Tarjotaksemme parhaan mahdollisen palvelun käytämme kotisivuillamme evästeitä (cookies). Jatkamalla kotisivujemme käyttämistä hyväksyt tämän käytännön. Lisätietoja saa tietosuojalausunto -sivullamme.

Sulje

Geberit Suomi

Geberit SuperTube -järjestelmän optimoitu hydrauliikka säästää tilaa.

TILAA SÄÄSTÄVÄ JÄRJESTELMÄ

Geberit SuperTube säästää tilaa kaikissa suunnissa - sekä vaaka- että pystysuunnassa - tarvitsemalla pienemmän putkikoon sekä poistamalla tuuletusputken tarpeen.

Geberit SuperTube -järjestelmä
Geberit Pluvia

Antaa sataa

Kompaktien Geberit Pluvia -kattokaivojen asennus on nyt entistäkin helpompaa. Geberit Pluvian BIM-objektit on saatavilla Autodesk® Revit® -ohjelmassa ja tuotehaussa. Hyväksi havaittu tekniikka, innovatiiviset yksityiskohdat ja kokonaisvaltainen palvelu – niillä Geberit Pluvia asettaa jälleen uusia mittapuita.

Geberit Pluvia
Geberit Silent-Pro

Ääntä eristävä muhvijärjestelmä viemäröintiin

Uutuus. Muhvijärjestelmä. Ääntä eristävä. Geberit Silent-Pro -viemärijärjestelmä vähentää huomattavasti epätoivottuja ääniä viereisistä kylpyhuoneista. Geberit Silent-Pro täyttää kaikki olennaisimmat äänieristyksen ja paloturvallisuuden vaatimukset. Geberit Silent-Pro - ja kotirauhalla on järjestelmä.

Geberit Silent-Pro

THE POWER OF LESS

Geberit tarjoaa projektillesi yhden yhteistyökumppanin, jonka työkaluin ja ratkaisuin säästät aikaa, kustannuksia ja riskejä. Samalla saat myös seinän taakse johtavaa teknologiaa, kuten kylpyhuone- ja WC-kalusteisiin sopivat saniteetti- ja putkistojärjestelmät.

Lue lisää
Geberit SuperTube -suunnittelutyökalu

Geberit SuperTube -suunnittelutyökalu

Suunnittelutyökalu avulla teet suunnittelustasi suoraviivaista. Nettipohjainen työkalu ohjaa kokoojaputkien suunnitteluprosessin läpi askel kerrallaan. Arvot ja suunnitelman voi lopuksi ladata itselle pdf-tiedostona.

Geberit SuperTube -suunnittelutyökalu