Tarjotaksemme parhaan mahdollisen palvelun käytämme kotisivuillamme evästeitä (cookies). Jatkamalla kotisivujemme käyttämistä hyväksyt tämän käytännön. Lisätietoja saa tietosuojalausunto -sivullamme.

Sulje

Geberit Suomi

Uudet metallivärit, Sigma50 ja Sigma21

Uusia vaihtoehtoja
Koko kylpyhuoneeseen

Lue lisää miten päivittää kylpyhuonettasi uusilla toiminnoilla ja väreillä.

Innovaatioita kylpyhuoneeseen
Geberit Smyle -kylpyhuonekalustesarja

LAATU SIIRTYY SEINÄN ETEEN

Uudet Geberit-kylpyhuonekalustesarjat on lanseerattu, kaikenkaikkiaan seitsemän erilaista sarjaa. Jokaisella sarjalla on omat piirteensä ja jokaisessa sarjassa on omat etunsa.

Tutustu uusiin kylpyhuonekalustesarjoihin.
Geberit SuperTube -järjestelmän optimoitu hydrauliikka säästää tilaa.

TILAA SÄÄSTÄVÄ JÄRJESTELMÄ

Geberit SuperTube säästää tilaa kaikissa suunnissa - sekä vaaka- että pystysuunnassa - tarvitsemalla pienemmän putkikoon sekä poistamalla tuuletusputken tarpeen.

Geberit SuperTube -järjestelmä
Geberit Pluvia

Antaa sataa

Kompaktien Geberit Pluvia -kattokaivojen asennus on nyt entistäkin helpompaa. Geberit Pluvian BIM-objektit on saatavilla Autodesk® Revit® -ohjelmassa ja tuotehaussa. Hyväksi havaittu tekniikka, innovatiiviset yksityiskohdat ja kokonaisvaltainen palvelu – niillä Geberit Pluvia asettaa jälleen uusia mittapuita.

Geberit Pluvia
Geberit Silent-Pro

Ääntä eristävä muhvijärjestelmä viemäröintiin

Uutuus. Muhvijärjestelmä. Ääntä eristävä. Geberit Silent-Pro -viemärijärjestelmä vähentää huomattavasti epätoivottuja ääniä viereisistä kylpyhuoneista. Geberit Silent-Pro täyttää kaikki olennaisimmat äänieristyksen ja paloturvallisuuden vaatimukset. Geberit Silent-Pro - ja kotirauhalla on järjestelmä.

Geberit Silent-Pro