Geberit-koulutukset, -työpajat, -verkkoseminaarit ja paljon muuta | geberit.fi

Geberit-koulutukset Tieto tuo lisäarvoa

Tieto ja koulutus ovat avainasemassa kilpailuedun varmistamisessa. Tämä ei koske vain kansantaloutta, vaan myös jokaista yritystä ja yksilöä. Geberitin koulutukset on suunniteltu varmistamaan, että sinulla on käytettävissäsi kaikki tiedot ja taidot, joita tarvitset menestyäksesi entistä paremmin ja onnistuaksesi pitkällä aikavälillä. Olemme kumppaninasi, ja siksi sinun menestyksesi kulkee käsi kädessä omamme kanssa.

Turvallinen rakennusten viemäröinti on haaste LVI-suunnittelijoille ja asentajille. Vantaalla sijaitsevan 14-metrisen Geberit-viemäröintitornin avulla yleisimmät ongelmakohdat havainnollistuvat ainutlaatuisella tavalla. Torniin on rakennettu toimivia ja ei-toimivia putkistoja, ja tornin toimintaa ohjelmoimalla viemäröintiasennuksen haastepaikat on helppo demonstroida.

Hydrauliikkatorni koulutuksen tukena
Geberit Showroomin hydrauliikkatorniin Vantaalla voi tutustua yhdessä asiantuntijan kanssa sopimuksen mukaan.

Tule tutustumaan hydrauliikkatorniin Vantalle. Varaa koulutusaika oman alueesi edistajalta. Katso yhteystiedot alla olevasta linkistä.

Geberit-koulutuksen sisältö

Putkistojärjestelmäkoulutus Geberitillä

Koulutusten sisältöön kuuluu mm.

  • Inspiraatiota jokapäiväiseen työhösi
  • Asiantuntemusta LV-projektien tehokkuuden lisäämiseksi
  • Ajantasaista tietoa lainsäädännöstä ja standardeista
  • Uusien järjestelmien testausta
  • Koulutusta yleisesti käytössä olevista digitaalisista palveluista ja työkaluista.

Geberit-koulutuksille varataan aina riittävästi aikaa, jotta osallistujat voivat jakaa kokemuksiaan ja mielipiteitään muiden osallistujien ja asiantuntijoiden kanssa.