geberit AquaClean Sela -pesu-wc:n saamat muotoilupalkinnot

DesignPlus / ISH – Geberit AquaClean Sela
Interior Innovation 2013 – Geberit AquaClean Sela
IF Product design award 2013 – Geberit AquaClean Sela