Ylellisiä WC-istuimia Grand Hôteliin

Grand Hôtel osaa vastata vieraidensa korkeisiin odotuksiin ja uudistaa itseään yhä uudelleen. Viiden tähden talo valitsi remonttiinsa AquaClean-pesu-wc-istuimet.

Ruotsin pääkaupungin sydämessä sijaitseva Tukholman Grand Hôtel on ollut vuodesta 1874 lähtien ykköskohteiden joukossa paitsi kansainvälisten julkkisten majoittajana, myös suurten juhlien ja erityisten nautintohetkien järjestämispaikkana.

Uusi tilakokemus

Äskettäin hotellissa kunnostettiin 19 huonetta ja sviittiä. Grand Hôtel Stockholm on uudistuksessaan onnistunut yhdistämään paikallisuuden ja kansainvälisyyden. Tilat hohtavat modernia pohjoismaista tyyliä, jota on täydennetty eteläeurooppalaisilla ja intialaisilla muotoiluelementeillä. Tämä erottaa uudistetut huoneet hotellin lähes 300 muusta huoneesta. Seiniä koristavat raikkaat kukka-aiheiset taidevalokuvat sekä raidallinen tapetti.

Veden elementti

Myös kylpyhuonevarusteet vaikuttavat ratkaisevasti hotellin ylelliseen luonteeseen. Kylpyhuoneisiin on asennettu uusinta WC-tekniikkaa niin seinien eteen kuin niiden taaksekin. Käytössä ovat Geberitin AquaClean Mera- ja AquaClean Sela -pesu-wc-istuimet. Seinän takana on yleiskäyttöinen Duofix-asennuselementti. Laadukkaan kylpyhuonevarustuksen täydentävät Sigma10-huuhtelupainikkeet, joissa on vettä säästävä huuhtelu/stop-toiminto.

Faktat

Kuvagalleria